"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Так , я також тої свинки боялася . Але на неї лікування як на вірус , хіба ні ?

2. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Дівчата, оті соплі малого мене вже насторожують,чи то я затуркана.:girl_sad:... десь тиждень вони тільки "гуляли в носі" туди-сюди",не витікали, навіть,коли намагалась відсмоктувати - результат нульовий. А сьогодні почали по-трошки витікати, так от(перепрошую за деталі) - консистенція в'язка, прозорі,але середних є якісь білі-білі теж тягучі, густі комочки...у себе ніколи таких не помічала.

3. nibysh

Не знаю , бо я носик малого заливаю соленим розчином так , що деталей не видно . Так мені легше йому сопельки вимити .

4. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

ой, а поясніть мені,як то правильно промивати!я капаю Аква Маріс і все, вони шось не розріджують, тому навіть аспіратором, але простим таким, нічого не витягується.На вечір капаю Назол Веві.

5. nibysh

Я роблю просто солений р-н : на 0.5 води кип*яченої 1 ч. л. солі . Тоді великою піпеткою (маю таку) можна шприцом без голки без напору , не різким рухом заливаю одну ніздрю і нахиляю голову вниз , щоб витікало (вийшло в мене на 4-5 раз) а тоді витягую аспіратором . Потім другу . Повторюю кілька раз , а закапую тільки на ніч у найтяжчих випадках . Якось так .

6. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

ой, дійсно, навіть не знаю, як то зробити,бо моєму синочку рочок, а він так кричить і не дається на такі процедури!!!!!!!!!! Але треба, так треба, дякую)

7. maha

maha Member

А я вже з тими соплями не маю сили. Трохи походим в садок і знов на 2 тижні соплі, або більше. Причому, перші дні тече, але ми то скоро вимиваєм, а потім все сухо, а ніс ніби забитий. Ротом не дихає, вночі хропе, вже не знаю як то лікувати. І промиваєм(розчин солі, краплю йоду і маленькою грушою над умивальником в ніс заливаю-так розказала лікарка), і грієм сіллю, і делуфен пшикаю-мало толку. Хіба знов до лора йти, може якісь ще процедури призначить...

8. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

В Васька скарлатина, в пятницю прийшов з садочка і ввечері почав жалітись що болить голова , горло, живіт, піднялась тем 39+. Ну я подумала що ангіна, горло червоне , лікуємся. А в суботу почали трішки шелушитись долоньки, а сьогодні вже так конкретно злазить щкіра. Подзвонила до лікарки та пітвердила що скарлатина. Читаю в неті про лікування і ускладнення, всюди пише давати антибіотики, а я не давала. Як ви лікували своїх діток? Соломії 9 міс якщо вона заразиться як її лікувати? Васько тільки перехворів вітрянкою, мала ще з прищиками:girl_cray:

9. Kandya

Kandya Well-Known Member

вчора в малого був ДН. три роки. ну на святі вже такий трошки вялуватий був. трошки. але їв, пив... вночі температура під 39, вирвав... температуру збила, потім знову піднялась..... вопшем вирван починаючи від ночі 4 рази і страшенно вялий: і коли 39, і коли збивається до 36,6.

Поїхали в інфекційну на Кирила і мЕфодія. Нас там прокапали, і їх дуже насторожило, що голова не згинається -- регіднійсть шиї.... (але ноги нормально згинають) відправили на мечнікова із підозрою на менінгіт. Чоловкі лишився, я щойно з ляльою додому приперлась. Хелп. Хто мав менінгіт -- заспокойте, переконайте, що це не менінгіт, а просто сильна віруска (таке взагалі не відкидають) бо чую, що з розуму схожу.

п.с. малий спить, не рве, температура впала, але голову згинати не хоче

10. raspberry

raspberry Well-Known Member

В малюка кілька днів нежить, промиваю сольовим розчином. Іноді з ночі кашляє мокрим кашлем. Сьогодні чую при диханні хрипи. Кашлю, температури немає, трохи нежить. Таке враження, що через ті соплі хрип. На вулицю виходим. Просто давати багато пити і гуляти? Чи варто ще щось робити?

11. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Ще тут спитаю. Мали 1,5 тижні тому температуру 38,2 і сопельки. Температура внормувалась сама, нічого не давала. Сопельки ще є, і вчора синок почав підкашлювати. Пішла сьогодні до лікарки. Вона послухала - хрипів нема, але горло червоне.Ввиписала купу ліків: лазолван, афлубін, від горла якісь таблетки (я листочок загубила) і ...діазолін як протиалергеннее. Нащо діазолін? То треба приймати?
    Я планую давати лазолван і натерти евкабалом на ніч. Давати ще якісь таблетки від горла? Якщо так, то які давали ви? Чи може синькою помазати?

12. markiza

markiza New Member

Будьте обережні з натиранням такої маленької дитини, щоб часом не виникло алергічної реакції (маю на увазі приступи кашлю).

13. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

ми трошки старші, то нам лікарка виписала Флорофіліпт. Я також спочатку сумнівалась, як то його такій малій дитині давати, бо це ж спрей на спирту, плюс до того, в інструкції про такий вік не пише нічого. Але в неті багато батьків пише, що призначають його таким малюкам. Проблема ще в тому, шо це спрей, як такому маленькому дати? Своєму я придумала давати як гру, то йому навіть подобалось) ой, бідна дитина.

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:41 ----------

я теж за ті хрипи переживала, але 2 лікарів послухало, то сказали, шо то ніс.

14. raspberry

raspberry Well-Known Member

Може Лісобакт? Владу теж виписували кілька місяців тому по пів таблетки. Розтирала ложкою в порошок і закладала за щоку.

15. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Зробіть чайочок легенький з ромашки і по пару ковточків так частенько давайте пити. Вона протизапальна і тд.

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

Raspberry, я б небулайзером з фізрозчином чи Боржомі подихала, як маєте. Або просто давайте пити те Боржомі чи поляну. Воно не тільки при кашлі добре. Колись сімейна казала , що віруси не люблять лужного середовища і завжди радила пити таку воду під час хвороби.
    Ну і як чую , що відкашлює дитина ( навіть просто зранку), то даю ще сироп з цибульки ( вона теж противірусна, протизапальна). Але то в нас окрема історія. Може пити ще багато теплого і носик лікуйте.

16. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Я згадала - септефрил. Чоловік нічого в аптеці не знайшов. Буду поїти ромашкою, лазолван дам і легенько на ніч натру Евкабал на спинку.

17. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Сертифрил теж легенький. Але я швидше б ромашки дала або лісобакт. Оте покашлювання може і від горла бути.
    А евкабал... Племінниці нічого, завжди натирають. А нам , наприклад, не можна. Маємо ларингоспазми. Перший раз щось таке починалося, а ми ще тоді чимось таким її натерли і погіршили ситуацію . Обережно з тим.

18. Hexe

Hexe Well-Known Member

ну бо він є антигістамінним.

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

а навіщо?в легенях ж ніц нема?

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

ви хоч кров здавали?? раніше горло було червоне чи лише тепер?

19. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Питання: малий - сьогодні помітила - малий скрегоче зубами. То він так може бавитись-цікавитись? Бо то звучить так, він так щелепу висуває, і іноді так скреготить, як би не стер..брр..це тільки зо 2 дні, і тільки вдень. Що з тим робити?

20. maha

maha Member

В мене доня теж так скреготала, правда не пам"ятаю в якому віці. То певно що бавилась, осмислювала свої зуби. Бо я спочатку переживала, чи не глисти, але в скорім часі перестала так робити сама.