"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

в
    Ромка дьоргає вуха на зуби... і ще в нас слюни море просто..
    ось що пише Комаровський як визначити чи отит -http://articles.komarovskiy.net/otit.html
    На ушной раковине, кпереди от отверстия наружного слухового прохода, имеется выступ, который называется козелок. Надавливание на козелок вызывает, при наличии отита, значительное усиление боли, провоцируя у ребенка пронзительный плач. Проверить наличие этого симптома может каждый родитель, .

Останнє редагування: 11 Жовтень 2015
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

в мене малий теж чухав вуха, але на днях, може навіть тиждень тому
    якщо то все через зуби, то я вшоці від того як напряжно вони лізуть, попередні якісь не такі "вибагливі" були
    в нас ще додалося поганий апетит, температура 37,5 і рідшим покакав... ну і такий доволі знесилений був(

3. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

І ми чухаєм вуха, і то так сильно, добре що я тут прочитала що то на зуби, а то думала що вже щось не то з малим.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

4. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Та? А я то думаю, чого малий вже десь з місяць не відстає від тих вух. Думала, видьоргне колись:) + слюні вже дуже давно пускає і пальцями став сильно перебирати в роті. То можуть так рано ті зуби даватися чути?

5. Kshusia

І в нас слюні...таке враження, що десь відкрився кранік і не закрився, слюнявчик можна викручувати, в нас якраз верхні лізуть.

6. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Раптово, без будь яких супутніх симптомів 38.8. Наче лізуть верхні зуби (ясна напухші, дере вуха, руки в роті і т.д.)
    То в нас вперше температура, дома з ліків тільки Нурофен. Що купити, чим і як збивати, щоб до завтра дотягнути?

7. Havronia

Havronia Well-Known Member

Свічки ефералган ( парацетамол).

• Подобається Подобається x 1
  8. Kshusia

Нам дуже добре Нурофен збиває температуру, його можна давати що 4 год., а вам що він не збив?

9. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Дала нурофен, за годину впала на градус, має зараз 37.8

10. Havronia

Нурофен можна не більше 3 разів на добу, через 8 годин. Читайте інструкцію!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Kshusia

дайте знов за 4 год, якщо більше не впаде, там має бути мінімум 38* щоб збивати. А як дитина переносить температуру? Бо по моєму навіть не видно, бавиться як в звичайний день.

12. Kshusia

В мене на дитячому пише що 4год...

13. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Малий в"ялий, сонний і ниючий, весь час на руках. Зараз як чуть впала температура, то вже гарцює на ліжку) Судячи з кількості слини, думаю що таки на зуби то все.

14. Havronia

а в мене на дитячому 3 рази на добу
    --- дописи об"єднано, 11 Жовтень 2015 ---
    Знову нурофен не давайте, спробуйте парацетамол. Може, він краще подіє.

15. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

в 15.30 дала Нурофен, з 38.8 збило до 37.3, в 19.00 була знову 38.2 температура, заснув, встав зараз з 39.2. дала свічку ефералгану. Чи варто викликати швидку? Чи збивати коли вище 38 і тягнути до ранку, викликати лікарку?

16. Havronia

Скільки дитині? Почекайте 20-30 хв., яка буде температура. Щодо швидкої, як вам спокійніше.

17. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Малому 7 місяців. Швидкої не хочу, просто дуже страшно, бо вперше температура така висока(

18. Havronia

Якщо ефералганом зіб'ється хоча б на 4-5 годин (. Не вище 38), то можете потягнути до ранку. Але ви розумієте, що відповідальність то ваша, Інтернет поради то таке. Я пишу, як я робила. Перевірте вуха, вони можуть давати таку температуру. І дивіться на загальний стан : чи їсть , п'є, як какає- пісяє, щоб не було зневоднення. Який животик, чи нема ніде висипки і т. д. Швидше це просто вірус.

19. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

В нас на верхні зуби в 10 міс було 39-38 десь три дні, вдень десь 37,5 було. То я тоже така перешугана була, що на другий день погнала до лікаря. Але соплів, кашлю, висипки нічого не було. Я на ніч давала свічку ефералган чи нурофен, бо зле спала через ті зубчики, а вдень нормально поводилася. Можете натиснути на ті виступи біля вушної раковини, нам так показували, щоб часом не отит, бо тоді це дуже боляче, коли так натиснути і побачите реакцію дитини. Тому дивіться по стану дитини завжди, якщо щось дуже насторожує, то тоді швидку.

20. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

ефералган збив з 39.2 на 38.3, вуха не болять, висипу нема, їсть і пісяє нормально, поводиться теж, хіба трохи ниє і виснажений(