"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Дякую усім за поради та підтримку. З'їздили на Орлика, подивився хірург та педіатр. Слава Богу по хірургії все добре, підозрюємо ентеровірус, ще завтра здамо аналізи. Додому їхали - доця вже була подібна на себе, щебетала без зупинку. Вже і Настя з температурою..

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Подобається Подобається x 3
  2. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

дівчата, які вітаміни можна зараз давати дитині, і чи варто?
    ну овочі -фрукти - то ясно))

3. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

Я теж до неї схиляюсь, бо какала таки зачасто. Сьогодні і вночі Т спала. Але ще какає ріденько, поки 2 рази. Крім того що висить на циці постійно ще варто щось з ліків давати? Перший раз стикаюсь з кишковою інфекцією.

4. invisible

invisible Well-Known Member

Багато циці і пиття то основне лікування. Якщо на прикормі, то строга дієта. З ліків я давала смекту, ентерол, ще ромашковий чай, решту в принципі має призначати лікар, але якщо дитина добре себе почуває і нема зневоднення, то сорбентів і пиття буде досить.

• Подобається Подобається x 1
  5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

підкажіть ще мені: мала третю ніч практично не спить, або ниє і тре облась навкого ротика і носик, або смокче цицю.
    в неї лізуть два нижні кла - одне вже видно як біліється, але кругом нього все ясно таке червоне і напухше, а іншого ікла ще візуально не видно, але ясно що на підході - в нас всі зуби лізли парами, а деколи по 4 шт - з різницею в кілька тижнів.
    Так от - я думала що вона не спить через ті ікла,а вчора ввечері побачила що в неї всі ясна, і верхні і нижні поспухали і сиоьно червоні, там де місця між зубками - аж такі набрякші горбики. температура в першу ніч була 38,5, решта часу тримається 37-37,5. І спадає зовсім часом, але я ставлю раз в добу ввечері ефералганову свічку.
    Що то в неї таке? То може бути такий прояв стоматиту? На язику і на щічках ніяких ранок не видно, ніби тільки самі ясна понабрякали, хоча вона і не дає нормально подивитись..
    --- дописи об"єднано, 11 Листопад 2015 ---
    а, і від їжі відмовилась практично зовсім.

6. kewa

kewa Well-Known Member

в малого таке саме було,це в нас був прояв такої вірусної інфекції:і горло і ясна і губи,все було червоне.казали нам мазати солкосерилом ,але цього не робила.він дотулитись не давав.може подавайте нурофен 3 р/д,воно і температуру зніме і обезболить.
    а стоматит -це повинні бути афти(білі кружечка).

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

вона жодних ліків в рот не бере:girl_sad: - відразу блює. при Т рятуємось тільки свічками і обтиранням.

Останнє редагування: 11 Листопад 2015
  8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В мене Ромчик таким частенько мучився. Гінгівіти то його слабке місце. Нам допомагало змазувати розчином хлоргексидину 1:10 по черзі з обліпиховим маслом. Тримала його силою і обробляла надцять разів в день весь ротик.

• Інформативно Інформативно x 2
    • Корисно Корисно x 1
  9. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Порадьте і мені. Як пішли в садок то нежить до нас зачастила, тільки промиваю ніс соляним рощином і все. Але коли нвби вже,сопельок нема, коли спить дихає важко,ніби набряк в носі все таки залишився, і коли так сильно вдихає то в носоглотці щось похрюкує, ніби залишки соплів. Вже задумуюсь може то якісь каплі лікувальні покапати. В Лора були, все добре, промивати і пшикати Квікс, насмарк вилікували, але от ця закладеність і похрюкування не проходять.

Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk

10. Volik

Volik New Member

прошу поради. нам 1 місяць і тиждень. малюка дуже мучить животик. особливо після того як погамає цицю. все приблизно відбувається так: малюк гамає 5-7-10 хв. а потім раптово починає плакати, навіть не те щоб плачати а верещати, цицю випускає і більше не їсть, доки не заспокоїш його. вже тиждень п"ємо Біогаю і Боботик. поки немає полегшення.

11. Osya

Osya Active Member

А яке у Вас харчування?

12. invisible

invisible Well-Known Member

Моя так плакала перші місяці, коли повітря наковтувалася при смоктанні. То мусила піднімати і носити, щоб зригнула повітря.
    А взагалі я особисто противник отого необгрунтованого втручання в незрілий ШКТ різними препаратами з перших же місяців. Газики, коліки - ті проблеми так чи інакше є майже в кожного немовляти і їх треба пережити. За пару місяців зазвичай стає легше.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Hexe

Hexe Well-Known Member

і ми за порадою.
    малий нині затемпературив. в 20год Т - 38.7, дала Бофен сироп 2.5мл, перестав капризувати,але Т росте. заснув, вже протягом години Т39. нежитю нема,трохи покашлює(але в нас той кашель ще від кашлюку). на грудному. можливо зуби(десна набряклі,бачу що зуби в процесі але ще не вилізли). шо робити?викликати швидку?дати ще якесь жарознижуюче?вібуркол?ефералган свічки(маю вдома)?

14. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

У мене з малою було так само. Ніби краще стало після Коліпрев (крапельки. фермент лактози) Ще давала Мамалак (бактерії). Хоча, як казали дівчата, така поведінка є досить типовою біля грудей. Може і не треба заліковувати.

15. Ripka

Ripka Well-Known Member

Якщо не падае температура можете ще свічки ефералгану дати.

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

наразі треба збивати температуру(обтирання, свічки) і добре спотерігати.
    найчастіше така висока Т сама по собі не буває, за добу щось вилазить.
    я теж думала що в нас Т просто від ікла, яке ріжеться активно, а виявилось - стоматит(

17. Hexe

Hexe Well-Known Member

вночі викликали швидку,бо Т піднялась до 39.3. швидка сказала що то ймовірніше зуби, бо горло\легені чисті. сказали дати анальдим.
    нині Т 38.5.думаю що робити завтра. скільки днів може висока Т бути на зуби?

18. Volik

Volik New Member

малий на ГВ а мама на більш менш дієті.
    синок після Боботика гарно пропукується. а ще маємо Ентерокінд, ще не пили. і тепер виникло питання - чи можна поєднувати ці два препарати? чи давати щось одне?

19. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Моє імхо, не треба пхати в дитинку стільки хімії. Ви підносите його відригувати повітря, коли він їв груди і різко кинув та нервується? Викладайте на животик перед годуванням, щоб виходили газики. На ліжку або на живіт собі. Носіть жабкою до себе чи в слінгу, може так буде комфортніше дитині. Ще знаю на фітболі вправи якісь роблять дівчата. Звісно, ви переживаєте за дитину і хочете якнайкраще. Але повірте - ліки не всесильні і часом - це лиш плацебо. Підтримую, що дитина переросте це так чи так.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

20. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Погоджуюсь повністю.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk