"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

є різні ангіни, з різними проявами...

антибіотик не давала. полочемо горло відварами шавлії і евкаліпту, багато п'ємо. Заснув з Т 37.9, за годину 37.6, на ранок 37.1 і трохи поїв. ще виписали нам Вокару, от її може придбаємо
    Висипка на його тілі є . Тому я все ж продовжую вважати, що або кір, або краснуха - щось з дитячих хвороб.
    Завтра викличу іншого лікаря. Буду мати ще одну думку.
    Дякую, дівчата, за поради тут і в карму.

2. нталька

нталька Well-Known Member

ми всією сім"єю перехворіли тою вірусякою. По різному в кожного були наслідки. У мене в горло було спухше і в цяточку.

3. cjomcjomka

горло вжн не в таку виражену цяточку, але висипка - обличчя, шия, живіт, поперек - рожева, по фактурі як манна крупа.
    37.0, гонить як лось, ледь вмовляю полежати хоч трохи
    Ага, а прикол в чому. Вчора кажу до лікарки: дивіться, висипка! а вона - ні, немає. І хоч головою об стіну бийся. А муж мій був вдома в той момент, але він у мене трохи дальтонік. Каже він мені потім: ну Юль, ну то ж лікарка, вона ж має досвід...
    А я сама при кору мала точно такий висип на животі, і то було у 18, тобто всього 8 років тому і я бачила свій живіт і дуже його пам'ятаю.
    Нині приходжу з церкви, якраз сонечко так гарно вийшло, я Дми - до вікна, чоловіка покликала, хлопчисько футболку підняло, а на животику все в цяточку. Кажу, або я зійшла з розуму, або це висипка. Чоловік тоді вже висипку теж побачив...

4. silvia

silvia Well-Known Member

ми сьогодні повернулись з інфекційної. Все відділення забите дітками з ідентичними симптомами - височезна темп., мокрий кашель, горло + ніс.
    Думали, що справимось самі, але коли, третього дня темп. знов піднялась до 40.2 і важко збивалась + всю ніч дитина стогнала, а в грудях було чути хлюпаюче булькотіння- здались і швидкою поїхали в лікарню. Наразі залишився кашель, не такий сильний, але мокрий, ще мусимо лікуватись.

5. Katrine

Katrine Member

дівчата, наскільки високу температуру починаєте збивати? погуляла з малим, поспав, встає - Т 38.8, дала нурофен, і тепер боюся тої ночі, бо ніколи вище 38 не мали. вчора ввечері мав закладений ніс, зранку вже були соплі. кашлю наразі як такого нема, але після сну плакав, що болить вухо :girl_cray: .
    і ще питання, що робити з носом? промила х'юмером, є сенс ще щось робити? бо дихає ніби нормально, але я тепер сопель шалено боюся, бо автоматично зі соплями маєм проблеми з вухами, і то замкнуте коло(((

6. cjomcjomka

якщо дихає, то нема сенсу більше ні в чому.
    це не страшно саме по собі. Але треба слідкувати за вухами. Якщо при такій Т болить вухо - то це до лора, однозначно.
    на тому тижні при кору мали 40.4 протягом кількох годин над ранок пішло вниз.

В нас висипка трохи зблідла, 36.8, Дми нарешті їсть і робить збитки
    Лікаря не викликаю. Вже по факту ніц цікавого не маю лікареві показати...
    Їжак і Віруся почуваються нормально наразі, стежу за їхнім станом

7. silvia

silvia Well-Known Member

що ви даєте від мокрого кашлю? лазолван і проспан щось як мертвому припарка.кашляє дуже часто.нічого не їсть. обіцяли нам листя подорожника принести на чай. що ще можна, так шкода дитину.
    а ще цікавить чи з кашлем мокрим сильним можна гуляти.

8. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

моїй дуже допомагав пектолван ц( від мокрого кашлю), пектолван плющ ( від змішаного)

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

розчин амбробене,

10. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Ми також хворіємо, 3 дні - Т 39 - 40, потім трохи нежить і мокрий кашель. Давала Проспан, завжди помагав, але цього разу щось не дуже...Реально допомогло масло какао з молоком, після двох прийомів перестала кашляти, а то так "гавкала", АБ не давала.

11. silvia

silvia Well-Known Member

синок цілий день спить, такий пасивний, їсть і спить....і кашляє...аж шкода його. І при більшій температурі був більш активним, а тут...

12. Artemida

Artemida Well-Known Member

І до нас прийшли якась зараза. Артем вже 4-й день має високу т-ру (вчора під вечір було 39,6, то збила). Кашель сьогодні вже став напівпродуктивним, нежить незначна.
    Лікую Аскорілом+Алтейка, п"'ємо грудний збір №2, молоко з маслом какао, сік редьки з медом, молоко з мукалтином.
    Ще заварюю грудний збір для інгаляцій, але впертий Артем дихати над парою відмовляється категорично, тому я просто ставлю каструлю і пара змішується з повітрям в кімнаті (сподіваюсь, що якась користь від того є).
    Не знаю чи варто везти його в поліклініку чи ще чекати. З одного боку може варто, щоб лікар послухав, а з другого - ще, не дай боже, щось підчепить. Наразі думаю.

13. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

А в нас взагалі температура трималася 37,3 -37,4,.так тривало 5 днів, а після того появилися соплі та кашель, хворіємо вже другий тиждень(((,.в нас ще такого не було, максимум днів 5.

Дівчата, скільки разів на день треба давати сироп з цибулі та меду дитині, я даю 4-5 разів на день по чайній ложці.

14. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

І в нас вчора після денного сну піднялася температура:girl_sad: Ніяк не давав поміряти, на дотик десь 37,5. Вночі різко виросла до 38,7, але сину було так зле, що навіть спати не міг! Тільки лежав з напіввідкритими очима і сопів, навіть цицю не дуже хотів їсти! Раніше в нього такий стан був при 39,6, а при 39,2 спокійно собі спав і я навіть не збивала! А вчора таки поставила йому свічку парацитамолу, бо аж злякалася! Темп-ра різко впала і ми всі спали аж до 7 ранку. Тепер теж має незначну, горло ніби чисте, ротик теж, висипки ніякої нема, не кашляє, без соплів. І що то може бути? Певно таки подзвоню перевіреному педіатру.

15. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Сказав лікар, що ангіна, виписав антибіотик, Лісобакт і пити тепле Боржомі без газу. Лікарю дуже довіряю, але кажуть, що в дітей до 3 років не буває ангіни. І кому вірити?...

16. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

цікаво чому? ніколи такого не чула

17. allusya

allusya Well-Known Member

І ми хворі, але вже нібито йдемо на поправку. За 3 роки такого не було ні разу :sad: Температура 39, 9 майже не забивалась протягом 2 днів, а як збивалась то не надовго. Насмарку як такого нема, але посилився кашель. Вночі важко було. І чую, що багато діток мають схожі симптоми. Ми як були в охмадиті, сказали температура від горла. Наступного дня стало гірше, покликали педіатра додому, сказала, що горло не дуже червоне, але є хрипи. Лікуємось.

18. Artemida

Artemida Well-Known Member

В мого Артема в 2,8 була страшна ангіна. Добре її пам"ятаю, бо Дмитрику тоді було всього 2 тижні і я дуже переживала.

В Артема т-ра тримається вже 4 доби. Сьогодні зранку було 37,4, але після годинної прогулянки знову 38,4. Може не варто було виходити(

19. Rostok

Rostok Well-Known Member

хто каже?
    цікаво..

20. Ahaha

Ahaha Well-Known Member

теж подібне читала але не до трьох років, а до року. Через те, що миндалини ще несформовані. Може ви плутаєте з гайморитом? Гайморові пазухи формуються десь в три роки відповідно гаймориту до трьох років не може бути.

Статус теми:
Закрита.