"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

а вам яку добову дозу виписали? антибіотики можна приймати і одразу всю добову дозу. якщо досі ніц не сталось то вже нічого не буде,але могла алергічна реакція початися. єдине, що на флору кишківника то зле.

2. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

я мала дати 5 мл вдень 5 мл ввечір тобто 10 мл, а я влупила ідіотка цілих 20 мл, а то пише макисмально можлива добова доза, я на тій мензурці не побачила мл, і я сто разів рахувала ложками міряла :girl_emo: трохи малий зразу вирвав, але я незнаю скільки бо не я давала, я все давала менше тих клятих антибіотиків, шо мене дьоргнуло бути цього разу правильною. А для кишечника я дала ввечері йогурт з заквасок італійських незнаю чи він якось поможе

3. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Маю питання, незнаю чи сюди пишу чи ні) Доця спочатку мерзла в ноги, тепер почали потіти, вдома вдіваю на колготки тапочки (босі в хаті навіть ми неходимо, в шкарпетках їй слизько - падає, а в тапочках сам раз). Сьогодін побачила що в неї на ногах між пальчиками суха шкіра - щось подібне на грибок (знаю бо в мене колись було).
    Поміняти взуття чи купити якусь мазь, чи псіханути і тримати дитину босою?!:girl_nea:

4. Hexe

Hexe Well-Known Member

а шкарпетки зі стоперами?(такі резинові штучки приклеєні до шкарпеток)

спробуйте може маззю календули змастити. або до дерматолога навідатись.
    хоча, може вашій дитині занадто жарко в колготах і тапках(в моєї деколи буває(наприклад лежимо в лікарні - тре в тапках і колготах лазити),що пріють ноги сильно, то між пальчиками таке враження, ніби злазить шкіра - але то минає, як вона бігає по хаті так,як їй комфортно(бо в дома босяка ганяє).

5. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Дівчата, сто разів певно піднімалась та тема, але то мене турбує - чи нормальна для однорічної дитии температура ввечері 37.2 - 37.3??? маємо таке 2 вечори((( маєм 8 зубчиків, ясна верні форму змінили, але не помітила, чи то через нові зукби, чи то на підході наступні. Кал менш-більш в нормі, малий активний, ну деколи і хниче, але то ж дитина...Ше хочу сказати, шо від народження наша температура коливається біля 36.7 - 37. Чи може бути такою "зубна" температура?

6. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

десь дівчата казали, що взагалі зараз розглядається, що температура може бути 37,2 в межах норми.

7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Дівчата, а при вітрянці скільки переважно днів проявляється нова висипка?
    Я свого зеленкою не мажу, і не можу бачити чи нові є чи вже не появляються. Дякую

8. raspberry

raspberry Well-Known Member

Десь 5 днів. В дочки на четвертий перестало досипати.

9. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Дівчата, ДОПОМОЖІТЬ !!! Я щойно побачила (вибачте зе прямоту! Переодягала синочка і помітила на його статтевому органі почервоніння, та той таке як шкірка ніби зрізана, а лишилась нижня, така яскраво-рожева (але так не на кінчику, звідки сеча виходить, а трошки збоку), не кровить. Та й він не дав мені добре подивитись- не через те, шо боліло, а через те, що дуже шустрий і втікає від мене коли переодягаю) Вроді не скаржиться, але, мені здалось, шо памперс набрав замало сечі, враження, що менше почав мочитись, чи то я вже собі накручую, не все ж було однаково.... Допоможіть, сьогодні субота, а в нього якраз день народження, плануємо святкувати, а вже не до того. Ну, і відповідно, два дні (+неділя) не зможу показати лікарю. Шо робити, може чимось промити?

10. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

швидше за все. У нас часто таке буває від памперса, або перегрівся. Ромашкою промийте. Я зі шприца промивала (без голки) прям "туди". Дивіться щоб не спухало і не гноїлося. Якщо до завтра все буде добре, то це напевне зреагував на щось. Промивайте хоча б сьогодні тричі. І хай поголопопить більше.

11. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Температуру міряйте ще . Вона покаже , якщо щось негаразд .

12. napoleona

napoleona Well-Known Member

Дівчата, яке хороше судинозвужуюче, бо щось нежить не проходить, закладений зверху ніс і все, у нас зазвичай нежить проходить за 5-7днів, а ту вже давно тиждень минув і ніяк, важко дихати носом і весь час дихає ротом.

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

пробуйте з простішого і дешевшого "риназолін" ( дитячий називін то те саме) просто якщо для діток то там менше дозування. Або якщо дітками то можна віброцил, але він нам щось слабше діє.

14. napoleona

napoleona Well-Known Member

і нам віброцил не діє( просто через то дихання ротом подразнює горло і кашляє

15. нталька

нталька Well-Known Member

ще колись був "міліносик"- каплі в рот. Як варіант судинозвужуючого. Нам колись саме таке допомагало.

16. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

А знаєте, направду, два дні тому купила ті ж самі памперси, але в іншому магазині, ніж зазвичай купувала. І ше маємо пару прищиків під памперсом. Напевно, дійсно від нього.

17. allja

allja Well-Known Member

В пятницю після обіда почали текти соплі, в четвер ввечері була Т - 37,2. В ніч з пятниці на суботу спали нормально, а над ранок суботи малий проснувся від того, що закашлявся і то таким, ніби гавкаючим кашлем і говорив захриплим голосом...попісяв, попив водички, попросив цицю і заснув. Зранку, як прокинулись вже нічого не було, окрім сопель. Лікаря викликали, але він не зміг(?) прийти.(
    Цілий день малий бавився, був такий як завжди, подекуди покашлював, таким ніби і не сухим, і ще не вологим кашлем + текли соплі. Сьогодні вночі прокинулись десь 3 год., знові від такого ніби гавкаючого кашлю, але малий знову попросив цицю і заснув. Я вже до ранку не спала, а читала про ларингіт....Чи може це він бути? Просто в племінниці як був, то в неї висока Т була і вона аж задихалася, коли кашляла. До лікаря не можу дозвонится:girl_devil: ,викликати іншого - нема можливості...
    Носик промиваємо солоною водичкою, на ніч поставила свічку лафаробіону (була ще вдома), напоїти якимось чаєм не можна - моя дитина окрім води, сочку і циці нічого не п"є.
    Що робити? Чекати поки дозвонюсь до лікаря, чи іти в лікарню на прийомний покій?
    Казала мені знайома, що при ларингітах помічний небулайзер, але чи справді він такий добрий? І допомагає лише при ларингіті чи ще при чомусь?
    Порадьте щось, бо я в розпачі...щось зовсім розклеїлась(

18. glasses

glasses Member

Аля, в нас було не зовсім таке, але подібне. То вже 3 тижні лікуємось - бронхіт з трахеїтом.

19. malicious

malicious Member

Чи може при розеолі бути висипка тільки на животі і спині?

20. Hexe

Hexe Well-Known Member

це потрібно робити в перший день(і так три дні два рази в день), як тільки є підозра на застуду. на други-третій день - немає сенсу.

не думаю, якби був то малюк кашляв би так і вдень. можливо просто слиз (від нежитю) подразнює горло?

небулайзер то інгалятор. якщо потрібні інгаляції - то можна робити. але може вам спершу до лікаря звернутись?до лора хоча б.