"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

Алергія?

Отправлено с моего OZZY через Tapatalk

2. sherry

sherry Well-Known Member

О, я думала тільки у нас таке. Тільки мала ще й вдень чхає. І не знаю що робити. Прибираю щодня. Жаліється що ніс чухається в середині. Сьогодні вже казала що язичок чухається, пила молочко і їла домашній пиріг

3. Osya

Osya Active Member

Ні немає ніби, нема на що. Цілий день там в кімнаті не кашляє

4. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Маю підозру, що мала зламала палець. Підкажіть, у нас є окрема дитяча травматологія, чи краще відразу везти до дорослої?

5. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Дівчата, хто живе за кордоном (Європа, Америка). Цікавить, як ваші лікарі лікують бронхіт у маленьких грудних дітей (2 роки). Нам нині стііільки понавиписували, що я боюсь нам 24 год в добі не вистарчить, щоб то все дитині дати. :sad:((

Останнє редагування: 18 Грудень 2015
  6. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Ми у Львові, але лікували амбробене, но- шпа і на ніч ложка бронхолітину ( бо сухий кашель), і сольовий компрес. Но- шпу швидше На попередження, бо маєм схильність до обструкцій. Але зараз просто бронхіт. ( правда, чуть старші- вже є три). Ну і дитина себе абсолютно нормально почуває. Коли була обструкція, то лише дихали небутамолом. Було, що гарно відкашлювала, то лише амбробене і сольовий компрес.
    А краще до ще одного лікаря зверніться.

• Подобається Подобається x 1
  7. jassystay

Дякую. А що то за сольовий компрес?

Пс. Чому я цікавилась закордонними методами? Бо там медики застосовують більш прогресивні підходи і враховують останні наукові дослідження... І не завжди це медикаментозні засоби.

8. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Дуже схоже на аденоїди. Коли дитина лягає вони "падають" і закривають дихальних прохід.
    Ну а причину вже маєте взнати - алергія чи інфекція, чи ще щось. Сходіть до хорошого лора, їх має бути видно, якщо збільшилися.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  9. jassystay

Вже почитала. Пишуть, що треба рушник в солоній воді змочити і на всю ніч замотати... Щось страшнувато при бронхіті таке дитині робити. То все одно що в мокрому одязі спати лягти, нє?

10. Vesnyanka

Може він не так називається. Берете 2 кг солі грубого помелу ( бажано морської, чому - не знаю) грієте на пательні чи в мікрохвильовій. Сипете в полотняний мішечок, зав'язуєте і кладете на годину дитину плечиками на то. Можна довше. Можна завернути сіль в рушничок для досягнення комфортної температури. Використовуємо при бронхітах- трахеїтах, обструктивних бронхітах. Це нам лікар відомий тут рекомендував.

Останнє редагування: 19 Грудень 2015
  11. jassystay

Поки шукала про бронхіт, стільки цікавого познаходила:)))

Може комусь про ОРВІ і все, що з ним повязано буде корисно:

Джерело: rusmedserver

• Подобається Подобається x 4
  12. Nadiya

Nadiya Well-Known Member

Маємо температуру 2 дні вже близько 39. Думаю, що лізуть верхні зуби ( на разі є 2 нижніх, вилізли 3 майже місяці тому). Збиваю нурофеном. Але через 4-5 годин знову вертається. Носик чистий, трошки має пронос ( гадаю на фоні нурофену і т), в рот подивитись не дає - плаче. Дівчата, що то робити, порадьте щось. Просто чекати і далі збивати? Той нурофен теж не є добре весь час його давати... Що ще може допомогти? Кликати лікаря? Впадаю в паніку ((

13. Havronia

Havronia Well-Known Member

Показати лікарю, перевірити, чи не болять вушка, і в рот подивитися обов'язково. Швидше всього віруска. Якщо через три доби температура сама не буде падати, здати загальний аналіз крові. Я би замінила нурофен, на препарат з парацетамолом ( але то індивідуально), і багато циці, і багато пити ( враховуючи " трошки пронос" і температуру)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. kristina

kristina Well-Known Member

А що саме залежить ? Якими ліками лікували?
    Нам сьогодні діагностували обструктивний бронхіт. Історія стандартна, викликаємо лікаря щоб послухали двох різних з перервою в тиждень. Ну покашлює, легені чисті , то на зуби. Почався кашель і все 3 дні бронхіт. Завтра здаємо аналізи. Наразі ефізол бо чуть чевоне горло. Аскорил, амбробене з фіз розчином і перед тим беродуал з фіз розчином, отривін для носа. Дренажний масаж. Від того списку даю тільки аскорил і інгаляції з амбробене плюс отривін. На аскорил у нас нормальне реакція тремору немає. Беродуал 5 кап нам призначили я не ризикнула. Заміннила один прийом аскорила інгаляцєю з вентоліном розвединим з фіз розчином. Чтала можна лиш масажами справитись. Завтра глянем чи бактеріальна не приєдналась.

15. Lace

Lace Active Member

У беродуала і вентоліна принцип дії однаковий, вентолін просто швидше діє, але беродуал більш м'який, доза бетаандреноміметика там менша, так як беродуал - комбінований препарат, тому в дитячій практиці більше надають перевагу беродуалу.

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну так, чи організму дали самому справитись, чи понадавали ліків
    за аналогією ,як дають організму самому боротись чи збивають невисоку темпу
    ну але власне бронхіти то така сфера, що хз коли можна без ліків ,а коли без них ніяк
    я ще то питання недовчила

17. Nadiya

Nadiya Well-Known Member

Вчора була лікар, все подивилась, і сказала що це не зуби. Трошки червоне горло, але легені чисті, нежитю немає. Сьогодні здали аналізи. Температури вже немає від вчорашньої ночі. Не можу зрозуміти чого це горло червоне...хіба того що дитина кричала перед тим як лікар дивилась в рот, бо ми її розбудили. Короче, цікаво що там аналізи завтра розкажуть...

Надіслано від мого Lenovo P780_ROW, використовуючи Tapatalk

18. Hexe

Hexe Well-Known Member

наша лікар вупше казала, що просто зуби температуру вищу за 37.5 не дають, бо то процеси натуральні і не мають супроводжуватися високою Т.якщо Т висока - то значить додалось щось ще,віруска наприклад.
    --- дописи об"єднано, 22 Грудень 2015 ---
    о,то я би вам радила знайти якогось доброго пульмонолога і в нього спостерігатись в нього...як у вас с алергіями\атопічними дерматитами? ми так дохворілись до астми.
    він абсолютно ок.кращий до речі ніж вентолін. швидкого вам одужання!

• Подобається Подобається x 2
  19. Havronia

Havronia Well-Known Member

Я би нічого не робила в цій ситуації.
    Я використовую ліки, коли є явно утруднене дихання і я чую хрипи на відстані. В усіх інших випадках нічого не даю і бронхітів не діагностую. Покашляють тиждень-два-три і перестають.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Vesnyanka

В мене старша мала обструктивні бронхіти без хрипів, які чути ззовні. І це не раз, і не один лікар діагностував. Обструкція є, дитина хіба в'яла, але хрипів абсолютно не чути.