"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

@Akina може Смарт Омегу. Я своєму якраз давала 30 днів.

• Подобається Подобається x 1
  2. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Пролог: Ішов 4 тиждень безперервних болячок :girl_in_dreams:Отримали ми результати аналізів. І я трохи озадачена - коротко кажучи все в нормі окрім
    Шое - 20 при нормі 7-11
    Паличкоядерні нейтрофіли - 6 % при нормі 2 - 4
    Лейкоцити, гемоглобін (129 я думала що менше дивлячись на ті кола під очима) і все решта - ок. То нслідки всіх болячок ще не пройшли (бо і кашель ще трошки є мокрий, але якби було яке запалення то ще щось крім ШОЕ було б не в нормі?), може і нога та травмована (має сильне забиття, ледь ходить) теж дає ШОЕ підвищений (бо серед причин там не лише інфекції, а й переломи і т.д.)
    То я для себе хочу зрозуміти.:girl_flag_of_truce: Підозрюю що минулого тижня мали іншу болячку, а цього тижня соплі порідшали і знову температура (37,5-37,8) то ж не бактеріальне ускладнення, антибіотик не треба? Малий бодрячком, трохи покашлює вологим і соплі ще течуть. То треба просто чаєм поїти, гуляти і доліковуватися?

3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

А хто давав малявкам-вітамінну бомбу-мед.лимон.родзинки.курага.горіхи?

4. Melian

Melian Well-Known Member

дівчата, маю проблему з малявкою і не знаю ні до якого лікаря звертатись, ні в яку темку тут бігти. загалом, маля 1.3 р. какає дуже рідко - раз в 5-6 днів. з народження на гв, при повному гв свої справи теж робила рідко, але якось безпроблемно і все було ок. після року, коли кількість дорослої їжі суттєво збільшилась, почались реально проблеми - рідко, самі какашки як у дорослої людини і коли какає то плаче, отже їй боляче... найбільша проблема в тому, що я на 90% впевнена, що це спадковість, адже і в мене і в моєї мами така ж проблема з ходінням в туалет по-великому - для цього ми його відвідуємо раз в тиждень, а то й рідше. питання в тому як допомогти дитині зробити дефекацію менш болісною, навіть якщо не такою частою... можливо, хтось порадить лікаря, який зміг би нам підібрати відповідну дієту, тощо...
    п.с. на цьому тижні пройдемо узд і здамо парочку аналізів для перевірки правильності моєї догадки

5. sherry

sherry Well-Known Member

О і я малій вирішила подавати. Замовила саностол дит з німеччини. Перед тим пили, але щось захворіли і кинули. І ось субота ранок дала дитині вітамінку і пішли гуляти. За 30 хв дитя почало скаржитись, що пузік чухається, а за 15 хв що дихати важко. То ми бігом в аптеку за антигістамінним. Цікаво на який компонент, чи можна визначити в лабораторії Щоб цього компоненту в інших продуктах не траплялось

6. raspberry

raspberry Well-Known Member

Я своїм почала риб'ячий жир давати. Краще замовити з Польщі. Я своїм даю сироп від Domowa apteczka. Найкращий рахується норвежський. Але там смак сиропу не всім до смаку, а цей польський добрий. Є в сиропі і в желейках. Це корисніше і натуральніше за вітамінні комплекси. Ще мені радили давати Холосас - це витяжка з шипшини або хоча б настій з шипшини, теж дуже корисно. Шипшина - це гарне джерело вітамінів в зимовий період.
    --- дописи об"єднано, 10 Березень 2017 ---
    Я сама пила малою. Практично не хворіла. Але я абсолютно не алергічна.
    @Melian, в мене з дочкою те саме. Обстежую і моніторю її щороку. З віком дещо переросла завдяки вчасній корекції харчування відповідною дієтою. Зверніться до гастроентеролога. Перед тим здайте копрограму і узд, ну і загальні кров-сеча. А лікар вже скерує якщо потрібні специфічні аналізи. Тут найкраще лікування - це дієта, яку Вам підкаже лікар.
    Я в Синево здавала алергічну панель на визначення алергену.

• Подобається Подобається x 2
  7. sherry

sherry Well-Known Member

ми здали також, ці продукти на які алергія виключили з раціону. Питання в іншому - що таке є в тих вітамінах що викликає алергію. Чи барвник чи концентрат вітаміну. Не думаю що у нас на таке можна здати аналіз, принаймі у них в переліку немає.

8. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Часом не знаєте, як правильно готувати такий настій? Маємо шипшину сушену, але не знаю як правильно її зварити/настояти і в яких дозах пити собі та дитині.

• Тупо! Тупо! x 1
  9. raspberry

raspberry Well-Known Member

Не знаю наскільки правильно, але я настоювала 3 ст.л. на 1 л. води. Дітям давала по пів склянки, потім по цілій на день. Тепер просто, коли варю компот, кидаю в нього кілька жмень шипшини і вже нічого не вираховую. І бажано, перед тим як пити, настій процідити від тих колючих ворсинок.

• Корисно Корисно x 1
  10. svoybox

svoybox Well-Known Member

Дівчата, підкажіть наскільки серйозна хвороба. Вчора в обід мала(2,3) почала сопляти, на вечір дуже заклало ніс, вночі була температура невисока 37+-. Зранку все ок, бавилась, була активна, на денний сон знов Т 37,3, може і вища, не дає поміряти і з'явилася висипка біля шиї, схожа на алергію або пітничку. Ліків не давала, тільки судиннозвужуюче на ніч

11. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

спробуйте самостійно відредагувати меню, бурячок ,фрукти,овочі, ніяких банатів і рису, в загальному поситайте внеті... В мене в малого був теж закреп, то якщо було дуже зле, то могла поставити свічку... Колись мні знайома лікарка казала, що до 3-х років все має внормуватись... в мене вийшло по іншому, я лягра народжувати мншого, і відповідно, коли перестала цей процес контролювати, і переживати, малий почав какати...
    В мене питання, чим лікувати сухий кашель? Кожного разу така дилема... Що вашим дітям допомагає: подорожник, плющ? Ще почав сідати в малого голос, то від горла щось давати?

12. Kandya

Kandya Well-Known Member

у мене таке враження, що нічим -- це просто треба пережити) ну там ще пертусин лікарі радять. Мені бронхостоп у таблетках інколи допомагає. Завжди нам виписують ереспал, але я хоч і даю -- результату не бачу, всерівно на 2-3 день кашель мокріє -- і ереспал уже без потреби, ому хіба гроші на вітер. Чай з маслом, молоко із содою, хліб з маслом -- будь-що що там змащує. як голос сідає -- то ларингіт може бути, у нас таке часто, то я ще звечора даю по півтаблетки ношпи і супрастину

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Я своєму давала від емвею, але там зараз ціна захмарна:girl_cray:. на наступну осінь-зиму, буду щось інше шукати.Ну і я за ті вітаміни, що приймаються 3 рази в день, бо не всі вітаміни між собою вживаються. Бачила такі дитячі в порошочках.

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Багіра

Багіра Well-Known Member

Я свому давала тільки вітаміни з iherb, там майже всі з хорошим гіпоалергенним складом, найбільше подобається Gummy King, тому що немає такого, щоб котрогось вітаміну більше добової норми, в основному менше і я не переживаю за гіпервітаміноз. Зараз приймає комплекс вітаміни і мінерали, висипає тільки якщо дам 2 нараз, тому або 1 в день або зранку і ввечері, ну але намінуточку алергік, якого на кожен другий продукт висипає. Ще приймав з тої фірми кальцій і віт Д, не було реакцій, але я все-таки люблю щоб кальцій йшов з магнієм разом, ну і він там не цитрат. Купляла ще Animal Planet, екстракт зелених овочів, забула назву, то висипало так досить, і кашель алергічний пішов з соплями, і не желейка, смак солодкавої таблетки, а вітаміни того виробника часом і по 200 добової норми мають, я хіба би дитині постарше такі брала

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

15. Ripka

Ripka Well-Known Member

А чому кальцій з магнієм? Я читала, що магній не дає засвоїтися добре кальцію, тому кальцій і магній лиш по окремо.

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

Ну а кальцій магнію, чи нє? То треба щоб поступали в організм двоє

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

17. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Дівчата, маю новий головний біль з тими дітьми. Лиш викарабкались з вірусу, тепер якась висипка. І то важко назвати висипкою, швидше, ніби щось покусало.
    Таке спостерігали десь тиждень тому кілька штук у обох. Воно само по собі пройшло. Не чухалось, не болить. Дітям до того взагалі ніякого діла.
    Вчора ввечері помітили, що в одного таких прищиків багато по спині. Вони досить великі, опуклі, із червоною пояском довкола. Сьогодні зранку ніби трошки посходили. А ввечері стало ще більше.
    А в другого наразі немає. Думали, що може які клопи (чи ще які тварі в ліжку одному живуть), але ж сьогодні ми цілий день не вдома, а їх більше стало.
    Може хтось стикався з таким? Може бачив. Фото додам в папці гуглдиску.
    https://drive.google.com/folderview?id=0B-_T9D21Pib-cVhNamQzRkxzNWs

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

18. Kandya

Kandya Well-Known Member

дайте щось протиалергічне
    --- дописи об"єднано, 15 Березень 2017 ---
    хоча у мене двоє останнім часом мали алергічну висипку -- і у обох зовсім різна (одній протиалергнічне за півгодини знімало усе, а іншій нічо не знімало, ще більше було -- о раз вкололи диксаметазон). а у вас ще інша висипка. Можна було б подумати на вітрянку, але чому минулого тижня прищі були? знач не вона

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

В нас щось схоже було влітку і на початку осені.як комарі покусали..

• Креативно Креативно x 1
  20. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

І що ви робили з тим? Чи само у вас пройшло?

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk