"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. Malvochka

Malvochka миється в бані

@NiceHouse тепер ці віруси такі мутантські, що може бути і грип такий. Якщо висока температура, то це зараз якраз такий грип поширений, що з того починається, і горло болить. Найкраще щоб толковий лікар дитину подивився.

Останнє редагування: 17 Грудень 2016
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

я не памятаю всіх симптомів, але при грипі людину звалює з ніг швидше і температура вища, 39 або й вище, може погано збиватись
    а при ГРВІ симптоми зявляються поступовіше, і температура 37-38, ну може і за 39 лізти але впринципі нормально збивається
    в інтернеті ще є відмінні ознаки, погугліть

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

У нас вітрянка... діти зі школи принесли, Іра перехворіла, Ляна хвора 5 день, Володю і Марічку сьогодні почало обсипати.... весело....:girl_impossible:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В нас до високої Т, яка взагалі не падає ще рвота, понос, головна біль, ломота тіла, сухий кашель. Теж весело.

5. sherry

sherry Well-Known Member

Ми вже 2 міс дом, вірус, бронхіт, вірус з темп, горло, і зараз знову темп 37 і чхає, у мене слів немає. Останній місяць нікуди не ходить ізвідки то все? Сил нема вообще

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Якщо в горлі білий наліт, антибіотик зразу давати?
    Бо висока температура 2 день і зараз помітила гланди в білому нальоті...

7. Malvochka

Malvochka миється в бані

@Neytasa напевно доведеться давати, але тільки після призначення лікаря.

8. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ми обійшлись без АБ. Промивала розчином соди, заваркою шавлії і малий смоктав варення з рожі. Пройшло за день-два.

9. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Мт теж обійшлись без аб, мастила стоматидином і давала лізак смоктати.

Надіслано від мого X5max, використовуючи Tapatalk

10. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Доця вперше захворіла (7,5 міс.). Я підчепила якусь заразу, але обійшлася температурою 38,3 і соплями. Третій день, але почуваюся вже краще. А в неї вчора була температура 38,2, вночі не було, а годину тому підскочила до 38,6 і з'явилися рідкі прозорі соплі. Дала Нурофен, то температура трохи впала. Носа капаю фізрозчином і витягую соплі аспіратором. Де та межа, щоб їхати до лікаря чи викликати його додому, якщо температура збивається і дитина бавиться та не відмовляється від циці? Кого викликати, куди їхати, здавати перед тим аналізи якісь?

11. happy story

happy story Well-Known Member

Нам 1.4 спочатку захворів чоловік, потім я і доня. Темпа перший день збивалась в дитини нурофеном і більше симптомів не було. На другий вечір вже погано збивалась, давали і нурофен і свічку парацетамолу . Зранку викликали лікаря . Цілий день мала тільки лежала, на обід темпу ледве збили. Лікар призначив противірусні новірин. Ввечері температури не було, зранку зараз 38.1 .маєм здати аналіз сечі.

12. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Я вже від вчора давала Назоферон. Зараз збила температуру від 38,6 до 37,8. Можете в приват написати кого викликали?

13. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Нам рік і 2 міс...
    Мазати і щось смоктати не реально :sad:
    Ледве запихаю пару мл ліків чи крапель...

14. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

По-перше, треба Вам заспокоїтись) в дитини звичайна грві, яка має так само минути за кілька днів, як і у Вас, і без інтерферону, і без противірусних (Ви ж чули про ті нещодавні інструкції щодо лікування неускладнених грві у дітей від нашого МОЗу?)
    Аналізи здають, якщо є висока температура невизначеного походження кілька днів, якщо після покращення знову вертається температура, якщо віруска тягнеться довго, тобто для того, щоб встановити діагноз і визначити, чи потрібні АБ, наприклад.
    Чесно кажучи, я навіть не бачу потреби у виклику лікаря, бо просту грві ніяк і лікувати не потрібно. Якби кашляла, тоді так, послухати, чи якісь різкі зміни - висока т, що погано збивається (зважаючи на епідемію грипу), але у вас невисока, ви знаєте, що то вірус від вас, і картина це грві, а не грипу.
    І останнє, температуру 38,5 я б не збивала, дала би організму поборотись і похворіти. Добре це все розписано в статті Гайдука, Лікувальна гарячка, здається, називається.
    Спокою вам і одужуйте!

Надіслано від мого X9180, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Корисно Корисно x 1
  15. happy story

Ми не з Львова. Викликали свого дільничного педіатра. На нині вже покращення, цілий день не було температури.

16. milema

milema Active Member

Дівчата хочу вас застерігти, щоб не ходили в Медіс на Науковій з дітками кров з вени здавати. (саме з вени, бо з іншими аналізами пробем не було)Ми були 15.12. здавали з вени кров. Малу мучили довго, крові взяли мало, але сказали, що буде достатньо. Ввечері передзвонили і сказали, що кров гемолізувалась, прийти перездати. Пішли сьогодні і знову малу намучили, коверяли-коверяли в вену не попали, тобто вкололи, але крові не набрали, потім почали відправляти за іншою адресою. В результаті я розізлилась, забрала гроші і пішла доню заспокоювати:d25:

• Інформативно Інформативно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

Поговоріть зі мною про той вірус, що зараз , бо у мене вже паніка. В ніч з п'ятниці на суботу в дитини піднялася температура, відразу до 39.5 . В суботу поїхали у Веселку, там поставили діагноз грві, гострий ларингіт. Субота, неділя - 39, понеділок 38, вівторок протягом дня не було температури, але посилився кашель. Сьогодні вже їздили на Орлика до нашого лікаря, легені чисті, аналізи- сеча добра, кров лімфоцити 58, шое 15, лейкоцити 3,5, сказав лікар, що вірусна кров, антибіотики не треба. По приїзду додому на вечір тем-ра 38,4, після нурофену 37,4. Кашляє дуже сильно, ніс забитий, очі сльозяться, сили не має зовсім, навіть після денного сну не хотіла з ліжка вставати. Постійно болить животик, стілець норм., може чуть кріпить, їсти не хоче зовсім, скаржиться, що болить ніжка, то ручка в суглобах, то ніжка затерпає, то ручка затерпає, то голівка болить, то в грудях. Мене вже реально накриває паніка, що це за біда така...

18. happy story

В нас теж вірус. Але на щастя малявка не кашляє, тільки температура, обсипана жахливо. Від нурофену в сиропі чи новірину я вже не знаю. Сьогодні четвертий день, температури вже нема високої, а перші дні два була39 і дуже погано збивалась. А от у мене набагато гірше. Кашляю шалено ніц не помагає, вже колять мені антибіотики.

19. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

@happy story, мою меншу так при аденовірусі обсипало. Про чому я думала, що це алергія на ліки, але Гайдук чітко сказав, що таке буває при аленовірусах.

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дівчата, скільки днів тримається температура при цьому грипі, що зараз ходить? Я вже сил на ті хвороби не маю(