"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

дівчата, а шрам залишається після таких ударів?

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Є маленький( Але то від шкіри ще багато залежить напевно

3. olangel

olangel Well-Known Member

а можна 3 річній дитині мефенамінову кіслоту? температура зараз 39. От думаю, о давати, нурофен чи мефенамінову

4. tanchyk

я давала половинку таблетки, так порадили на 103 коли дзвонила з температурою 39,5.

---------- Додано в 18:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ----------

блііін, дівчата, в Тадейка температура 37,6, по дитині не видно нічого. Може бути після розсічення лоба?

5. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Я б вже краще свічку анальдиму запхала. Щось не подобається мені та кислота(((. Та й анальдим - не мед, але не у шлунок.

6. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Тиждень малий кашляв мокрим кашлем. Нічого не давала. Сьогодні знов якийсь сухий кашель. Бачили нашого лікаря, то казала обов'язково давати відхаркуючі засоби, щоб та слизь не загустівала. Не дуже розумію про що вона, але... чи дійсно потрібно якісь ліки? І той сухий кашель мене лякає..

7. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я давала по четвертинці таблетки 2-річній, нам так лікарка виписала, тоді мала підхопила якийсь такий злосний вірус. Але постійно чергувала анальгін, нурофене і ту кислоту. Що 4 години т-ра піднімалась вище 39, а дитина схильна до судом. То мефенамінова кислота спрацьовувала з того всього переліку найкраще. При звичній простуді максимум нурофене даю.

8. Hexe

Hexe Well-Known Member

так, можна, але тре давати три дні, навіть якщо Т впаде. нам лікар так казала.
    я давала в три роки половинку.

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ----------

а вона вас слухала? слиз є?

9. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Не слухала. Перестрілись на дворі. Малий гарно відхаркував. Тепер не чути. Вдень хрипів горлом. Я думала йде до покращення, а таке враження, шо все по новому колу.

10. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

Я давала старшому в такому віці, коли вже все інше не діяло, але на наступний день він блював щоб не з"ів чи не випив.

11. glasses

glasses Member

Дівчата, підкажіть.
    Ми з вівторка вночі маємо температуру, поза 38.5.Ставлю свічку. Сьогодні знову була температура, знову ставила свічку. і вирвав,але так трохи. Думаю просто апельсинку не пережував добре вечором, воно і спричинило рвоту. Встало на шлунку, потім пішла відрижка і все гуд було. Інколи вдень може бути покашлювання. Дитина бавиться гарно, у вівторок був дуже капризний, апетиту не мав. Вчора все нормально і їв і бавився.
    Що то може бути?Їхати до лікаря?
    В нас лікарня то дуже травматично для дитини.

12. lulart

lulart New Member

можна тільки не на голодний шлунок!!

13. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Може бути вірус. Ну, принаймні по-симптомах дуже схоже.
    А викликати лікаря додому?
    Так, для дітей, то стреси. Але, якщо є якісь підозри, то краще щоб оглянув лікар.

14. glasses

glasses Member

Дзвонила наша сьогодні точно не може, за завтра ще не знає. Маємо здзвонитись

15. tanchyk

вчора спеціально питала в педіатра на Орлика про мефенамінку, сказала що дітям до 5 років можна четвертинку і то вже тоді коли нічого не допомагає збити температуру, щоб уникнути судом.

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:57 ----------

Ми від вчора маємо 38,6, їздили ввечері на Орлика, то сказали вірусна інфекція. Збивати температуру, капати Назоферон. Вночі збивала Нурофеном, зараз знов 38,8, а ще не пройшло 6 годин після останнього прийому нурофену.

16. glasses

glasses Member

Тань, а він від чого?

Я вже колись писала про Нурофен.Наша категорично проти, каже він дуже токсичний, навіть був певний час заборонений.

17. tanchyk

пояснила, що під час вірусної інфекції набрякають в носику якісь ..... (не пам"ятаю) і щоб знімати набряк і полегшувати дихання капати Назоферон. Вночі дихав важко, але то від високої температури, сердечко швидко працювало.
    може пробуйте тоді свічки ефералган

18. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Взагалі Назоферон то противірусний препарат. Він не знімає набряк.

19. tanchyk

Юль, може я не так зрозуміла, але про набряк при вірусній інфекції вона казала точно. сказала капати по 2 крапельки 4 рази на день

20. Katrine

Katrine Member

хто має досвід лікування в барокамері? приписали нам з Маркіянком 10 сеансів