"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. дашулька

дашулька Well-Known Member

Й в нас так само все починалось - субота-неділя - кашель, потім висока Т, нежить....був лікар слухав - сказав, що вірус. Але вчора почались приступи, ніби їй дихати важко. Поїхали в лікарню, зробила рентген - лівостороння пневмонія якась початкова стадія. Ще й менша з четверга має такі самі симптоми - хвилююсь дуже си

• Співчуваю Співчуваю x 1
  2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в моєї меншої те саме:sad:
    три тижні тримала вдома, робила все що могла щоб одужала, нічого не допомогло:sad:
    знов антибіотик. в мене вже опустились руки..

3. дашулька

@olerusya, якщо мова йде про ризики життя дитини, то тут краше антибiотики, нiж чекати бiльш серйозних ускладнень. Хоча я теж з тих хто проти антибiотикiв при любiй застудi.

4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

То однозначно, просто то третій антибіотик з листопада, а було б ще частіше напевно, якби не те, що цілий січень просиділа вдома без садка .
    І чим вас там в лікарні лікують?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. дашулька

@olerusya, списку лiкiв ще нiхто не приносив. Думаю тому що вихiднi й лiкуючого лiкаря ще нема. Малiй щось колять, а що- чоловiк не запам'ятав). Буду точно знати-напишу.

• Подобається Подобається x 1
  6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Хтось може порадити масажиста при пневмонії у дитини?

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Не знаю чи то грип чи інакший різновид віруски, але ми троє захворіли, я і діти. Причому я і Ромчик просто кашляєм, в мене ломить кості вже тиждень, головні болі, нам обом боляче ковтати, а от Даринка то караул. Другу добу вдень 38,5, вночі 40. Цієї ночі додалось запалення вушка. Ковтати боляче, в грудях булькає, викашляти не може, з носа лиє, кашляє страшенно і щоразу в плач бо болить, млява і плаксива.
    Вже так набридло то міжсезоння з його вірусами і слякоттю.

• Співчуваю Співчуваю x 4
  8. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Ми при бронхіті їздили в Чорнобильську. Масажистка сподобалася.

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Хотілось би додому когось... напиши мені в пп контакти і ціни, будь ласка.

10. sherry

sherry Well-Known Member

У нас ентеровірус, жаліється на живіт і темп 38,8

11. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

дівчата на ротавірус є тест. чоловік купляв біля роддому на мечнікова.(вартість приблизно 100 грн)
    ми з нашим ротавірусом були в лікарні півтори доби. останні капельниці в Рому влили так швидко. що він над ранок аж припух. не давався капати більше і нас відпустили додому.
    зараз нам вже легше .кількість діареї зменшилась до трьох. а була по 7-9 разів. прописали ентерол, білу глину.ніфуроксазид давала тіки один день як в лікарні була. потім в рому не засунути його було( мабуть на краще). Рома дуже багато пив. ( боржомі без газу і компот з сушки) це мабуть головне при ротавірусі. їв тільки як хотів. спочатку сушений хліб. потім варила зупу рис.морква.трошки картоплі і цибуля. то було таке враження- що з)їв -то викакав, нічо не перетравлювалось.вчора дала картоплю варену. наче стало краще. але вчора був 5 день хвороби то по ідеї мало б бути краще. ну і слідкуйте за зневодненням малюка. бо ми хоч і пили багато. і темп в нас була 38.6 а Рома дістав судоми від темп.на фоні інтоксикації організму
    пс.якщо дитьо рве, пити давати потрошки. лікарка казала пити дормил як рвати буде
    пс2. мене вчора теж ломило.темп.легка діарея. сьоні вже краще.

Останнє редагування: 25 Лютий 2017
  12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@ГаЛоЧкА от для себе я приймаю ніфуроксазид нероздумуючи). Не можу терпіти.
    Ще фосфолюгель помічний.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

13. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

ніфуроксазид нам не поміг. і ентерол не поміг. два пакетики білої глини трохи зв)язали. ще нам прописали фталазол. реакції не знаю -не давала
    а. і при харчуванні сказала лікар давати малому третину мезиму.
    пс. дала ромі печених яблук. і от протягом год вже три рази памперс міняли.. завтра печених яблук їсти не будем вже.

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@ГаЛоЧкА о, я й забула- ми також мезим приймали, і в садочку вже після хвороби, і в школі просила, щоб давали перед обідом.
    А ніфурокзазид мені допомагає відразу, малому не даю, тому не можу сказати нічого.

15. sherry

sherry Well-Known Member

ніфуроксазид дала зразу. Після анальдиму 38,2 і не падає

16. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

В середу ввечері поїхали в інфекційну, сьогодні виписалися.

17. Kandya

Kandya Well-Known Member

у когось висип при вітрянці починався із ніг і дупи? Бо в старших усе було хрестоматійно -- з голови. А от у Злати якось дивно. Але воно і на етеровірус не схоже, на алергію те ж ні. Швидше за все вітрянка, але якась така дивна (то не мої слова, а дитячої лікарки і швидкої). Не чешеться, таких водянистих плямок немає (може ще немає? -- бо вчора зявилось з 10 висипів, сьогодні може 25, деякі вчорашні збільшились, деякі майже зникли), скоріше схоже на укуси комарів влітку (але не звичайні укуси, а такі трохи алергійні, у нас таких за літо пару штук буває, а тут таких -- 20 -- то точно не покусало)

18. sherry

sherry Well-Known Member

@Kandya а на кір не думали?

19. Kandya

Kandya Well-Known Member

горло трішки рожеве, ніяких"манних" плям, як при кірі. І при кірі така дрібненька висипка, а у нас точно, наче комахи покусали allergiya-na-ukusy-klopov-4.jpg фото з нету за запитом "укус комаря", у нас втричі менші плямки, але такі ж, а є просто цятки. а є цятки, які потім такими плямками стають. хз... Але Т вже немає, вночі була 38,8, я збила, вранці 37,2, зараз норма

20. HappyViki

HappyViki Well-Known Member

@Kandya, я знаю, що менінгококова інфекція з попи починається, але у вас швидка була, то виключила, напевно. Я сама весь день прищики розглядаю, нам сьогодні поставили діагноз - скарлатина, ще кров не здавали.