"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Shamna

Shamna Мамуся

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Також планую попробувати содою , але маленька ше спить , дочекаюсь коли встане і буду щось робити.

2. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Shamna, переконайтесь, що це дійсно молочниця- тобто, не просто наліт, а такі, ніби, пластівці на язику (потім може бути на щоках).
    В нас була, то протирала розчином соди, але нам не допомагало, а допоміг розчин синьки (на водній основі).

3. Shamna

Shamna Мамуся

Були саме такі пластівці , протерла содою , малеча стала спокійніша і їсть довго ,а не заходами по 10 хв

4. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, де б можна було завтра малій здати кров - заг. аналіз з формулою?

5. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Ми в Охматдиті здавали в неділю, відразу там зачекали результату.

6. kraplynka

kraplynka реалістка

Напишіть деталі в ПП пліз - куди саме треба підходити, що казати і скільки платити.

---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

Мені найближче Дністерська (Чорнобильська лікарня) - можливо туди можна?

7. natorella

natorella Well-Known Member

і на щоках і на піднебінні?

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Такс, я за порадою....
    наша хронологія подій з Андрюхою:
    вівторок 37,5, злегка соплі, невидимі вдень і відчутні по ночах коли мала спить
    до пьятниці вже температури не було, соплі залишились...ЛОР діагностувала задній риніт ( це мій нічний кошмар, тому лікування хьюмер, віброцил, синупрет)
    пьятницю-суботу-неділю сьогоднішню гуляли ( спали на вулиці), вдома ніс полоскали, ну ніби ж все правильно робила...
    Сьогодні після обіду - полізла температура, під вечір 38,6, появився кашель вологий, відкашлюється, але не зрозуміло чим, бо до цього часу кашлю як такого і не було. Соплі нікуди не ділись, далі булькають в носі, зателефонувала ЛОРу, віброцил замінили на ринофлуімуцил, має стати кращє...
    Тепер питання, здавши сечу на аналіз я виключу нирки ( на всяк випадок), здавши кров я виясню що це або вірусне щось, або пішло якесь запалення, правда ж? Хоча здається що це таки вірусне бо при запаленні напевно дитина би була якась квола, а тут живчик ...
    Ну і зуби, вот вот проріжуться клики, вже все напухше і набухше... хіба ж вони могли дати весь той наш букет?

9. irys214

irys214 Well-Known Member

ну в першу чергу виключити факт бактеріальної інфекції або ускладнень від вірусної, хоча
    соплі якраз свідчать про наявність такі вірусної інф., при бактеріальній їх би не мало бути...
    Зуби можуть просто ослабити імунітет, і надати сприятливи умови для підхоплення вірусу.
    може краще ще й сходіть до лікаря, щоб послухав... бо ускладнення після покращення теж не добре.

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

звичайно, сьогодні на 16 ще їдем до лікаря, слухатись, дивитись...
    зранку вже їздлили аналізи поздавали
    рінофлуімуцил таки допоміг, сьогодні перша ніч за останні днів 5 що ми спокійно спали і не булькали соплями і не кашляли через них.
    Вночі було 39, малий лежав і стогнав, зубки боліли, дала нурофен - полегчало, наразі температури немає. Лікуємось далі...

11. kraplynka

kraplynka реалістка

ми також.....
    Щодо вашого випадку - дуже схоже на наш сценарій. То зараз такий вірусяка ходить - починається з нежитю і практично без температури і швидко лягає на груди (починається трахеїт), а там і до бронхіту недалеко... У нас щось теж ніц на ніс не допомагає. Може спробую той препарат, що вам рекомендували, бо щось попри Називін мала вночі дихає ротом...

12. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

я теж за порадою сюди:
    менші обидвоє кашляють вже другий місяць, лікування самого кашлю нічого не дало, поки ЛОР не встановила, що у них "викривлені перегородки " в носиках, то ті "задні" сопельки й попадають в горло й ними малечі кашляють - наразі лікуємось, ніби вже не так страшно, але ще й видимого результату не бачу:sad:
    хоча питання в іншому: хочеться малих забрати в село на тиждень свят (недалеко від хати ліс сосновий, може б трохи походили та подихали), але, з іншого боку, таки зима й деякі кімнати не опалюються (холодрига) та й вдома їх не втримаєш - будуть по вулиці "товктись" - то боюсь, щоб гіршого не наробити... Порадьте, щоб Ви зробили, а то лікаря вже немає (у відпустці), а питати немає кого:sad:

13. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Вже в малої температура 37.3 і горло таке захрипше трохи(((
    а я сподівалася що її омине
    тільки місяць тому хворіла.
    антибіотик приймали
    і тут знов всі хворі...

14. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

нам теж лор таке радив, і ще одна мамочка таке дитю капала... якийсь модний препарат певно, або відкати лікарю непогані... я не кувала, там протипоказ для дітейдо 2 років

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

називін і той рінофлуімуцил це різного плану препарати. Перший це судинозвужуючий і все, а другий має помірну судимнозвужуючу дію але він в основному є муколітик для носа
    справа не в відкатах
    коли сопля лягають на аденоїдах і їх нічим з носа не витягнути. І я знаю про що говорю бо ми тягнем соплі не клізмочками а у нас назальний аспіратор який до пилесоса підключається, мозги не висасує, але якщо соплі реально витягнути він їх тягне на ура, а тут в носі соплі є, я їх вухом чую, хьюмером то все розкисаю, намагаюсь витягнути а ніяк, тобто якщо вже пилесос не витягує то не знаю чим ще витягнути. ЛОР також сказала що той препарат з 2-х років, але оскільки в нас такий випадок що інакше ніяк, то не пшикати а легенько закапувати, і лише 2 рази на день.
    В Юлі коли був аденоїдит і так само фіг ті соплі було дістати, з тим препаратом ми за 5 днів з того вилізли, а перед тим тижня 3 лікувались щадящімі методами.
    Зараз я Юлі такі соплі гарячою содовою інгаляцією виганяю, але малого над кипьятком не посадиш, тому шукали альтернативу.

але то все лірика...
    сьогоднішній день зовсім не подібен на вчорашній. В малого температури нема, і наразі натяку на неї теж немає. Зубки його теж не болять, а вчора боліли так що місця собі знайти не міг. Може то дійсно болючість і якісь там рух в прорізуванні зубів в той день спровокувало температуру так. Хоча я теж мало в то вірю, але от таке співпадіння...

16. Linna

Linna Well-Known Member

У нас запалення обидвох вушок. Минулого тижня розпочався нежить, лізе 2 кутніх зуба, імунітет послабився, ось і маємо ускладнення. Лор призначив антибіотик.

17. kraplynka

kraplynka реалістка

Власне у нас та ж проблема, що й у вас (глибоко соплі). Наче судинозвужувальним капаю, але відчуття, що в дитини далі закладений ніс, і в ньому щось хрипить + не видувається. Коли були в лора, то теж казала про аденоїди, але я так зрозуміла, що то втому віці норма (те ,що вони збільшені) + ми частохворіючі. Але казала нам Делуфеном капати. Якщо чесно, то вартість препарату немала, але при такому гострому риніті як був у нас, він є неефективним (вже перевірено не раз).

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я не знаю чи в нашому 1,6 річному віці збільшені це норма, нам взагалі за збільшення у нас нічого не казали, і ми не частохворіючі, але цього разі ці соплі не переходили зі звичайних на задню стінку а одразу там виникли.
    Стосовно делуфену - нам він не допомагав ніколи, я ще по старшій зауважила, зато добре допомагає еуфорбіум композитум. Єдина біда що зараз він у нас не продається, ну але з польші наприклад його можна привезти.

19. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

А в нас навпаки. Щось від еуфорбіуму особливого ефекту не бачу. А делуфен допомагав.

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В них різний принцип дії.
    Делуфен звужує судини і знімає набряк, для нас то сумнівне лікування, а еуфорбіум - промиває носик.
    Правда дорогий, зараза.

Статус теми:
Закрита.