"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Сподіваюсь що це буде скоро.
    Вже кашляє разів 5-6 за день. Носик вже чистий, горло не червоне. Даю тільки редьку з медом (завтра доп"ємо залишки і певно не буду давати більше) і багато п"ємо всякого різного)

2. silvia

silvia Well-Known Member

в нас здається починається грип - трошки покашлюємо ( десь 1 раз в півгодини), маємо ріденькі соплі і часто пчихаємо, темп. 37. Що можна дати противірусного?

3. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Я би нічого не давала. Краще промивати ніс соленим розчином і пити багато. Я взагалі стала лінива до лікування: ніс в мене мала сама закапує як треба, Т ми не збиваємо, пити компоти любимо, за два-три дні вичухуємося майже завжди.

4. natorella

natorella Well-Known Member

зазвичай грип не має кашлю як симптому спочатку
    чому саме такий діагноз?
    садочковий кашель-він такий психосоматичний.....

5. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

може, від сопель?

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Читаю про закладені носи і висіння на циці і не зовсім розумію.
    Я два дні піку нашого забитого носа з Андрійком добряче намурдувалась, бо не міг цицю брати. Їв трошечки лиш і то з передишками що 2-3 сек і нерувався, стогнав, кричав, плакав.
    Нині вже набагато краще, носик дихає майже добре, але цицю їсть тільки трошки. Підсовую як можу, але як не хоче брати, то не хоче, може лиш вкусити, щоб відчепилась хіба. А я знаю як мамине молочко для нього зараз важливе, але щось толку з того мало. Коло грудей кричить, крутиться, але їсть чуть-чуть.
    Мрію про славнозвісне висіння на циці під час хвороби, бо так хоч би поспати могла, а то по ночах хіба носимося, коли хворенькі. Реально чокнутись можна.

7. silvia

silvia Well-Known Member

Думаю, що простуда, бо часто пчихаємо (напевне крутить в носику), соплі, покашлюємо не часто. Може й від сопельок.

8. natorella

natorella Well-Known Member

а як ти його годуєш? в якому положенні?

9. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Простуда, але ж не обов"язково зразу грип)
    Пити-пити-пити, гуляти на вулиці, носику буде легше.
    Я би якусь олійку в аромолампу накапала...

10. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Відносно "переходу" вірусу в бактеріальний стан. Малому антибіотики прописують же як мінімум вчетверте - як при горлі, так при кашлі вкаують саме оцю причину, при тому різні педіатри і у всіх випадках це не підтверджене жодним діагнозом, так "на око". Ще жодного разу антибіотик не давала. Але і стан був легший відносно, принаймі температура так довго і така висока не трималась.
    На зараз температура знову 39,2, але малий хоч на такий пригнічений, сподіваюсь, скоро все мине

11. Беата

Беата New Member

Ми також захворіли. Температура вчора була 39.5, збивали Нурофеном. І не дуже ефективно, якось поволі збивалась температура. П"ємо не дуже багато, горло червоне і насморк. Цілу ніч боролась з тією температурою, а от що такій дитинці можна дати від болі у горлі? І чи хтось користується свічками "Ефералган"?

12. Margarett

Margarett Well-Known Member

Користувались. Це є парацетамол, а Нурофен містить ібупрофен.
    Індивідуально. Кому, що ефективніше, часом Нурофен не працює, а ефералган є добрий. Однозначної відповіді нема.
    То взагалі би добре доктора спитати і на алергічні прояви дитини зважати. Спреї існують, але чи вам підходять ? Можливо користувались інгаліптом чи тим ж хлорофіліптом (тут писали багато людей). За них можна спитати у медика.

13. Беата

Беата New Member

та у нас такий лікар дільничий....приходить і просто переписує у призначення все те що ми даємо малій. Радитись там немає з ким...

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Краще питайте у лікаря. То мабуть ще залежить від характеру захворювання.
    Нам добре підходить лісобакт.
    Ми.
    Збиваю температуру дуже рідко, здебільшого орієнтуюсь по ситуації, але як треба, то тільки ефералган в свічечках. Нурофен нам виявився малодієвим.

15. Mokka

Mokka Well-Known Member

Ні разу не пропонували кров здати?

16. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Мали пневмонію. Прокололи 7 днів цефтріаксоном. В неділю завершили колотись. Сьогодні міряю температуру - 37,2. Скажіть, то може так бути при пневмонії в дітей?, бо знаю, коли в чоловіка було запалення, то казали, що до місяця часу може триматись. В понеділок слухались, то хрипів вже нема, чисто. Але якось так неспокійно за це. До лікаря додзвонитись не можу... ото себе і накручую.

17. Soledad

Soledad New Member

Дівчата, має моя малеча сильне подразнення від слини. Ростуть в нас зубки, слинок багато, а він то все сам розшкрібує і розтирає... Тепер все сильно червоніє. Що ви з таким робите? Бо за весь день до вечора все підборіддячко червоне!

18. Almariel

Almariel Well-Known Member

народні методи від кашлю? молоко з боржомі п’єм трошки. ще що? кашель мокруватий, від горла (легені чисті), бо лікар нам щось нічого не призначив.

19. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Чорна редька з медом, цибуля з цукром, чай з калини. Від такого горлового кашлю мені іноді допомагає ложечка меду з маслом, розсмоктувати.

20. Женічка

Женічка Well-Known Member

ще дуже добре олію какао+молочко+медок, ням ням ням, а запах!!!!! а легені як "змащує"!

Статус теми:
Закрита.