"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Ми Ректодельт 100 ще у вересні купували за 170 грн (((( Зараз може у поза 200 грн. У складі там не дексаметазон, а преднізол. Чи є інші свічки на основі саме дексаметазону?

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

О так.... Дійсно преднізон. Перепрошую за дезінформацію. Я їх так і не використовувала. Тримаю для поїздок і гостей, коли з швидкою проблематично . Я боюся колоти, а для малої свічка то катасторофа повна. Мабуть гірше уколу. То коли вже дуже зле, викликала швидку і кололи дексаметазон. То так в аптечці і валяються. (Інструкції зазвичай читаю перед використанням, а лікарі говорили про свічки якось в контексті саме дексаметазону).
    А ціна ... Ех, краще не хворіти.

3. kraplynka

kraplynka реалістка

В продовження нашої історії - вчора мала прийняла Рапідол, і він почав діяти, щоправда аж через годину, і температри не було до 8 ранку. Відтоді поволі повзе вгору, зараз вже маємо 37,9, поки не збиваю. Але малій далі зле - вона жаліється, що її трохи нудить, не певна чи від температури, чи ліків - але вже двічі мала рідкий стілець, тіло далі "ламає", навіть рухатися зайвий раз не хоче. Чим можна порятуватися від такої інтоксикації - можливо дати хоча б біле вугілля? Можливо доцільно дати якийсь пробіотик - лактіале чи ентерол, чи електроліт?

4. Hochynamore

Hochynamore Важлива кожна мить...

Завтра лікаря викликайте однозначно. А зараз може активоване вугілля або атоксил (не знаю скільки Вашій дитинці років).
    Мої сьогодні восьмий день хворіють. Після невдалих спроб лікування віруски (температура погано збивається і швидко знову росте) прийшлось пити АБ. Вчора в меншого після прийому була рвота, а сьогодні діарея. Багато разів моя рука брала мобільний, щоб проконсультуватись з нашою лікаркою (завтра точно виклик зроблю), як нам далі, але поки даємо собі раду самі. Розвела регідрон (1ст.ложка на 0,5 л води), малий протягом дня випиває, атоксил і активоване вугілля (чорне), пити з цукром (не знаю чи добре, але вроді глюкозу при зневодненні вводять). На разі допомагає.
    Те, що зараз ходить, явно щось нове. Головне токсини виводити. І пити багато.
    --- дописи об"єднано, 15 Лютий 2015 ---
    До речі, помітила, що мої цього разу зовсім не потіють. Раніше після малини чи жаропонижаючого я вночі їм по кілька разів піжами змінювала, викручувати можна було). А цього разу - ні краплі! Під трьома ковдрами - і нічого! В когось зараз при хворобі є таке?

5. Ari

Ari Well-Known Member

мої двоє так перехворіли, ні разу не потіли, зате вчора, а це 7 день малий ліг спати і вперше спотів. Я помітила, що цей вірус дуже б*є по слабих місцях, у доньки одне, а у сина інше - таке собі загострення старих болячок.

6. Hexe

Hexe Well-Known Member

дівчата, а для чого ви даєте і атоксил і вугілля? воно хіба не подібне по дії?

7. kraplynka

kraplynka реалістка

Лікар у нас ще в п'ятницю була, загалом рідкий стілець наразі пов'язую тільки з реакцією організму на підвищену температуру, і на прийом препаратів практично на порожній шлунок. Жодних інших симптомів, аби лікувати ентеровірусну чи кишкову/чи іншу їх комбінацію - немає. Все наразі схоже саме на респіраторну інфекцію. Після обіду я знов давала Нурофен - цього разу подіяв, мала аж віджила.
    Щодо вашої ситуації - з ваших слів виглядає, що проблеми в дитини почалися після прийому АБ, а ви зараз пробуєте лікуватися як при кишковій. Тут певно варто захищатися пробіотиками, а якщо побічні АБ настільки потужні, можливо є зміст змінити АБ.

8. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Якщо в малого діарея після антибіотика, то нас виручає ентерол 250. Це пробіотик, який має антидіарейну дію.
    Рвора одразу після приймання антибілтика?

9. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

В знайомої дитина 3 міс, захворіла бронхітом. Вона в Італії, лікар виписав лише сиропчик, не допомагає. Додаткові процедури не назначав, типу дренажний масаж. Що ще їй можна порадити? Які ефірні олійки в аромалампу добре використовувати при бронхіті?
    Має ше інгалятор, може його добре використовувати?

10. Virginia

Virginia Well-Known Member

Дівчата, в старшої малої температура 35,2, то страшно? Що робити?

11. Hexe

Hexe Well-Known Member

термометр справний? переміряйте собі, або дитині ще раз. і яким міряєте?в мене електронний часом такі "чудеса" показує

12. Virginia

Електронний, міряла пару разів

13. Hexe

Hexe Well-Known Member

і чи є ще якісь симптоми?
    --- дописи об"єднано, 17 Лютий 2015 ---
    а ртутний маєте? переміряйте ртутним.

14. Virginia

та просто обезсилена...
    Взагалі трохи простуджена була. Кашлає, соплі. Мала пару днів температуру до 37,6

15. Hexe

Hexe Well-Known Member

можливо імунітет , можливо вечірній час(Т на вечір може понижуватись).
    то може бути від низької Т.

на разі, спостерігайте. можете на крайній випадок в швидку подзвонити, можливо вони вам щось ліпше порадять, бо все-таки ніч і дитина маленька.
    зранку думаю кров здати і як маєте нормального лікаря - про всяк випадок консультація(щоб часом чогось не пропустити).

16. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

В моєї дитини теж раз була понижена температура 35.5 після вірусного захворювання, то за добу минулось само собою.
    Знайомі якось збили жарознижуючими дитині температуру до 34 з чимось градусів, викликали швидку, то їм тільки порадили зігрівати дитину, обкласти пляшками з теплою водою і вкутати.

• Подобається Подобається x 3
  17. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Дівчата,дайте будь ласка контакти якогось хорошого лікаря з Чорнобильської(нам близько) або Охмадиту, дитина 7 міс знов має високу температуру,але соплів кашлю нема, і прийде дільнича зараз,але хочу мати на всяк випадок.Виручіть будь ласка,ще ніколи такого не мали серйозного.
    Або Марти Дзямби чи Гайдука може хтось має телефон,дуже треба!!!!!

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

Останнє редагування: 17 Лютий 2015
  18. нталька

нталька Well-Known Member

я на електронному завжди ще трохи додаю, бо вже помітила, що через деякий час вони гірше працюють. Теж в малого таке було після виснажливої віруски.

Дівчата, а що даєте загальноукріплююче при оцій бяці, що зараз ходить - голова, кашель, температура. Може щось вже визначили більш помічне?
    І якось писалося про лімфоміазот, то як ви його даєте, за якоюсь схемою?

19. Virginia

ой... а в нас в ночі була температура 34,5.... мною до тепер трусить :sad:. Міряла температуру що півгодини до максимум 34,8
    Подзвонила в 7 ранку до Гайдука, добре, що взяв трубку і сказав, що нічого серйозного. Це нормально.

20. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Колись в старшої в 8 місяців було. Це було без жаропонижуючих після температури ( щось таке як розеола була). Тоді до Чируна дзвонила. Сказав, то добре, значить дитина виздоровлює.
    І з нею ж попали були іншого разу в лікарню. Дали нам нурофен як протизапальний. В якийсь момент теж температура почала падати ( коли природня температура видно нормалізувалася). То терміново відмінили. Лікар сказала, що збити температуру, вони мають багато способів. А от підняти дуже тяжко.