"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. Ari

Ari Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Напишу із свого досвіду коли малий мав 3 місяці в нього була аналогічна ситуація, спочатку педіатр все списувала на нежить, ми звернулись до лора, він нас відправив до окуліста, і той призначив пробивання закупорки сльозових каналів, (незнаю як це по науковому називається), після всіх процедур дитині одразу стало легше, нежить пройшов.

2. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

А Ваша дитинка чхала при тому нежиті? Бо мій і без каланхое чхає дуууже часто, тобто до закапування ним часто.

3. Ari

Ari Well-Known Member

пчихав, бо як мені пояснили, в нього був нежить + закупорка, дитині набирався слиз і недавав дихати + сльоза яка мала сходити по сльозному каналу туди не потрапляла. Знаю при такому дефекті можуть закисати оченята у діток, в нас такого не було, тому педіатр не могла визначити чому не лікавався нежить. Я промивала розчинами, капала спреями, 3 тижні ми так відмучились, дитина могла заснути у вертикальному положенні, так йому дихалось легше.

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Дівчатка, здала малому аналізи. Все в нормі крім еозинофілів - має 10. Я знаю, що то показник супутник алергій (ми маємо АД). Але чи не зависокий? Справа в тому, що пішла здала, бо вже місяць не вилазимо з соплів, а як наслідок - задня стінка горла червона+кашель час від часу з перервами (переважно вночі, на спинці коли лежить). Педіатр порадила звернутись до ЛОРа, можливо має алергокомпонент нежить, тому і не минає. Але в нас АД не так яскраво виражений, тому думаю, чи показник все ж на АД зреагував, чи до ЛОРа все ж навідатись? Просто соплі вже було вивели..погуляв - і знов те саме (з носа не тече, проте хрюкає, і як почихає - то вилазять).
    Чула ще, що від глистів, та думаю, наврядчи в нього є.
    Може хтось знає, як то лікувати, коли такий нежить (просто як приклад, лору все ж думаю покажусь).

5. Hexe

Hexe Well-Known Member

звісно тре показатись. може бути алергічний риніт.а на слиз дуже легко усіляцькі бацили чіпляються.

ми цього тижня в Сек були, здавали кров в Синево, в нас був 7. то лікар,коли дивилась аналіз, сказала що показник 7(згідно Синево це макс.норма для дітей), то є високий для дітей.
    так що вам до ЛОРа і на глисти я все ж таки перевірилася б:)

6. skai

skai Well-Known Member

Дівчата, мала постійно жаліється, що болить животик. Ніби і жареного стараюсь не давати, а животик щодня болить і болить. Ходили на обстеження - все в нормі (аналіз крові і УЗД). Може має глисти. Я би навіть профілактично прогнала, але не хочу давати ворміл чи щось з тієї опери.
    Чим можна прогнати, але так щоб дієво. Насіння гарбуза їсть, але щоб прогнати глисти треба тону його зїсти. І Часник даю. Що б ще спробувати?

7. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

не знаю, чи дітям можна..настоянка полину, вона звісно гірка дуже, та дієва.

8. raspberry

raspberry Well-Known Member

Не бачу з Tapatalk Вашої лінієчки. Моїй дочці 4 роки, то коли починає гірше їсти, я їй профілактично заварюю чай з полину і даю натще десь третину склянки, починали з столової ложки. Ще можна дати сік з квашеної капусти, теж столову ложку натще.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

9. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

А як заварюєте цей чай ?

10. raspberry

Та так, на око. Кілька стеблин полину кладу в літровий банячок. Заливаю водою, десь пів літри. Даю закипіти і настоятись. Коли охолоне, проціджую в півлітрову банку і ставлю в холодильник. Виходить того чаю пів банки чи 2/3, коли як. Тримаю 3 дні в холодильнику. Потім заварюю свіжий. Даю десь тиждень, довше дочка то пити відмовляється. Мені мама полин і сік з капусти теж в дитинстві давала, бо я їла жахливо, казала, що мені теж допомагало:)

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

11. skai

skai Well-Known Member

Дякую, дівчата. Дійсно можна спробувати дати полин. Завтра вранці заварю.

12. glasses

glasses Member

А таким як ми можна?і якщо ми га гв,якби пила я,то чи мало би дію на малого?нам аналізи показують чисті результати,але все ж малий часто каже кака,хоч нічого немає,+зубами скригочить і взагалі таким дітям як ми,о даєте чи давали?

13. raspberry

Я Яні давала такій маленькій, але пробувала по чайній ложці. Ну і більше це в нас було для покращення апетиту, а для профілактики від гельмінтів як в бонус. А вже в садочковому віці, раз на пів року вона п'є курсом в тиждень. Через маму я думаю не подіє, бо "прікол" полину в його гіркоті, а через молоко вона не передасться.

14. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

мені казали і самі лікарі, що то все неправда про скрегіт.

15. Megan

Megan Well-Known Member

Я змалечку скрегочу, правда чи до сьогодні не знаю, бомалий мені того не скаже) але в житті глистів не мала. То психологічне.

16. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

меган , поясніть як той процес відбувається? кутніми зубами?
    дочка так скрегоче зубами, що в мене аж мурашки по шкірі бігають.
    вона зуби може пошкодити?

17. Halina

Halina Well-Known Member

Дочка теж скреготіла зубами, зуби пошкодились. Довго ми то виясняли що то у нас, поки вияснили що то нервове. Звівши всі нервові подразники до мінімуму скреготіння "припинилось". Тепер може бути інколи коли перезбудження, але то я вже слідкую.

18. Megan

Megan Well-Known Member

Ггг, ви думаєте я знаю? Я ж не бачу себе коли я сплю ))) мені виглядає, що не лише кутніми, а всіма, отак стискаєш зуби і вперед-назад.
    Мої зуби не пошкодились. А молочні може ніжніші, не знаю.
    І так, це нервове.

19. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

В мене так деколи чоловік скрегоче, як спить дратує мене страшенно...таке враження що у цьому процесі приймають участь кутні зуби) Незнаю як в дітей, але в нього,в загальному зуби хороші, ніяких дирок, пломб немає)

20. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Дівчатка, потребую поради. В дитини після прогулянки 5-го січня з"явилася висипка на щічках, ну я подумала, що це алергія на холод і вітер - змастила жирним кремом і дала четвертинку супрастину. До сну алергія щезла. Але на ранок з"явилася на ручках, протягом дня алергічні плямки мігрували по тілу. Я не уявляю що це. Дуже свербить дитину, а я не знаю що робити. Температури нема. Трошки покашлює, але чи прив"язувати одне до іншого - не знаю. Якщо в когось було щось схоже - напишіть, будь-ласка.
    Алергія схожа до такої, яка буває після укусу комара, але площі набагато більші.