"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. Hexe

Hexe Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

так,якщо нема Т то звісно. але при такій погоді я б не радила, хіба трохи на балконі.

а от на рахунок трахеїту - не знаю... лор мені казав,що не варто. але трахеїти різні, можливо вам можна, запитайте в лікаря.

---------- Додано в 15:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:01 ----------

якщо легені чисті, то можна не давати. але лікар скільки днів казав пити? ми п"ємо 7-10 днів, але в нас астма. можливо вам і 6 днів достатньо.

---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

інші дітки можуть бути заразні чимось. ще підхопите на ослаблений імунітет якусь бацилу. воно вам тре?

2. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Підкажіть. Сьогодні малий трохи кашляв за день (не сухий), вчора такого не було. Якось перестрахуватись? Подавати відкашлюючі чи якісь народні методи? Не хочу запустити.

3. Hexe

Hexe Well-Known Member

сходіть до лікаря, нехай подивиться.

я б з ліками не спішила, може нема потреби.

4. glasses

glasses Member

Не страшу, але в нас було ккк зрідка і Т на ніч і вилилось це в бронхіт з трахеїтом. Температура спала і почався дикий мокрий кашель.

5. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Був лікар - послухав - все чисто, але кашель вологий. Призначив Проспан і Протаргол в носик. Цього досить? Переважно кашель коли заснути хоче.

6. Gorda

Gorda Well-Known Member

У мене мала сьогодні також почала кашляти. Мокрим кашлем. Лікар сказала Атму і Афлубін давати. Я ще думаю, що ми вчора ходили в центр гуляти о 18:00 я ще так думала може то захолодно, але не думаю. Як ви думаєте дитина могла би від того кашляти? Хоч вона і не перемерзла.

7. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Сьогодні завершуємо курс АБ після ангіни. Як думаєте, скільки ще днів малого в школу не вести? І чим покращити імунітет?

8. olenjatko

olenjatko Well-Known Member

Дівчата, порадьте шо робити? В середу ввечері в малого піднялася температура, була висока, тому постійно збивала. В п'ятницю зранку зробили аналіз крові і сечі, то сеча добра, а в крові високі лейкоцити і ШОЕ 18. Після обіду поїхали на Орлика, нас поклали в діагностичне відділення, при поступленні дивився ЛОР, то сказав, що легеньке запалення вушка. Приписали антибіотик і краплі Отіпакс до вушка. В суботу темп. вже не було, а вчора ввечері знов 38, зараз знову є, і то при тому, що вже 7 раз кололи антибіотик і сьогодні оглядав ЛОР, казав що вушко, носик, горло чисті. А лікуюча лікар казала, шо в малого гострий ларингіт. От і думаю, кому вірити? І може мою дитину не від того лікують? Від чогось же та температура є?

9. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

При ларингіті голос дуже захрипший. Ну і там точно буде відкашлююче, а як в лікарні , то й протиалергічне. А з легенько запаленням вушка в лікарню кладуть?

10. silvia

silvia Well-Known Member

ми як пішли у садок вже втретє повторюється ситуація - спочатку сопельки, легке покашлювання, що переходить у сильний мокрий кашель. Першого разу мусили давати АБ, бо трималась температура до всього, вдруге обійшлось, от зараз знову аж бурлить в середині при кашлю все, правда без темп. і знов назначають на 3 дні АБ.
    Як зробити так, щоб кашель не переходив у мокрий? Давати ліки від кашлю ще на початку сопель? До садочку ми майже не хворіли, а тут раз за разом...

11. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Коли кашель переходить у вологий - то добре, гірше сухий надривний кашель, а продуктивному кашлю я рада)
    Нам на початках хвороб допомагають інгаляції, і масло евкаліпту, капаю на хустинку і кладу біля ліжка на сон.

12. Hexe

Hexe Well-Known Member

не розумію, які симптоми для АБ на 3 дні? сходіть до якогось іншого лікаря.

і що поганого в мокрому кашлі? це навпаки добре, дитина викашлює бяку з легень.

для чого?лікувати тре те, що є і потребує лікування. є соплі - лікуйте соплі, з"явився кашель - кашель тоді.
    дитина почала ходити в садок і хапає там усі вірусяки, до котрих діти що ходять довго мають "імунітет". ми минулого року так само х хворіб не вилазили.

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

я б вела аж в понеділок, ну або на крайній випадок в середу.

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ----------

кров ще раз здайте, подивіться чи змінився результат аналізу.
    з нами в палаті троє лежать "неправильно" лікованих(ми зараз в охмадиті) - двоє з запаленням легень і дитина з тяжким асматичним бронхітом(лікували їй кашель, аж поки дитина не почала задихатися). тож якщо маєте двох лікарів, котрі ставлять протилежні діагнози - зверніться до третього:)

13. Kandya

Kandya Well-Known Member

Може просто поки лікуєтесь, по лікарям їздите - новий вірус підчіпили. В нас так було: лікувались на Орлика від запалення. Малому 2 роки було. Перший день температра, нічо не їсть, вялий. другий день те ж саме, на третій день шось трохи з"їв, температура вже вище 38 не піднімалась, на четвертий вапше температури не було, на 5 день (точніше ніч, то чоловік якраз із ним був) -- 38,8. Збили нурофеном. вранці лікуюча лікарка нас знову на рентген, причому 5 днів тому робили.... З легенями все ок. І головне, що апетит навіть при 38/8 добрий, і активний (то ми так добре віруси переносимо), то ніякого додатоого лікування і додаткової діагностикки -- продовжили лікувати пневмонію, а вірус сам минув, хіба коли температура була вища 38,5, то збивали

14. olenjatko

olenjatko Well-Known Member

Може і підхопили новий вірус, але мені здається, що при прийманні антибіотика темп. вже не мало би бути.

15. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

має мала вологий кашель, але тільки в першій половині дня, почався у суботу, донька Гайдука слухала і казала давати тільки тепле лужне пиття, сьогодні мала встала з Т 37,2, ще трохи є сопельки, в обід поїдем слухатися в поліклініку, але не факт шо попадем до Курій, бо в неї дуже великі черги, наша пульмонолог буде завтра з обіду то ше поїдем для перестраховки,
    питання чи можна при такій Т давати молоко з маслом - какао? і як часто його давати бо масло купила недавно і начиталася шо воно дуже помічне при кашлях

---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 10:01 ----------

а ще три дні давала таблетки від аскаридів (знайшли в калі) і лікар казала щоб мала какала 2 рази на день, а вчора (третій день) взагалі не покакала, чи може бути Т від того, бо десь год тому покакала і Т стала 36,2 а через пів год знов 37,2

ну і те шо мала підхопила вірус це точно бо очка світяться і по дитині видно

16. Hexe

Hexe Well-Known Member

можна звісно:) я даю лише на вечір, але ми алергічні. якщо у вас проблем з алергіями нема, то думаю рази 3 на день буде ок.

17. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

попали, але висідилися годину в черзі з Т 38

лікар послухала, легені чисті, але горло дуже червоне, виписала синекод, щоб зняти кашель, лісобакт і орасепт до горла,
    а ще біле вугілля і холосас (бо ми лікували аскаридоз),
    ну і притивірусне новірин, хоч я ніколи їх не давала і не знаю чи є потреба, тому хочу почути думку чи варта давати? чи обійдемся питтям? бо Т я не збивала і поки мала нормально переносить не буду

18. Hexe

Hexe Well-Known Member

не знаю щодо саме цих ліків, але нам наприклад на самому початку застуди допомагає Лаферобіон свічки і Назоферон. але їх є сенс давати перші три дні, бо потім вони малоефективні.

правильно робите, нехай інтерферон собі виробляється:)

нам лікар казала,що можна брати і звичайне, чорне вугілля.

19. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

У такому випадку я б давала дуже багато пиття, навіть таке, щоб смакувало))). В нас чудово йде вода з лимончиком, розведена обліпіха, розведений до максисуму сочок. Знаю, що коли горло червоне таке не дуже бажане, але в нас користь від пиття буде переважати шкоду для горла))). І ще мої малі дуже люблять боржомі, а у такому випадку - це ще й як содове пиття. Звичайно, випускаю гази, і даю такої собі кімнатної температури.
    Ну і полокання горла робить дива))). Але то треба не лінуватись, що у мому випадку важко, але оті червонющі горла надають мені стимулу, тому сода, хлорофіліпт, фурацилін, календула тощо.
    І синекод я б давала лише на ніч. Не дуже воно корисне, м"яко кажучи.
    Я б противірусне не давала, але то ІМХО

---------- Додано в 17:55 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

Сидимо до четверга.

20. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Привіт всім! Хто стикався підкажіть будь ласка. Виписали малому антибіотик Цефодокс. Я мала дати дитині 5 мл а влупила всі 20 мл зранку. Наскільки я тепер розумію це добова доза. Дитина зара виглядає нормально, але те шо я таке вчудила мене лякає. Мені панікувати чи не варто?