"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

А інгаляції лікар не пропонувала? У нас, коли був ларинготрахеїт та ринофарингіт, доця навіть вночі в своєму ліжку вставала, щоб покашляти, оскільки лежачи дусилась, то ми ,дякуючи інгаляціям з амбробене, вийшли з того стану. Лікар також досить часто слухала, кашель тривав до 2 тижнів.

2. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А який саме приймали?

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Не знаю чи він в 3 роки то буде робити..То має лікар назначати? Бо нас тільки послухають, пийте далі те, що пиизначила і все. От думаю, тре кров здати певно подивитись, і піти знов.

4. zetta

zetta Well-Known Member

Вільпрофен салютаб. І до того ще смоктальні льодяники коли дере горло і аскорил . То все на 5 днів . Антибіотик подіяв миттєво бо до того я намагалась іі кілька днів з того витягти але інгаляції не помагали .

5. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

Інгаляції з амбробене роблю тільки за призначенням лікаря. А декасаном і самостійно, без призначення лікаря , можу робити, звичайно, не зловживаючи ними.У нас просто ще така ситуація, що хворий шлунок і на антибіотики у нас завжди є жахлива реакція, тому як тільки можемо, стараємось уникати.

6. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Підіть здайте кров і тоді будете знати, чи вірус
    --- дописи об"єднано, 15 Серпень 2016 ---
    То маються на увазі інгаляції небулайзером. Я своєму малому роблю, коли спить
    --- дописи об"єднано, 15 Серпень 2016 ---
    Дівчата, а коли насмарк тільки почався, з носа тече, інгаляції можна робити? Якщо можна, то чим?

7. raspberry

raspberry Well-Known Member

Це як? Просто біля дитини ту трубку чи маску кладете? Бо мій страшно не любить небулайзера. Я б теж, коли спить спробувала.
    Я думаю, що фізрозчином точно не зашкодить:girl_wink: Мій щось теж сьогодні засопливився. Може спробую вночі зробити.

8. ruda kishka

Мій малюк спить досить міцно і його той шум не будить. Я трубку тримаю в руках, бо ж ту небулу не можна перехиляти дуже, і направляю потік пари в ніс/рот.

• Корисно Корисно x 1
  9. vagabond

vagabond New Member

дівчата, у дитини температура тримається вже 4 день... зараз 37,4.. а доходила до 39,5... думали зубки( 9 місяців, верхніх ще нема) .. збивала Нурофеном, а сьогодні глянула в ротик, а там 2 прищики білі, на ясні і піднебінні... що це? стоматит? може давати температуру? (зубів ще не видно)

10. Ulianusia

Ulianusia Well-Known Member

Стоматит швидше за все...(((Кандід допомагає зразу

11. Deidra

Deidra Well-Known Member

А моя малеча ще трохи соплива, але вже практично здорова. З температурою ми попрощалися за 1,5 дні, носа капали фізрозчином, один раз на ніч збивали Т нурофеном і розкладали носика називіном. Я захворіла за компанію, і почалася хвороба з горла - тепер розумію, що не давало малечі спати перші кілька ночей.
    Ну і як підсумок кілька запитань:
    1) Яким термометром вам найзручніше міряти дитині Т?
    2) Чи дають малючки (1,5-2 рочки) добровільно капати носики? І чим капаєте: піпеткою, спреєм, ще чимісь?
    3) Сопельки течуть, дорослі натирають собі носа навіть найм'якшими серветками - як бути з малючком?
    4) Чи є для таких маляток щось, що могло б полегшити біль в горлі?
    Наперед вдячна усім, хто поділиться досвідом:)

12. ruda kishka

В нас є безконтактний
    Добровільно не дають. Якщо капаю віброцилом, то там є піпетка пластмасова. Соляний розчин купую в капсулках, які в подальшому можна використовувати як піпетку
    Я намагаюсь якнайчастіше змивати водою під краном

• Подобається Подобається x 2
  13. Almariel

Almariel Well-Known Member

Моя дитина любить капати носа. Спочатку трохи впиралась, але я гарно рекламувала і з дуже позитивним настоєм до того підходила і тепер просить капати собі носа, коли я старшій капаю. Головне, щоб ті каплі не були противні. Починати з фізрозчину.
    До 2 років не рекомендують пшикати, а лише капати.

• Подобається Подобається x 1
  14. Dominika

Dominika Well-Known Member

переважно електронним міряємо. Але одного разу були сумніви, то міряли ртутним, коли спав. Але все одно міряння темп. для нас проблема - малий як бачить термометр, одразу в плач.
    Добровільно не дає. Виривається, плаче. Ми поки капали лиш Хьюмер в монодозі. Дуже зручно.
    Я витираю тоненькою бавовняною пеленкою. Іноді вологою серветкою, але рідко. Поки що реакцій не було.

15. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

1. Ми міряємо ртутним - якщо справді висока, то дуже не протестує+груди можна дати. Ну і зараз ми трохи бавимось на випередження - набір доктора, міряємо звірятам, тож, коли доходить до нього, малий вже тоді ставиться як до гри і знає, що це робиться. Міряє, звісно ж, ведмідь чи кенгуру)))
    2. В нас з цим було дууже туго, але от зараз, якраз нежить - то нам вдалось навіть двічі носа промити зі шприца - то не надто якісно, звичайно, ну але вже щось в порівнянні з тим, як було. Недавно ще капали протаргол - перші рази був капець, я вже думала кидатись того ровера, але тато в нас терплячіший+киця, яка це робила....) і під кінець курсу вже фактично майже спокійно. Капали піпеткою. Загалом, думаю, що просто трошки підріс, і вже так можна трохи переконати і забавити.
    3. Мащу під носиком пуреланом. І також частково змиваю водою, замість серветок.

Отправлено с моего X9180 через Tapatalk

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ого, в Україні ще є ртутні термометри? В Польщі вони заборонені...
    Я маю електронний, в вушко, Braun, мені дуже подобається, швидко і точно, перевіряла :)

17. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Думаю, є майже в кожній хаті, переважно зі старих часів, але і продаються також - не заборонені. В лікарнях і поліклініках також такі повсюдно.

Отправлено с моего X9180 через Tapatalk

18. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Дівчата, здали кров, аналіз добрий, оише еозинофіли 12, але малий має часті висипи АД, в нього був колись і 15 показник. А кашель хоч трохи менше, але є, особливо вночі. Назначила нам лікар антибіотик, казала, що треба зважати на стан кашлю, а не на аналізи. От не знаю. Ще сказала горло сильно червоне і запалене. Шое 3, палички 1, гемоглобін 130. Якось довго кашляє, вже 10 днів.

19. Женічка

Женічка Well-Known Member

Моі он з Болгаріі ртутний привезли. В аптеці там купили. Так що не лише Украіна. Хоча, останній раз в пологовому діткам вже електро давали.

Моя Аня дві доби температурить. До 39. Температуру переносить дуууже важко. І більш ніяких симптомів. Хвилююсь за нирки. Треба сечу здати. Але дуже надіюсь на розеолу.

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Цікаво, а от АБ призначила - напевно щоб не мучитись бо від чого кашель вона вам не встановила.
    Аналізи в нормі, може то горло дає таке подразнення?
    Я б давала гаряче пиття, інгаляції боржомі, смоктульки якісь, від кашлю можна просто розчин Амбробене попити пару днів.
    А може то у вас кашлюк?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1