"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Я просто не розумію, яке відношення має отой гістамін до червоного горла? Чи то до ліків? Ну не стиаалась я з алергіями, ніколи сама нічого такого не приймала, тому і дивуюсь. Поясніть відношення.

От і я зараз подумала, а навіщо натирати, якщо легені чисті?!

Кров не здавала, чи було горло червоним незнаю, бо до лікаря не ходили. Але не покашлював малюк раніше, лиш вчора почав.

2. Dolche

Dolche Well-Known Member

по ідеї, антигістамін назначають для зняття набряку (в даному випадку мигдаликів), також при нежиті знімає набряк слизової і присушує соплі.
    хіба в дитинстві вам ніколи не виписували діазолін? не вірю. Просто зараз різновид антигістамінів величезний, на будь який смак чи то кишеню :)

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

ніколи :)
    мені лікарка пояснила, що антигістамінне дають, для того щоб в дитини не було алерг. реакції на основний препарат

4. EgoMusicus

Чесно кажучи не знаю, в мами не питала. Але казала їй сьогодні, що малому виписали діазолін, то здивувалась. Роблю висновок, що вона мені в дитинстві не давала його.

5. Hexe

Hexe Well-Known Member

якщо є нежить, то може бути набряк слизової.

абалдєть. вперше таке чую. сенс назначати тоді дитині препарат, на який може бути алергія?

6. napoleona

а що тут абалдєть? Ви ж не знаєте як поведеться організм дитини на то чи інше лікарство, так само як лікарка не знає чи буде у тої чи іншої дитини алергія на препарат, тому і перестраховуються

7. Hexe

Hexe Well-Known Member

ну але якщо можливі алергічні реакції, то ж можна назначити ліки в іншій формі. у всіх звісно різні хвороби і т.п., але для мене на разі дуже дивним є те, що назначаючи якийсь препарат, теоретично без потреби назначати ще й антигістамінні- бо всяке може бути. з таким успіхом можна гормони, антибіотики назначати "про всяк випадок".

я не до вас особисто чіпляюсь:), але просто стільки вже стикалась з невіглаством лікарів, котрі "експерементують" над дітьми бо

а потім бігай, лікуй дітей від "лікування".

8. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Антигістамінні при застудах дійсно пишуть, щоб зняти набряк слизових.
    Навіть ті самі дорослі гарячі чаї (та і дитячі) в своєму складі мають фенілефрин, який і знімає набряк та "покращує дихання", як в рекламах кажуть.

9. irushka

irushka Well-Known Member

Kandya, як ваш синок? Сподіваюсь, підозра на менінгіт не підтвердилась? Щось мені не йде з голови ваш допис...

10. EgoMusicus

Закінчився в нас маримар. Думаю приготувати сольовий розчин сама, поки чоловік ввечері привезе. В якій кількості того розчину можна такій малій дитині 7,5 міс? Треба просто закапати, чи промивати -залити більшу кількість і витягнути? Якщо йому в горло піде більша кількість і він ковтне - то допустимо?

11. napoleona

ой, тут можна говорити багато, але зараз ще ні один лікар нам не написав рецепт без антигістамінного препарату, я дивлюсь по дитині чи є в тому потреба, бо ми не алергічні і якщо є сильний набряк то таки даю

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

А для мене то все вновинку, мені і братові не виписували антигістамінних до основного лікування... Чи то зараз ліки такі ядрьоні... Недавно в малого подруги така сильна алергічна реакція пішла на деякі ліки, він зовсім неалергічний

13. Dolche

Dolche Well-Known Member

а глюконат кальцію?
    Не знаю якого ви віку, але я памятаю, що мені в дитинстві виписували або глюконат, або діазолін
    це правда. Також таку версію чула від лікаря.

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

глюконат так, але то не є антигістамінне

15. Dolche

Dolche Well-Known Member

проте дія в нього така ж, просто слабше. Назначається з тою ж самою метою, що і антигістамін.

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я б сказала - не слабше, а просто "тягне з іншого кінця". Глюконат кальцію - мікросорбент, здатний вивести токсини з крові ще до того часу, як ці токсини викличуть алергізацію.

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

Кальцій глюконат порівняно з антигістамінними вітамінка

18. EgoMusicus

Така дискусія з тими антигістамінними розвинулась. Вирішила не давати, дитина не алергічна, реакцій ніяких немає поки на ліки. Дала сьогодні четвертинку септифрилу, ромашечку п'є, лазолван і носик промивали фізрозчином, тепер буду Маримаром капати. Надіюсь пройде швидко. Шкода хворих діток

19. Valensia

Valensia Well-Known Member

мені лікар казав, що можна звичайний фізрозчин (хлорид натрію) використовувати для промивання носа. Пипеткою можна закапувати. Я налила в баночку з АкваМарісу, і так закапую. Коли дуже забитий ніс, то закапую, потім спинкою притискаю дитину собі до грудей, одною рукою тримаю за ноги, а другою рукою нагинаю вперед (не знаю, чи доступно пояснила). так декілька раз, щоб сопельки краще витікали, потім, інколи, витягую аспіратором.

20. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Запитання до мам садочкових діток: чи хворіють по Ваших садочках останні 3-4 тижні дітки на кір чи краснуху?
    бо тільки-що придивилася до малюка, а в нього на бороді та краях щічок якесь дуже дрібне неяскраве та невиражене висипання... в нашому садочку дізнатися про епідемію тієї чи іншого хвороби просто нереально - всі мовчать як партизани ( так було із вітрянкою літом - тупо поставили мене перед фактом як забирала додому ввечері, що в дитини під кінець дня прищики проявилися, а попередити, що в них епідемія вітрянки не можна було ще 2 тижні тому!! - зла я тоді була не те слово, бо дитина тільки після ГРВІ прийшла і я боялася ускладень тої вітрянки..)
    Перечитала купа статтів, переглянула десятки фото - ніби ні на краснуху, ні на кір не схоже.. Надіюся, що це просто алергія на велику к-сть з"їджених фруктів-солодощів вчора-сьогодні .. хоча ніколи харчових алергій не мав раніше синулька.