"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Всі шукають глисти, а в нас їх знайшли "між іншим". Намагалися знайти причину загострення атопічного дерматиту в малої, здали копрограму. Ну і так виходить, що з ферментами в неї якраз все ок, але є гострики. Лікарі кажуть виганяти медикаментозно, наприклад Пірантелом, а я щось боюся. Дитина і так мучиться з тою шкірою, а там серед побічних явищ є купа висипок. Може є якісь надійні народні методи? Гігієна зрозуміло само собою.

2. Анута

Анута Well-Known Member

наскільки знаю якраз гостриків можна спокійно вивести строго дотримуючись правил особистої гігієни (мінімум 21 день)

3. Ная

Ная Well-Known Member

Про що може свідчити пляма неправильної форми величиною десь 2 см на нозі збоку вище коліна? Пляма з"явилася більше місяця тому, трошки виступає над шкірою, інтенсивність почервоніння залежить від того на скільки дитина її розшкрябає, бо та пляма її свербить.

4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Щось алергічне, лишай, якийсь грибок і т.д
    Вам би до дерматолога

5. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Ну що...в нас аналізи виявилось ідеальні. Гостриків, ясна річ, в калі не виявили. В крові еозинофілів 2:girl_smile: Тому поки відкинули і глисти, і алергію. Буду спостерігати. Кашель доречі поступово зменшується, по трохи ... по трохи, але з кожним днем все менше підкашлює.
    Купили зволожувач, подивимось як нам з ним буде...

6. Женічка

Женічка Well-Known Member

Дівчатка, тепер всі навколо кашляють, й старі й малі.
    ну і про нашу епопею з животом.
    у вівторок до одного хірурга - обмацав, общупав, аналізи в нормі. відправив додому. вчора пісоя обіду вирвала, сьогодні зранку встала зелена, трішки пропоносила, біль в животі вже постійна.
    знов до хірурга, вже практикуючого, обмацав, аналізи сечі крові - все в нормі.
    температура цілий день під 38, біль вже постійна, під вечір попали до нашого дільничого, завтра йдем на УЗД підшлункової. Дільничий каже, що скоріше за все вірусяка, але підшлункову глянути не завадить.
    дівчата, я вже писала, що за останній рік перехворіли стільки, скільки за життя не хворіли. буквально два тижні дитина здоровою була, і знов хвора.
    дала нурофен зараз, але гарячка далі тримається 37.6. ну щоб вже нурофен при вірусі температуру не збивав - ще такого не чула.

7. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Та 37,6 то ж номально. Не треба збивати температуру повністю. Нехай організм бореться, якщо доня нормально переносить.
    Ми маленькі, але на днях теж малий мав температуру до 39,3. Збилась до 38. Наступний день 38,5 - вже не збивала. НА третій день вже було 37,5. Загалом температура трималась 3 дні трошки ніби поносив і животик його турбував.
    Дільнича сказала, що вірус кишковий. І казала, що зараз багато діток тим вірусом хворіють.

А аналіз крові хіба не мав би показати вірус?

8. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

наша дільнича навпаки відмовляє від тих засобів, бо дуже токсичні... Тим більше стосовно гостриків.
    Повністю згідна з Анутою - гігієна (прання і прасуваня білизни натільної і постільної, часта зміна трусиків, ретельне миття рук).
    А дитину щось турбує? Зуд є?

9. kraplynka

kraplynka реалістка

дівчата, мали пригоду. Помила я підлогу. Мала побачила, що я ще домиваю і рвонула мені допомогти. В результаті поїхала на підлозі і впала на бік, гепнувшись головою. Руки -ноги наче не болять, а от на голову жаліється. Вдарилася одним боком голови, але каже, що її зараз чоло болить. То так може бути, і скільки часу тривати? Коли мені варто почати тривожитися - якось читала, що ознакою струсу є втрата свідомості, блювання, тривожний сон після падіння. Може ше на щось звернути увагу?

10. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

на зіниці- вони мають бути однакові.

11. Женічка

та в тому то й справа, що ледве дихає, голови підняти не може. вроді, температура впала, то знайшла сили в туалет встати.

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а лікар про такий стан дитини нічого за інтоксикацію не казав? БО якщо ще вранці була зелена і болить і рве і досі така слабенька і температура невисока то має бути причина такої слабості.
    Якісь сорбенти малій давали?

13. kraplynka

kraplynka реалістка

Пізно прочитала - не дала мала подивитися - захотіла сильно спати... Переживаю сильно. В неї ще з того боку шпилька була пришпилена - така як невидимка тільки має зверху з камінчиків квітку. Могло ще від тої шпильки розболітися :sad:
    Переживаю дико. Для діток то нормально впасти, але то ще залежить як. Ото тепер переживаю, може то тре було швидку викликати.... Якби хоч то вдень було аби поспостерігати....Пішов чоловік з малою лежати, а в мене сльози градом. Якось бачила як дитина з рогону чолом в бетонний виступ гепнулася, трохи поплакала, і далі пішла бігати. Мама толком і не зреагувала. Чи то я така перестрашена?

14. Женічка

каже, що швидше за все то вірус. блювала раз вчора, сеча ідеальна, кров теж. в лікарні зробили клізму, хоча потреби в тому не було, але я вже була готова на все, бо чотири дні болі в животі мене доводять вже до таких дурних думок.
    завтра дент п"ятий, надіюсь хоть на якесь покращення.

15. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Вже якщо ідете на УЗД, то ще попросіть щоб лімфовузли брюшини подивились. В нас, при схожих симтомах, і ідеальних аналізах, минулого року був мезадоніт.

16. Женічка

нам мій улюблений дільничий теж на тих лімфовузлах наголосив, відмітив то у направленні. зла, як пес. не можу себе до купи зібрати, кричала б, рвала б все, не знаю, як себе заспокоїти.
    як довго лікували ту штуку? чи серйозне то захворювання? щось в неті читаю і не пойму, чи то варто мені переживати вже, чи заставити себе хоть трішки поспати.

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, ще я тут вклинюся: у малої болить горло, я так розумію що віддає у вушко, бо каже що там болить, як можна полегшити біль, щоб дитина поспала вночі?

18. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

не чекати і все-таки закапати вушко, бо інфекція могла розповсюдитися, і покласти сухий компрес з марлі і вати на вухо і на горло.

19. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А що значить сухий? Там в дитини температура, тому нічого зігріваючого я б не клала...

20. Женічка

Якщо хочете полекшити просто бiль, нурофен знiме всi больовi симптоми.

Статус теми:
Закрита.