"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. Raven

Raven Мама малятка

Може бути тільки коло рота та висипка.

2. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Порадьте, малий вже 2 тижня кашляє, такий дусить його як лягає. Пили ми аскорил щоб трохи зволожити, трохи відкашлює, але все одно. Призначила лікарка в небулайзері бередуал. Чи то не занадто? Читала що то діткам дають при астматичному компоненті, чи я щось плутаю?

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

3. zkate

zkate Well-Known Member

В 7міс. був обструктивний бронхіт, теж призначили бередуал дихати. Теж боялась, але малий так кашляв, що я довго не вагалась

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

У нас просто трахеїт, вирішила все ж подихати декасаном+фізрозчин. При чому аналізи забрала всі добрі.

5. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Дівчатка, чиї діти мали отит, цікавить одне питання: на який день має пропасти температура, якщо лікування діє.
    У середу були в Охмадиті, бо малого різко заболіло вушко. Діагноз: гострий середній отит, підгострий аденоїдотонзиліт (як пояснила лікар, то ще у нас аденоїди та мигдалики збільшені). Виписала лікування для всього - і для вушка, і для всього решта. Але у нас була температура вчора зранку 37,3, нині зранку вже не було, на вечір дивлюсь знову 37,3. Саме для вушка - то капаєм тричі на день борну кислоту, приймаєм ще резістол та мефенамінову кислоту (знімає запалення). Решта лікування для носа та горла ще є. Але лікарка сказала, що як за 2 дні температура не дінеться, то давати антибіотик Сорцеф. Я так надіялася, що без нього вдасться обійтися і так лиш у вересні пили, бо ангіна була( Зранку ще жалівся, що болить вушко, але вже дає до нього доторкнутися, перед сном вже не боліло. От сиджу і не знаю, що завтра маю робити.

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ми лиш з вірусу вилізли, який на вушко дав ускладнення. Був гострий отит з високою температурою, 39,5.
    Біль почалась зранку а до обіду це перейшло в нестерпний стан, бо Даринка почала заходитись криком, і вже терпіти його не могла.
    Лікування допомогло швидко. Вушко перестало боліти до вечора, а температура впала вночі до 37,5 а на ранок вже 36,9. Ще день протрималась така. А потім внормувалось.
    От соплі і кашель, з якого стартував той вірус, ше досі маєм залишкові.

7. Gloria Tempus

а чим саме ви вушко лікували? у нас соплів, як не дивно, нема, тобто то не з них почалося, як зазвичай буває.

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В нас був саме вірус, спершу два дні 41 температура, потім два дні спокою, потім соплі кашель і видно запалення всіх слизових пішло і в вуха.
    Ми на гомеопатичному лікуванні.

• Подобається Подобається x 1
  9. crissola

crissola Well-Known Member

@Kohaju ми при трахеїті дихали двічі в день Декасан+фізрозчин один до одного, і двічі Амбробене+фізрозчин один до двох.

10. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

там тільки закладати можна здається, а не капати
    мефенамінова при 37,3 для малої дитини закруто(як на мене)

11. Gloria Tempus

ЛОР сказала саме капати, і тільки у випадку, якщо буде пекти, тоді закладати з ваткою (до речі, малому борний спирт подобається, каже, що зігріває і розслабляє вушко). Малого не пекло, то ми капаємо. Як я зрозуміла, то мефенамінову нам приписали скоріше в ролі протизапального, ніж жаропонижуючого.
    Але ось зараз синок щось розклеївся, ніби вушко не болить, але от морозить його (Т-ра знову 37,4), весь ослаблений і ліг спати в обід (за звичайних умов він не спить вдень). Сьогодні 3-ій день хвороби і бачу погіршення, мабуть, прийдеться давати АБ, як казала лікар(((

12. marianast

marianast Well-Known Member

Нам казали на трeтій після початку прийому ліків

13. Melian

Melian Well-Known Member

Дівчата, потрібна ваша порада. Можливо, я роблю багато шуму з нічого, та все ж: моїй мацьопі 11,5 міс., сьогодні перед вкладанням спати на ніч помітила дивні подьоргування всього тіла, такі ніби нервові тіки...дитина останнім часом не падала і не вдарялась серйозно, сьогодні була трохи перезбуджена (спала вдень з 12 до 13:30 і ще й гості з маленькою дитиною були весь вечір). При подьоргуванні перед і після нього не плакала, настрій не змінювався. Мама каже що то мені здалось, що може то липучка з памперса прилипла до тіла (якраз перед тим передягнула малу) тому були такі різкі рухи...я вже й сама незнаю що думати...на той момент в квартирі була сама, тому підтвердити те що я бачила чи дійно це подьоргування ніхто не може. Такі тіки можуть бути від перевтоми? Можливо потрібно перевіритись в невролога? До слова, десь через хв 15 після того мала занула і зараз спить спокійно. Заспокойте й мене, будь ласка!

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

14. Raven

Raven Мама малятка

Від холоду, перед тим її перевдягалии ж? Активно бавилася, розігрілася, а тут штанята зняли. Поспостерігайте чи повториться.

15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

В нас схоже за описом було після масажу. Відмінили і зразу все стало гаразд.

16. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Ми так і зробили, вже все ок)

17. marianast

marianast Well-Known Member

Розкажіть мeні про тeмпeратуру на зуби, будь ласка. З вeчора чeтвeрга 39, збиваю свічками eфeралгану, хватає на 4-7годин і далі піднімається по трохи до 39:girl_cray:
    Підозрюю різці нижні, алe нe впeвнeна, більшe симптомів, крім тeмпeратури, нeма. Зранку йду до лікаря, алe знаю іхнє ставлeння до "зубноі тeмпeпатури"

18. iragonzales

iragonzales В декреті

зуби 39 не дають, до 38 можуть бути зуби....може вірус?

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Для зубів багато. Інтернет каже, що на зуби , це 37,5. Далі щось накладається. В знайомоі в малого таке було. Темп росла 4 чи 5 днів без симптомів. Кажуть віруска така зараз ходить.

20. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Мабуть зуби+вірус. В нас таке було кілька разів, безсимптомна висока температура, в скорому часі зуби. Аналіз, звичайно, можна здати, якщо не першу добу тримається, щоб часом не запальне щось.

Отправлено с моего X9180 через Tapatalk