"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

нам лікар казала якщо кока колу. то розбавляти наполовину з водою.. не знаю. не давала. ..

2. Kandya

Kandya Well-Known Member

кола при шлункових розладах тіпа витравлює всю заразу. ттакож рекомендують мівіну (сам бульйон) (ну то більше для дорослих) -- теж ця хімка виводить іншу хімку))) замкнуте коло

• Подобається Подобається x 1
  3. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

ой, точно... я ж розбавляла....

4. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Дитина під вечір пожвавішала, бавиться, але з'явилася т 37.2. П'є багато по трошки, один раз випив забагато на раз і знов вирвав..не знаю чи т не пов'язана з застудою, тобто чи не набрався від мене. Але що мене вбило, то купив чоловік тест на ацетон і там капець темна смужка! То вже точно нам швидку?!

Надіслано від мого SM-J200H, використовуючи Tapatalk

5. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Якщо
    і більше не рве і не поносить - то все не так погано. Але дуууже спостерігайте, поїть ковточком кожні кілька хвилин (забавами, силою, під мультики, з трубочки\з баночки\з кришечки\дозатором від нурофену... будь як), реально міряйте воду у літрах і увесь час дивіться на динаміку щоб було хоч трохи покращення тесту на ацетон. Як нічого не мінятиметься довший час - то краще звернутися в лікарню

6. model fantazii

Другий попіс і тест на 1 + менше, тобто прогрес є і п'є нормально, але пропоносив. Я на роздоріжжі...так не хочу його під крапельниці пхати і боюсь біди наробити(((( але активний просто дуже і Т не піднімається

7. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

В нас ацетон був ++++100 найтемеіша смужка, але я не викликала швидку, побігла купила глюкозу і трошки розбавляла воду і поіла на ранок було +40, тут ще клінічний стан дуже важливий. Ну і моєму вже 3,7. Одужання малюку.

Надіслано від мого X5max, використовуючи Tapatalk

8. model fantazii

Ми наразі вдома, поки все спокійно. Багато п'є, багато пісяє. За сьогодні випив 2 хумани, 1 біле вугілля, 0.5 атоксилу, десь 400 мг сушки і зараз зробила регідрон. А вночі теж треба поїти? Будити? Як часто?

9. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Кандя.як там малеча?

10. Kandya

Kandya Well-Known Member

після дексаметазону через 3 год висип зменшився, а на другий день пропав. Температури вже немає. В лікарні сказали, що то був висип окремо, температура (вірус) -- окремо). Я десь писала вже, вроді в темі про алергію. Так багато тем, що вже й не пам"ятаю де писала)

• Подобається Подобається x 2
  11. model fantazii

Дівчатка, не можу ніде знайти: чи можна в нашій ситуації дати малому варене яйце чи не варто? Бо з відміною молочного в нас взагалі половина раціону пропала...що ще можна давати? Кашу їв, зупка не пішла, їсть одні сухарики

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а від чого тоді висип, вияснили?

13. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Я б не спішила ще. Печиво Марія, сухарики хай макає у чай, гречка, печені яблука, пісний супчик (якщо їсть), пюрешка + креон підсипаю. Такий наш раціон після рвоти з отруєннями. Хоч 2-3 дні. Потім свіжа кисломолочка додається, можна бульйон з перепілочки. Знаю, що апетит вже є добрий, але щоб не навернулося і підшлункова відпочила.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. model fantazii

Печені яблука послаблюють, ні? В нас і так діарея...

15. бетменша

бетменша Well-Known Member

я би утрималась. і взагалі не бійтесь бідного раціону, він такий і має бути. жодних продуктів, які слаблять чи важкі для шлунка/підшлункової. дитина потім то надолужить. але хай спочатку внормується стілець, а потім поступово можна вводити звичну їжу.

16. катенок

катенок Well-Known Member

Ми таки поїхали в інфекційну тоді і 3 дні там прокапалися.Зробили там той тест на ротавірус і він у нас був позитивний.Але дівчата,я з багатьма там спілкувалася і всіх був негативний в кого питала..хоч мали якісь інші кишкові інфекції. Малого прокапали,день краще день гірше,якось все ішло з перемінним успіхом.Аналізи норм.Температура впала зразу з початком капельниць,хоч два дні перед тим трималася 38.5-39.І там же почався справжній понос води по пів горщика.Добре що ми хоч маленькі ще лиш 1 рік рівно,але ходимо на горщик,бо жоден би памперс такого напору би не витримав.Хоча сам понос був не дуже частим фактично 2 дні по 3 рази на день.І на 6 день хвороби і після трьох днів капельниць ми пішли додому.Поносу більше не було взагалі.Сьогодні повністю нормально сходив в туалет як ніби нічого і не було.Апетит має шалений,їсть все що бачить)) Це після того як 5 днів взагалі нічого практично не їв.
    Єдине що мене турбує,це температура.Вчора і сьогодні на вечір температура 37,5.Вдень дитина активна,нічого їй не бракує,ближче до ночі бачу що шось не те.Вночі аж до 38 дотягнула і сама на ранок повністю впала.Не витримала сьогодні здали ще раз аналіз крові.
    Гемогл 117,лейкоцити 9,Рое 16,палички 1..чисто вірусна картина.Каже педіатр що це ще той ротавірус дає температуру..Що скажете?

Надіслано від мого SM-J500H, використовуючи Tapatalk

17. катенок

катенок Well-Known Member

Зараз поміряла 37,2

Надіслано від мого SM-J500H, використовуючи Tapatalk

18. model fantazii

Ну я власне і питаю, що можна давати, бо щось розгубилася. Гречку/картоплю малий їсть тільки з сметаною/йогуртом/кефіром, по-іншому давиться. Хіба пюре з водою?...

19. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Пробуйте сильніше розварити щоб була м"яка (навіть так щоб водичка ще трохи залишилася), можна разом з морковою. Рис так само. Або можна компотом з сушки розбавляти буде солодка каша (як з кутею деколи роблять). В лікарні ще манку на воді давали і пюре картопляне на воді.

20. бетменша

бетменша Well-Known Member

та. каші можна розварювати і давати чуть води і цукру. картопляне пюре теж рідке робити