"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Не знаю, я вже давно не викликала. Якщо хочете, можу Вам скинути, перевірите. Бачу, що Ви на завтра викликали.

2. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

@raspberry дякую :) та в нас все одно -10 %, бо маємо картку.

3. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Скільки в нормі може триматись Т при вірусці у дитини? В нас вже 4й день і я трохи панікую... Захворіли, спочатку соплі, потім кашель. Так склалися обставини, що мусили йти на прийом в поліклініку (хотіли потрапити до толкової, а не до нашої сімейної, а вона завідуюча). Підозрюю, що в черзі хапнули щось іще, бо в ту ж ніч почала підніматись Т(((( з того часу Т коливається 37.4-38.9, верхню збиваю. Збивається, але потім знову росте. Часом падає сама (напр. після вулиці). Кров вчора здавали, кров бактеріальної інфекції не показала. Є кашель, лікар наслухала трошки хрипи, але, оскільки кров вірусна АБ не призначила. Сьогодні знову весь день Т, я вже в трансі(((((((

Надіслано від мого SM-J200H, використовуючи Tapatalk

4. Leditanya

@model fantazii в нас бувало й до 6 днів. Перші 4 дні - 39, 5-6 день вже вище 38 не піднімається.

5. model fantazii

Та в нас вже якось було подібно, але чи то стрес чи паніка, але деталей ніяк не можу згадати((((
    Якщо лейкоцити 3.8, то запалення точно можна виключити?

6. Leditanya

@model fantazii коли ви здавали аналіз? В нас теж нещодавно при температурі впали лейкоцити до 3.3,
    В нас теж був вірус. А решта, які показники?

7. model fantazii

В п'ятницю здавали. Шое 10, гемоглобін 122 (що для нас навіть дуууже добре, бо мали завжди занижений) все решту в нормі, тільки трошки завищені палички

8. Melian

Melian Well-Known Member

Потребую поради: дитина 2 роки, ларингіт, висока теипература вже 4-ий день. Боюсь, що дільнича скаже давати антибіотики. Чи доцільно їх давати?

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

9. Havronia

Havronia Well-Known Member

Доцільно давати, як є бактеріальна інфекція. Здайте кров для початку, і проконсультуйтесь в іншого лікаря.

10. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

В дитини шкільного віку висока температура (38), кашель
    і на долонях висипка - дрібні червоні цяточки.
    Горло, бронхи, легені в порядку.
    Якщо це - вірус Коксакі, то чи будуть (здорові) батьки хворої дитини переносниками цього вірусу, і чи варто
    батькам зменшити максимально контакт з іншими людьми?

11. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Здається вірус живе в кішківнику навіть після одужання ще півроку, тобто в какашках краще не порпатись), тобто ви не заразні точно.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  12. Raven

Raven Мама малятка

Скарлатина має таку ж картину.

13. Shapokliak

Shapokliak Well-Known Member

Якщо горло в порядку - то навряд. При скарлатині хоча би щось та й було би в горлі. В нас був класичний "малиновий" язичок, але ми були далеко від лікаря, то не діагностували, а я не знала, була досить легка форма. Що то була скарлатина, зрозуміла потім, побачила в інтернеті фото, та вже нічого не турбувало, то порадившись з лікарем, антибіотиків вже не давала... Якби вчасно, то звичайно би призначили і вживали. Висипки якраз і не було, лише тиждень потому почала злазити шкірка на долонях і стопах, то точно була скарлатина така легка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Raven

Raven Мама малятка

Може і так бути. В мене вдома 6 чоловік заразилось тим і в кожного свій перебіг був.

15. Dominika

Dominika Well-Known Member

Болить в малого вушко. Отипаксу під рукою немає. Чим можна зняти біль? Нурофен? Навіть якщо немає температури? Що ще...

16. Shapokliak

Shapokliak Well-Known Member

Звичайно, можна. В інструкції так і пише, що від болю теж.

17. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

хто приймав сорцеф?хороший виробник?допоміг?

нам при ангіні назначили

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

@Neytasa мала пила при інфекція сечового і нирок. В цьому випадку помагає дуже.

19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Нам при ангіні педіатр призначав- допоміг. При тому, що призначили вже пізніше, бо алергія була попередньо і рятувались народними методами але темп. росла, горло заганяло.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

20. Merry

Merry Well-Known Member

З Новим роком усіх!
    Мала сьогодні проснулась з коньюктивітом, лікаря сьогодні знайти буде не реально. Чим б можна закапувати їй око? Не дуже термоядерним, що можна і без лікарського призначення.