"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. basia

basia Well-Known Member

дитячий струс завжди на Орлика- там є нейрохірургія дитяча. Я теж свою везла через усе місто. А руку-ногу в травмі 8-ї брали завжди без проблем.

2. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Були вже на Орлика, швиденько зробили рентген (і не треба ніякої плівки купувати, там все одразу на компі видно, лікарю пересилається). Лікар сказав що це розтягнення зв"язок і що робити. І все, навіть думала якось дякувати, але все показувало ще то не потрібно. Ще питання, після рекомендацій він сказав що "це все". А при виході уточняли наше прізвище (там де нас записували як ми прийшли). На руки нічого не видали, ніякого заключення. Пригадую колись нам видруковували результат після якогось обстеження. А тут так, і не кликали. Ми пішли і я вже не поверталась. То там так можливо, що не дають ніякого папірця, в тому травмпункті,якщо нічого серйозного? Чи то ми так швиденько вийшли і тому не дали нам? Та головне що підтвердили що нічого страшного немає.

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

а ще що уточняли? адресу чи на якій ви дільниці? вони інфо можуть передавати у вашу поліклініку і тд. і вже там вас будуть наблюдати по потребі

4. Supernatural

Та ні, більше нічого не уточняли. А при поступленні записали тільки нашу адресу і інформацію про дитину.

5. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Дівчата, нагадайте мені дозу на таку суміш жарознижуючу: анальгін+парацетамол+ношпа? Ручки-ножки теплі, то думаю без ношпи. На 4 рочки то по пів таблетки чи по четвертинці? Нічим не можу збити гарячку...За більше години Нурофен збив з 39 до 38,8, а перед тим дала третину анальгіну (15:30), то взагалі нічого. Нурофен давала в 18 год. Можна зараз ще дати щось?

П.С. Лікар нас дивився, зранку - вірус, можливий ларингіт. Звичайно ж антибіотик радив давати.

6. Supernatural

@Meriroma вірус не лікується антибіотиками:girl_impossible:, дають їх хіба якщо додалась ще бактеріальна інфекція. Анальгін навіть дорослим вже давно не радять (в інших країнах його заборонили). Можна спробувати свічку "Ефералган" дитячу поставити Эффералган свечи 80 мг. №10 :: Цена, Инструкция, Купить - Аптека 0303, то і не так шкідливо, і дієво.

7. Meriroma

Та я знаю, не перший раз мама))
    Малій зазвичай не збиває нічого температуру, окрім анальгін м'язево. Вчора ще Нурофен гарно збивав, а сьогодні знову нічого не збиває. Мабуть без швидкої не обійтись.(( Щойно дала четвертину анальгін+пів парацетамолу 200мл.
    --- дописи об"єднано, 4 Червень 2016 ---
    Вже знову 39,1((

8. KUSJ

KUSJ мрійлива

Нам чудово і надовго збиває мефенамінова кислота , беру в капсулках доза 250

• Подобається Подобається x 1
  9. Meriroma

То на не повні 4 рочки цілу капсулку? Послала чоловіка в аптеку по мефенамінку і Ефералган. Я вже готова під душ ставити, але мала не хоче і обирати себе не дає, а листок капусти щось ніц не допомагає

10. Supernatural

Як мала мала температуру то дуже добре їй допомагали такі свічки. Нам хороший педіатр виписувала. І побічних дій мінімум. За пів години температура знижувалась. Мефенамінку я б трохи боялась давати. Хіба пробувати чверть таблетки.

11. KUSJ

KUSJ мрійлива

Доросла доза 500, нам лікарка казала давати пів таблетки. В аптеці було в капсулках 250, малий нормально їх ликає
    --- дописи об"єднано, 4 Червень 2016 ---
    Дорослим та дітям старше 14 років призначають по 0,25–0,5 г 3–4 рази на добу. За необхідності добова доза може бути підвищена до 3 г на добу. Після досягнення терапевтичного ефекту добову дозу знижують до 1 г. Дітям віком від 5 до 14років призначають по 0,25 г 3–4 рази на добу. Тривалість курсу лікування залежно від тяжкості та перебігу захворювання становить від декількох діб до 20–45 днів.

Источник: МЕФЕНАМІНОВА КИСЛОТА, інструкція, застосування препарату МЕФЕНАМІНОВА КИСЛОТА Капсули по 500 мг № 20
    , може то доза ще залежить від ваги дитини, мій важить 18кг

12. KUSJ

KUSJ мрійлива

збивала температуру малому свічками парацетамол, але то на довго не вистарчало то чергувала з аналдимом, але він майже не допомагав. Ну і ще душ нас рятує.То лікарка казала давати мефенамінку, то я наніч давала і до ранку більше Т не піднімалася, на добу давала 2 максимум 3 рази. Може @сніжна щось роз"яснить про користь і шкоду мефенамінки?

13. Meriroma

Мала теж 18 кг важить
    Більше ніж за годину після анальгін і парацетамолу спала до 38. Чи то обтирання і капуста допомогли

14. Meriroma

У нас сьогодні взагалі 40 була температура((
    Я так думаю, а що як то нирки дають таку гарячку? Як знати, є якісь симптоми?
    Правда мефенамінку добре збиває і швидко. У 4 годині ранку дала, то температура піднялась аж у обід. Але чому третій день по наростаючій? У п'ятницю пообіді почалось, найвища була 38.8, вчора 39.3, а сьогодні всі 40((
    Чекати до завтра чи іти у інфекційну?
    --- дописи об"єднано, 5 Червень 2016 ---
    Зараз температура спала, то мала бавиться, поїла, востаннє збивала в 13 год. Жаліється вас від часу на животик, але то вже нас болюче місце і коли здорова

15. KUSJ

KUSJ мрійлива

В нас було таке що т 39-40-41 була 5 діб, то лікарка каже, що то в нас такий організм. Останній раз т трималася 7 діб 37,5-38-39, був кон'юктивіт і трохи горло червоне, але малий не жалівся що горло болить, то поки горло не змастила люголем , Т не спадала. І взагалі в нас при кожній хворобі висока Т, то обходимось без антибіотиків.

16. Meriroma

Мала востаннє мала температуру ще восени десь, зазвичай соплі кашлі без температури швидко проходять. Горло у малої щойно подивитись - практично нормальне. Мене тривожить, що, крім температури, більше ніяких симптомів нема...

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

@Meriroma попробуй зібрати сечу і на світло глянути . Якщо не добре з нирками, то зразу видно. Буде мутнувата. То не виключає аналізів, але хоч приблизно знатимеш

18. Meriroma

Вчора дуже часто пісяла, але і пила багато, то була як вода, без осаду. Сьогодні щось вже часто не пісяє, хоч пити теж змушують часто по трохи. Завтра зранку по любе підем здавати аналізи

19. Meriroma

Маю результати крові і сечі, лікар з інфекційки радить антибіотик і я сама розумію, що мабуть не обійдемось...
    кров:
    ШОЕ - 13
    Лейкоцити 12.8*10
    Еозинофіли - 1
    Палички- 24
    Сегменти - 61
    Лімфоцити- 18
    Моноцити - 6

Сеча:
    Білок - 0,099
    Епітелійплоский -1-2 в п.з.
    круглокл. поодинокий в препараті
    Еритроцити свіжі- 1-2 в п.з.
    виложені - 0-1
    Ьактерії -+
    Лейкоцити - 5-6 в п.з.
    солі рксилати в незначній к-сті

Це свідчить про запальний процес в нирках чи я щось не так розумію? Лікар щось не внятно пояснює, сказала, що білок може трохи бути через інтоксикацію, порадила здати ще зранку сечу і проконсультуватись в нефролога.
    А палички чому, десь бактерійна інфекція?

20. Lasti

Lasti Well-Known Member

Посиджу, послухаю. Як раз прийшла сюди з подібним. Т до 38,2 піднімається в малої. Багато проситься на горшок, злізати з нього не хоче. Пісяє залежно від об"єму випитого - то багато, то трошки. Чим більше пісяє, тим більше падає Т. Це все змахує мені на цистит. Чекаю на лікарку. А та дєсь потєрялася по дорозі(((((
    Чиясь дитина мала цистит?