"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Аскорила нам ще давно виписували при ГРВІ на Чупринки, Гоменюк О.І., і цього разу також туди пішли, але потрапили до іншої лікарки, бо цієї не бцло, і в неї той сам хід дій.
    А на рахунок вушка, то вона може раз на день сказати що болить, вночі спить спокійно, зараз є ще трохи соплі, але той кашель ... Я вже так і думала, що або до іншого лікаря, або до ЛОРа. Побачу як то все буде далі...

2. Likysja

Likysja Well-Known Member

Прийшла моя мала сьогодні з садку з червоними щоками, як її переодягала, то помітила ніби висипання по ногах, але тільки на переді і по руках, але воно таке ледь помітне і при погладжуванні не відчувається, температури немає, щоки в місця почервоніння гарячі, але не жорсткі, що їла в садіку не знаю, бо забирав чоловік і не подивився. Що то може бути? алергія? Але дитина ніколи ні на що немала алергії. Треба дати щось від алергії? Бо маю тільки супрастин, а там такі побічні реакції, що я боюсь його давати.

3. катенок

катенок Well-Known Member

Заспокойте мене,бо ще такого не мали.
    Хворіємо з вівторка, наче вірус, перший день температура 38,6 найбільша. В середу пішли до лікаря, хрипів нема, нічого страшного, лікуйтеся як лікуєтесь..ну добре..і справді стало краще температура спала і кашель ніби зменшився...А в п"ятницю кашель став частіший, сухіший,сильніший і температура знову на вечір 38. В суботу пішли до педіатра - діагноз хрипи, бронхіт. Виписали Суммамед(антибіотик) і продовжувати пити,що пили, а це - септифріл, сироп подорожника Др.Тайса, супрастин, віброцил в ніс, інгаляції декасан-фізрозчин. Казала, як не буде краще поміняти Подорожник на Амбробене. Сьогодні вже купила Амбробене. Вчора дала перший раз антибіотик в 11 год. Цілий день темп. 37,6-37,7, ввечері - 37,3. Зранку встала - 37,1, зараз -37,4. В 11 год. знову дала антибіотик, а температура не падає. Зазвичай температура нормалізовується за 24 год від 1-го прийому. Вже не знаю,що думати, бо динаміки покращення зовсім не бачу ні з темературою, ні з кашлем, ні з насмарком. І що то завтра знову до лікаря?

4. дашулька

дашулька Well-Known Member

Я би до лікаря не ходила, а викликала його додому. Для чого ходити в поліклініку й ще щось збирати там й так з хворою дитиною? нехай послухає, можливо призначить аналізи - здайте. а нежить є?

• Подобається Подобається x 2
  5. катенок

Є нежить і кашель і температура далі 37.3-37.4 зараз

6. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

дівчата, підкажіть, що то може бути в малого. тиждень не сходить.
    може купити герпевір? хоча там якийсь ніби розрізик є..думала, що може заїда, , пройде (бо бульок, схожих на герпес, навіть і не було). але не проходить(
    я йому мазала обліпиховою олією,йодициріном. але воно ніби як "росте".

7. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Я б Вам порадила все-таки зайти до дерматолога. Ходила зі своїм малим у косметологічну поліклініку на початку проспекту Чорновола. Пів години в черзі, 3 хвилини на консультацію, і я заспокоїлась. Все-таки краще показати спеціалісту.
    --- дописи об"єднано, 8 Листопад 2015 ---
    На скільки я знаю, то бронхіт не лікується антибіотиком. Думаю, що тому і Т не падає.

8. катенок

А чим лікується?

9. Hexe

Hexe Well-Known Member

аналіз крові здайте, хоча якщо вже дали АБ,може бути не зовсім інформативний. а чого вам перед прийомом АБ не назначили кров здати?
    лікаря краще викликати до дому.
    а що з кашлем?змінився?якщо так то як- сухіший\вологіший,частий\не частий?

10. катенок

Зараз вже 38.2.......за останні дні такої темпер-ри не було. Я в шоці. Викликала швидку, бо завтра зранку на роботу. а чоловік як і всі чоловіки безпомічний.:girl_cray:
    Але при тому всьому мала весела...по ній навіть не скажеш..

11. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

У нашому випадку були інгаляціі через небулайзер. АБ призначались у тому випадку коли були вже ускладнення.
    --- дописи об"єднано, 8 Листопад 2015 ---
    Ну це дуже добрий показник. Якщо є бактеріальна проблема, загальна інтоксикація, дитина лежить і нічого не хоче.
    Я по своїх відразу бачу чи щось серйозне.

12. катенок

Вчора лікар сказав хрипи є.....якщо сьогодні ситуація з температурою не іде на спад, то колоти Цефтриаксон. Молюся, щоб до вечора температура спала.В 6 ранку міряла 36,6, в 11 годині 37.........щойно передзвонив чоловік 37,4....Я в шоці.

13. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

дівчата, як відрізнити чи в дитини віруска чи отруєння?
    Помітила що мала вночі стала гаряча. Мала високу Т. Зранку Т не спала. 38.9. Мала покакала нормально. Потім висіла на циці і трошки бекнула. Після того від 8 до 12:30 покакала вже ріденько 3 рази (небагато).
    Я спочатку те що бекнула і покакала списала на Т, бо є в нас така реакція. після того ставила свічку парацетамол, і після того мала наступний раз покакала. Думала від свічки.
    Але може то отруєння? Більше ніяких симптомів нема. Ніби нічого такого не їла. З Т досить активна.

14. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Прошу поради. Сьогодні в обід молодша вирвала, піднялася температура,. Збила свічкою, дитина трошки побавилася і далі млява капризна. Я її відпоюю хуманою . Через чотири години т знову 38, доця далі млява заснула і плакала що болить животик . Дуже переживаю, їхати в лікарню, чи можливо хтось має хорошого лікаря, якого можна привезти додому. Щось я панікую

15. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Не знаю як ваша дитина, але моя коли щось болить не може точно показати. Напевно, вік ще не той. Не дотримуйтеся до ночі. Поїдьте на Мечнікова в Інфекційну чи куди вважаєте за потрібне. Знаю, лікарні - це страшно. Але швидше за все оглянуть, скажуть що з вами, напишуть писульку що пити і відправлять додому спати.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Osya

Osya Active Member

Я б старалаль відпоювати, і дивитися на стан дитини, щоб пила потрошки, і хоча б раз на 4 годтни пісяла

17. iragonzales

iragonzales В декреті

Я би просто викликала швидку, бо їхати в інфекційну, то вже собі поставили діагноз...Хай вас подивляться лікарі, і вирішать куди їхати...Може не катастрофа, але з болями в животику я би не жартувала....І не чекала ранку і т. Д. , нічого страшного коли нічого не виявлять лікарі швидкої, але перестрахуваиися варто..,

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Hexe

Hexe Well-Known Member

Т могла спричинити легкий розлад шлунку. трошки бекнула - то теж. якби отруєння, то дитина повинна рвати часто, слабкість,діарея. спостерігайте.якщо маєте сумніви - то проконсультуйтесь в лікаря.

для малюків небезпеку несе зневоднення. краще викличте швидку. в лікарнях ніц страшного нема. в інфекційній поставлять вам крапельницю,аналізи зроблять. якщо стан швидко внормується - за день-два випишуть. ми були недавно зі старшою,то лежали два дні(і то через те,що потрапили на вихідні), після першої крапельниці стало набагато краще.

19. invisible

invisible Well-Known Member

Може бути ентеровірус якийсь. Моя мала таке в вересні, то жалілася на животик десь дні 3-4, навіть хірургу показувалися. Відпоювалися вдома, лише їздили в Охмадит здавати кров і сечу і контролювали ацетон а сечі за допомогою смужок.

20. invisible

invisible Well-Known Member

То так на око і не визначити. Мені по симптомах скорше кишкову інфекцію нагадує.
    Ну але то я по своїй суджу, бо в нас на температуру рвоти немає, і від свічок поносу теж. Якщо в вашої таке було, то може і від того.