"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. kraplynka

kraplynka реалістка

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Дівчата, не можу дотелефонуватися до лікаря. Ми 3-ій день п'ємо антибіотики, вчора вже температури не було - ані вдень, ані ввечері. А от зараз піднялася до 38,4 - що б це могло бути?! Щось я в шоці - наче в дитині нічого аж такого страшного, а тут таке при антибіотику....

2. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

в нас було таке саме...в малої температура була 10днів, між тим по дню три дні через кожні три ставала нормальною і ми пили антибіотик 5 днів.
    Лікар пояснила, що це кожен раз новий вірус провокував температуру.
    Закінчилося розладом шлунку, зневодненням і виснаженням. Шлунок ми полікували і температура нормалізувалася. Ну і думаю що це все в нас ще й на зубки було - лізло 4 на раз.

---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

або антибіотик - підробка

3. kraplynka

kraplynka реалістка

Наш антибіотик розрахований курсом на 5 днів. Щодо підробок - то ж у нас все може бути :sad: Але лікар сказала ще завтра раз дати, і якщо температура триматиметься, то тре буде перевірити, чи не пішло ускладнення на легені :sad: Переживаю дико, бо сама зараз з бронхітом і не відчуваю, аби мені легшало, а тут ще з малою таке :sad: Вже 40 хв як Нурофен випили, але температура ще є :sad:((((

4. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Дівчата, в малої пронос і температурв 39,1, давала активоване вугілля, заледве вчора запхала смекту ввечері і багато даю пити, а сьогодні давала смекту, то зразу рве, вона не може її випити( що можна дати аналогу смекти, але в таблетованій формі, що ще робити?

5. kraplynka

kraplynka реалістка

Біле вугілля в таблетках - воно з усіх сорбентів має приємний смак і структуру. Варто з лікарем порадитися - залежно що у вас - ентеровірус чи отруєння будуть нюанси у лікуванні. Сорбент тре давати в будь-якому випадку

6. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

як варіант -стоматит. можливо , після прийому антибіотиків зявився. гяньте в ротик.

7. kraplynka

kraplynka реалістка

Ніби нічого немає, і мала не жаліється. Наніч давала Нурофен. зранку знов температура була - 38,2. І наче не така висока, але мала пластом лежала (певно ослаблена і хворобою, і лікуванням), казала що голова болить, і серцебиття було сильне - казала, що наче в тому місці де серце її болить. Тому знов дала їй Нурофен :sad: Маю зараз дві підозри - або то в нас якийсь вірусяка, тому його і антибіотик не бере, або якесь ускладнення пішло (ше аби не на серце) :sad: В будь-якому випадку це нічого доброго :sad:

8. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

та от вугілля і чорне п'є без проблем, а от смекту запхати неможливо...

9. kraplynka

kraplynka реалістка

Давайте їй те ,що сприймає. І ще Хумана електроліт з фенхелем в аптеці купіть.

10. Osya

Osya Active Member

А коли після насмарку, є крішки кашель то нормально? і лікувати кашель потрібно? чи далі ніс промивати і зволожене повітря і провітрювати кімнати?

11. kraplynka

kraplynka реалістка

Якщо сумніваєтеся - то нехай би лікар добре послухав і горло глянув. Бо в той ніс без потреби краще зайвий раз не втручатися та й будь-якими препаратами зловживати не варта.

12. Shamna

Shamna Мамуся

В моєї доці в роті молочниця , можливо хтось знає як її можна вивести:girl_flag_of_truce:

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

а точно молочниця? може наліт білий від молочка?

14. Shamna

Shamna Мамуся

Спочатку теж так думала , але наліт би зник , а то не зникає і груди вона бере не охотно , 10 хв поїсть і більше не хоче:girl_sad:

15. algo

в моєї після року зник)))) основний признак молочниці - то на щоках зсередини такий ніби сир. а в Вас яка картина? лікар дивився?

16. KUSJ

KUSJ мрійлива

я робила так: розводила ложку соди(харчова) на стакан води, на палець намотувала бинт і мокала в содовий розчин(але щоб не текло з того пальця, другою рукою зцідити ) і пальцем в ротику то все зчищала(дитині після того зразу стане легше їсти), ще лікарка приписувала фуцис але яка доза я не пам"ятаю і чи таким крохам можна не знаю(потрібно питатись лікаря)

17. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

во во
    думаю то не молочниця!
    дитині 9 днів у всіх новонароджених на ГВ біло в ротику
    в моєї аж такий мозоль був на губі верхній - трудовий))
    шо я мала з нашими бабусями...казали шо я мачуха, бо в дитини молочниця, а я содою не зчищаю
    я ж переконана, що такі варварські методи точно не можна використовувати, в дитини від цієї процедури порушується лужний баланс чи щось таке.

18. Shamna

Shamna Мамуся

Ще поки що на щоках немає , тільки на язиці , лікар буде аж в понеділок , а не дуже хочеться до понеділка тягнути , щоб не було гірше , чула що ще медом можна то зчистити.

19. algo

та ну. мед алерген. будьте обережні. такій мацьопі я би без лікаря дуже нічого б не давала

20. KUSJ

KUSJ мрійлива

в мене малий дуже плакав бо був голодний а їсти не міг (то ше старший як був маленьким)а сестра моя працювала медсестрою то прийшла то всьо содою зчистила і дитина почала їсти і не плакала. А мед взагалі малим дітям не можна.

Статус теми:
Закрита.