"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Тільки побачила...
    Ми тоді здавали в інфекційній в лабораторії (заплатили так само як і в Синево і т.д) десь 100 грн. Зате результат отримали одразу через 15 хв (а не наступний день як в лабораторіях), ШОЕ передзвонили і дізналися через 1 год, бо вже додому поїхали.
    Ще скажіть хто в курсі, то давно така новинка що в Медісі, Синево і т.д результат аж на наступний день? Бо я пам"ятаю що раніше точно в той же день десь о 18 год на пошту присилали...

Останнє редагування: 23 Березень 2016
  2. Hexe

Hexe Well-Known Member

то залежить від перебігу хвороби і стану дитини,якщо щось нетипове - то при можливості одразу.

• Подобається Подобається x 1
  3. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Ми зазвичай здаємо на 3-4 день, якщо бачу, що малому не проходить. Деколи аналізи бувають на грані (ну лейкоцити 10-11), то за 1-2 дні здаємо повторно. І тоді видно чи падають вони чи ростуть. В нас ШОЄ майже завжди при хворобі завищені. Буває 20 і буває 30.

4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ой дівчата. ми здали в поліклініці кров-ШОЕ 54! сеча взагалі жах жахливий.
    підкажіть ще як ви своїм малюкам робите той забір сечі? на горщик, то неточні показники будуть. а в баночку не хоче. читала, що є якісь сечозбірники. хто використовував?

5. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Я ставлю в горщик баночку для аналізів, мала сідає, я поправляю і все вдається:) Сечозбірники- то кульки з липучками, супер для дітей в підгузниках, зараз моя би в то не попісяла.

6. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Ой, з дівчатками складніше. Бо ми теж баночку в горшок спершу ставили.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Ми використовували, але хлопчику простіше. Значить все ж є запальний процес. Я б сечу ще раз перездала. І ще вушка глянула, бо в нас так отит був в листопаді, взагалі без симптомів, лише температура скакала, навіть після курсу антибіотика, а у вусі вже до гнійного доходило.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

8. Tempernice

Теж зауважила, що зіпсулися ті лабораторії останнім часом, щоб отримати результат в той же день там нічого вже не можливо здати, ні ЗАК, ні сечу. Я перейшла в поліклініку тепер, прошу лаборанта гарно глянути, зранку здаєм, після обіду маємо. Купую лише рукавички.

9. Ripka

Ripka Well-Known Member

А я роблю так - зранку після спання веду у ванну, роздягаю до половини, ставлю у ванну, мати треба вже напоготові баночку (простіше купити одноразову, вона коштує пару гривень в аптеці), включаю воду у душі, якщо є час, то лию трішки на ноги водичку, а потім лапаю середню порцію в баночку, оце "ванна-вода" діє моментально.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 1
  10. Khrystik

та ми маємо перездати в п*ятницю і ще наступного тижня. будемо дивитися динаміку, чи є покращення від лікування.
    то в нас віруска дала ускладнення на нирки:sad:
    --- дописи об"єднано, 23 Березень 2016 ---
    @Ripka спробую, дякую за ідею

11. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В горщик мисочку таку низеньку ставлю, бо з баночкою свої нюанси ( мисочка окрема спеціально під такі випадки і ширша за баночку; баночка вища ( кричить, що заважає), і часто поза банку пісяє). Теоретично можна і просто в горщик. Просто перед перед тим гарно вимити милом- содою- гарячою водою.

• Корисно Корисно x 1
  12. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

13. Khrystik

дівчата, коли то малій стане краще? в кого дітки мала проблеми з нирками? чим лікували?
    заспокойте-розрадьте мене, бо зовсім занепадаю духом :sad:

14. Havronia

Havronia Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Tempernice

З направленням. Зранку до лікаря, потім на аналіз, після обіду - ркзультати, все в один день. Для мене проблема тільки дитину з вірускою або температурою приводити в загальну чергу хворих. Але іншого виходу не бачу, якщо викликати дільничу, то без аналізів зразу призначає антибіотики, простіше прийти до неї на прийом, дати прослухати, оглянути і взяти направлення на аналіз. А потім вже разом робити висновки.

16. zjomka

zjomka Well-Known Member

Ми вчора робили в Медіс (в Чорнобильській лікарні) ЗАК, причому десь вже після 12, то 20:40 того ж дня результати були на пошті.

17. Vesnyanka

Ну , не знаю чи розраджу. В старшої в рік було дуже сильне запалення. Виявили досить пізно, то лежали в лікарні. Чим точно лікували, вже не пригадаю. Але були антибіотики, казали щось на очищення організму ( ну але то в лікарні певне стандартно), нурофен треба було 5 днів давати як протизапальне ( але він нам до 35 збив, то сказали не давати). Потім вдома ще фурамаг пили ( від фурагіну побічних було багато- дитина була млява, взагалі відмовилася від їжі і пиття), канефрон з кілька місяців певне пили. Ну і при кожній грз здавали аналізи.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  18. Khrystik

@Vesnyanka дякую, що відгукнулися! лікування в нас практично таке саме. мене хвилює висока Т вже 5й день. ну але ми щойно 2й день лікуємося. ще й не хоче мала пити той Канефрон...

19. Vesnyanka

Канефрон ми не з першого дня пили- вже після лікарні. Температура впала день на третій ( білка було 0,33 в сечі , температура як попали в лікарню була 40,6). Тобто від жарознижуючих після початку антибіотика збивалася, але потім знов піднімалася. Сам канефрон я здається на цукор капала чи в чай давала. Але робила не горня, а так трошки, може четвертинеу- третину невеликого горня, щоб випила. Ще дієта має бути. Точно не можна розсолів- бульйонів ( м'ясо можна), малосолене ( хоча ми і так таке досі їмо), сиру здається домашнього ( а мала його любила дуже). То є якийсь номер дієти і в Інтернеті є рекомендації по ній. Але от сам номер не пригадаю вже. І в ніжки щоб не промерзла. І пити ніби багато.
    А, і ще десь за півтора місяця піднялася температура трошки. То ніби віруска була, в сечі трошечки більше лейкоцитів було, то попри канефрон давати ще той фурамаг сказали. Все ніби тоді обійшлося.

• Корисно Корисно x 1
  20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ми мали запалення в 2,2. так само як Вашу лікували 5 днів віруску, з температурою під 40. потім здогадались нирки провірити. стало краще після другого уколу антибіотиків. дуже помітно було. потім лікувались ще майже місяць

• Погоджуюся Погоджуюся x 2