"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. allja

allja Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Дозвонилась я вчора до нашого лікаря.
    Прийшов, оглянув - легені чисті, ларингіту немає, просто такий кашель подразнюючий.
    Призначив сироп і носик промивати і все.

2. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

прошу поради - народних методів лікування бронхіту,
    для маленьких дітей.
    компреси можна?

3. Hexe

Hexe Well-Known Member

хм, я б з такими речами була обережною. хоча може то тільки мої страхи мами-асматика:) нам на всілякі зігріваючі мазі,компреси і т.п. велике ТАБУ.
    народні методи..може б вам до гомеопата?

4. allja

allja Well-Known Member

Не впевнена, але десь читала, що до 6 років не можна, бо можливе ускладнення.

5. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

будемо тоді лікуватись без компресів.
    власне, не зустрічала згадок про них серед порад в інтернеті,
    тому вагалася.
    Дякую!

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

Як зняти закладеність носа? Соплів майже нема, зволожувач постійно, алергії нема... я в тупіку, дитина дихає ротом, верхні дихальні шляхи закладені і все

7. olenjatko

olenjatko Well-Known Member

А я завжди лікую малого копресами з картоплі в мундрирі, від народження. Компреси не можна на сухий кашель ставити. Ну і обережно, щоб не було опіків

8. Hexe

Hexe Well-Known Member

можна називін дитячий чи щось протиалергічне дати.

зволожувач ще не показник того, що в хаті вологість в нормі.
    ну і алергія, то діло таке... в нас часто буває, що в носі набряк, нежитю нема,Т нема інших проявів алергії нема.

може в вас аденоїди?

9. silvia

silvia Well-Known Member

що ви даєте і чи даєте від сухого кашлю? Кашель рідко, але є, вночі теж. сопель немає.

10. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А я знову сюди(((. Тільки 17 листопада закінчили приймати АБ при ангіні, як старший знову пожалівся на горло. Ввечері одразу виміряла Т - 36,8, інтенсивно полокали, смоктали. Зранку 37,4, бризнула гівалекс, здали кров і бак.посіви з горла та носу. Була лікар - каже, на ангіну поки не дуже схоже (а може таке бути?), червона задня стінка, щось там стікає - але з носа не тече. І болить його трохи нижче, десь так середина шиї (ото пояснила), але в середині. Призначила нам ереспал як протизапальний, ну і пшикання, полоскання. Забрала аналіз крові - лейкоцити 16,2, ШОЕ 4, паличкоядерні 13, еозинофіли 12, лімфоцити 21. Значить є запальний процес? І алергія? Результати бакпосіву будуть субота-понеділок. Що робити???? Поки полокаємо та пшикаємо. Але найгірше, що маю іхати на 2 дні (завтра-післязавтра), треба залишати з мамою. Боюсь... Може хтось щось порадить, бо я страшна панікьорша.

11. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Дми останні дві ночі спав жахливо, тої ночі часто плакав. Зранку встаєм, а в нього припухлість вздовж носа розміром з фасолину і трохи під оком, щока. Зразу поїхали на Орлика, до ЛОРа. ЛОР причини не знайшла, завела нас до рентгенолога, він рентгену не робив, тобто самого знімку, тільки подивився і сказав що все чисто. Заг. аналіз крові також показав що все в нормі, єдине що лейкоцити 13, але ЛОР списала це на зуби. З боку припухлості всі зубки вже вилізли, з іншого боку 2 останні лізуть. Але завтра ще поїдемо до стоматолога показатися. Лікар виписала пів таблетки Лоратадину на ніч і примочки з глюканату кальцію, якщо не помиляюся, рецепт в чоловіка. Але вже вдома бачу, що між оком і носом припухлість з монету в 5 копійок і незначне почервоніння, під оком синячок. Дівчата, що я маю робити? Бо то все трохи страшно виглядає, але ж ніби нічого не знайшли.

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

Може то все ромашкою промити, а ніс фізрозчином? Чи краще не рухати?

12. Hexe

Hexe Well-Known Member

а може він вдарився? чи ніс чимось пошкодив?запхав щось?
    з"їздіть може до іншого лора?в охмадит(лікарню) краще, або в принципі в поліклініці охмадит є файний лор, призвища не пам"ятаю, якесь грузинське.

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

може. в малої якось після кількох днів високої Т, стало червоним горло а Т нормальна, скаржилась на біль при ковтанні. ми погнали до лора,думала що ангіна - лікар сказав, що ні, то віруска така. так що, все можливе.

може якийсь трахеїт чи щось таке?тре щоб лікар файно маленьким дзеркалом всередину подивився.

може бути задній риніт(чи як воно там правильно), тоді з носа в принципі ніц не видувається, а в горло тече.

13. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Обдзвонила я всіх своїх знайомих лікарів))), та, що по крові - каже, що поки полокаємо, пшикаємо, але та лікарка "дуже спокійна"), інша - та, якій в принципі найбільше довіряю, схиляється до АБ. Каже, що дуже високі лейкоцити. За місяць - будуть вже другі АБ. Спочатку був аугментин, зараз азітрокс.
    По малому бачу, що йому зле - весь час спить, ледве щось в нього вливаю. При першій ангіні був живішим... Зараз Т 38,2.
    І що робити? Чекати (якби ж то мені не треба було завтра іхати з міста!!!), чи не мучити дитину, дати той АБ? Я у своєму дитинстві стільки тої фігні випила, і жива))). То такий в мене чорний нервовий гумор(((.

14. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Так власне, що рентгенолог сказав, що там ніяких змін немає. І не вдарився нігде, я постійно з ним. Єдине вчора були в гостях, там є кіт, може шерсть потрапила в ніздрю і викликала алергію? Але він раніше бавився з котиками і з цією також, а вчора навіть не гладив. Дякую за пораду, якщо до завтра не буде змін, поїдемо зранку в Охмадит.

15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

ПРи вірусі, червоне горло, трохи соплі може температура 39.2 бути? Затягло горло, червоне і все каже лікарка. Антибіотики не приписує бо за осінь два рази пили, каже має так вийти. Але така температура..то так може бути?
    Пшикати не дає, куплю таблетки і полоскалку...але блін, 39.2,вона рросте

16. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Може бути при вірусі. А ще й як трохи соплі є, то скоріше власне і є вірус.

17. Hexe

Hexe Well-Known Member

Легко:) в нас 40 була:) збийте парацетамолом чи мефенамінку дайте.

18. ckorpionsha

Збиваю Нурофеном, полощем трохи горло, таблетки смокчем,ніс капаєм...з таким темпом болячок, школа мені вийде, як відпочинок на морі((((

19. olenjatko

olenjatko Well-Known Member

і добре робить, вірус антибіотиком ніхто не лікує і температура від нього не впаде, просто збивайте жаропонижаючими ну і від горла щось приймайте.

20. ckorpionsha

Але каже,що як температура 39 буде більше 5 днів то напевно прийдеться дати. Ось вночі знову 39, болить горло.
    А тепер напишіть мені профілактичні методи нащодень від тих вірусяк і хвороб. Дитину шкода.