"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

В нас саме так і був кишковий вірус. Без температури малі почали рвати уві сні. Спочатку один, потім другий. Ми поїли всім, чим могли різними способами. Але в нас було разів по три в кожного і вони заснули і більше нічого не було.

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Ну от він не у сні рве, а як поїсть. Поспав, прокинувся радісний, побавився, під'їв, пішов бавитись - рвота. Знов побавився, трохи поїв, заснув. Лікарки ще немає(

3. svoybox

svoybox Well-Known Member

В малої таке було в 9 міс тільки температура ще 37. Я тоді паніки наробила, їздили до педіатра, вкололи малій протирвотне, до вечора вже і температури не було. Зараз би нічого не робила, багато циці і можна ще допоювати додатково

4. Virchuk

а що було? внаслідок чого рвота була?

5. svoybox

svoybox Well-Known Member

Не знаю, педіатр нічого конкретного не сказала. Було все так як і ви описуєте, поїла-вирвала-бавиться.

Вже цього літа знову була рвота, але з високою температурою і повністю відмовлялась їсти, не хотіла бавитись, тільки на руках, педіатр сказав - кишкова інфекція, але аналіз крові добрий був, то я давала смекту, ентерол, хуману, всього по-трошки, бо все плювала

• Інформативно Інформативно x 1
  6. marianast

marianast Well-Known Member

@Virchuk як у вас справи? Лікарка щось підказала?

7. Virchuk

Малюк поспав, прокинувся, поїв і покакав)) Більше не рвав, температури не було, лікарка сказала, що симптомів отруєння чи інфекції немає, хіба що в дуже легкій формі. Вже як лікарка пішла його ще раз пронесло. Зараз трохи придрімав, а так то був активний.

• Подобається Подобається x 1
  8. Likysja

Likysja Well-Known Member

Не знаю, що робити десь пів години тому, доця (3,5 р.) їла чорнослив і проковтнула кістку, почуває себе добре, а я вже в інтернеті начиталась, що то небезпечно, бо вона гостра і не знаю, що робити, спостерігати?

Inviato dal mio SM-J320FN utilizzando Tapatalk

9. Almariel

Almariel Well-Known Member

О, якби я за кожною кісткою переживала, то посивіла б вже))
    Чекайте, вона вийде.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Likysja

Likysja Well-Known Member

Дякую☺ Заспокоїли мене, а то мій чоловік вже з мене мачуху зробив, бо я дала дитині сливи з кістками

Inviato dal mio SM-J320FN utilizzando Tapatalk

11. Женічка

Женічка Well-Known Member

Вік живи вік учись. Моя Аня доводить мою голову ще до більшого посивіння. Що я тільки з нею за останні три місяці не мала.
    А сьогодні гладила по шийці і наткнулась на дві горошинки. Типу лімфатичних вузлів. Одна менша за горошинку, друга ще менша. На шиї. В самому її низу. Прямо під вушком. І не йдуть мені ті горошинки з голови.
    От чесно. Думала, що нічим мене з третьою дитиною вже не налякаєш. А вона всіх в такому тонусі тримає.

12. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Вгорі (сховано під "детальніше") дуже доступна стаття Ігора Гайдука про кров і як розібратись в аналізах. Там є і пояснення про те, чому в діток часто помітні лімфовузли. Ви звичайно здайте аналіз крові для заспокоєння. Але загалом, шийні лімфовузли в діток часто збільшені і помітні. І це ніби норма, якщо не більше 1 см.

• Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 4
    • Корисно Корисно x 2
  13. Женічка

Женічка Well-Known Member

Дякую велике. Аналіз крові у нас в межах норми.

14. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Ми минулого року почали ходити в садок, відповідно почались майже постійні соплі. От тоді появились ті лімфовузли. Є на шиї, з двох сторін - зверху більший, внизу менші. І тепер весь час, коли є соплі, то більш замітні. Якщо повністю вилікуємось, наприклад, літом, то не було їх. Теж трохи переживаю, але в лікаря консультуємось, то каже, поки що просто спостерігати, вважати, щоб не застудити. Аналіз крові у нас теж в нормі. @Багіра Дякую за статтю, цікаво прочитати.

• Подобається Подобається x 2
  15. Virchuk

А може бути ротавірус без Т? В нас на форумі певно вже про це писалось, тицьніть носом будь ласка)

16. Veresk

Veresk Well-Known Member

В нас зараз щось схоже. Температури нема, сильний кашель, пронос, соплі...

17. Virchuk

в нас кашлю немає, думаю чи це заразне, чи можна нам контактувати з іншими дітьми?

18. Veresk

Veresk Well-Known Member

Ми поки утримуємось від спілкування. До понеділка подержу вдома їх.

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, в малого якась дивна випипка. Вчора побачила на ножці в обному місці кілька таких дрібненьких прищиків з рідиною всередині. Сьогодні вже на вушках, на самих кінчиках по кілька тих скупчень є. Ну і на попці, теж є два-три дні, але вже трошки інші, пару штук, аье вже кожен окремо і видно коли на світло дитину пиставити, інакше непомітно. І більше нічого. Плакав, правда, сьогодні цілу ніч, але в малого де п'ятірок нема і такі ночі бувають. Тих прищиків не рухає. Що то може бути? Треба лікаря?

20. Ulianusia

Ulianusia Well-Known Member

І в нас вистпка....Перед тим дві доби температурив.Лікарка сказала Коксакі-лікування просте:антигістамінне,сорбенти.