"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тиждень то довго. Я б їхала в інфекційну, поки ще нема вихідних.

2. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Діареєї немає....

3. Olena-m

Ну то що. Є рвота, цього досить для зневоднення. До речі, як часто рве, скільки п'є, і що даєте з ліків?

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

І що ість?

5. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Ацетон контролюю,бо в нас це часто.... Кожну "порцію" сечі... Скаче. Сьогодні був зранку тільки. Вирвало ввечорі - багато. :sad: Вчора раз чи 2 невеликими порціями.
    Мотиліум, креон, атоксил - скільки вийде дати.

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

Гастроентеролог радила пробувати давати те, що він просить ( зрозуміло, що не піцу якусь).За сьогодні - картопля-пюре на воді, гречка розварена, суп-пюре овочевий, грам 50 кефіру, печиво. Це все в маленьких порціях.

6. Olena-m

Написала вам в карму Ще додайте щось з сольових розчинів (регідрон, орсаліт тощо), компот з сушені.

7. Maksli

Maksli Well-Known Member

Вчора вечір в нас пройшов без температури, але за то вночі два рази дитина з криком зривалась. :girl_sad: До вчорашньої ночі в нас такого не було!
    Сьогодні ледве вклала його спати на обід, аж за третім разом заснув, до того ніби на руках засинав і міцно, перекладаю в ліжечко, проходить 1-2хв., дитина просинається, кричить і плаче!
    Все більше схиляюсь до того шо то зубчики лізуть, але ясна в нього як і були раніше, рожеві і не набрякші, я в "замешательстве":8:

8. Pulupjak

Pulupjak Active Member

На мою думку не потрібно списувати все на зубчики. Такий неспокійний сон, прокидання, плач ще можуть давати вушка, моя вам порада, нехай вашого малюка огляне ЛОР.

9. Nana11

Nana11 аспіранточка

В нас було горло, з такою самою картиною.

10. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

терміново їхати в інфекційку!!!!

---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:43 ----------

Що до зубчиків...

11. zetta

zetta Well-Known Member

в моєї сестри так в малого запалення вуха протікало, зривався ночами поки вона не побачила як з вуха потекло.

12. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Дівчата, порадьте щось, бо вже мені голова пухне. Місяць не можемо вилізти з хворого горла((( Червоне, напухше,є трошки білого. Цілий день не кашляє, а вночі бухикає. даю протиалергіне--засинає спокійно. Щодня пшикаємо інгаліптом, таке враження що він просто не діє(((
    порадили засипати в горло стрептоцид, хтось таке робив?

13. Donata

Donata Active Member

спрептоцид, то та сама діюча речовина, що й в інгаліпті, хоч, як на мене, дорослу, стрептоцид в таблетках мені ефективніший, але він несмачний, не знаю чи дитина дасться. Може гівалексом спробуйте (теж пече і малоприємний) чи люголем мазати, бризгалка то не то, що змазати.

14. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а ви пробували полоскати? моєму дуже помагає

15. Made in USSR

не дає мазати.
    в нас з ліками в горло ціла проблема. воно має бути не пекуче, не кисле, не гірке і не мазатись((( інакше ніяк не дається((
    полоскати теж важкувато, бо після першого разу загнати його в ванну з горням розчину просто нереально(((
    а чим найкраще полоскати?

16. Olena-m

Спробуй хлорофіліпт в спреї (він не гіркий і не пекучий) або в спиртовому р-ні (1ст. лож. на склянку води - для полоскання).

17. Donata

Donata Active Member

я своїм то роблю через "мама сказала, що треба, бо інакше мікроби будуть мучити і доведеться в лікарню їхати" безапеляційним тоном, далі приперла і помазала насилу практично і пів години заспокоюємось і розказуємо як там люголь горлишко захищає від вредних нападників. Люголь дуже ефективний, особливо коли нальот є і його забрати варто, день-два зранку та ввечері, потім можна ще пару днів раз лише. Але то мама має бути психологічно налаштована на доцільності цієї процедури.

18. Made in USSR

мама налаштована вже на все, аби тільки помогло.
    маю люголь в баночці з пшикалкою, буду пробувати не мазати, а пшикати. дякую за поради.

19. Donata

Donata Active Member

воно теж неприємно, майте на увазі (то я по собі суджу, бо все спершу на собі випробовую)

20. Made in USSR

та я знаю, не раз мене в дитинстві мучили тим люголем) певно в Сашка від мене такий спротив до всіх тих ліків для горла))

Статус теми:
Закрита.