"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Да нічого - все правильно робиш! Гуляйте ще побільше, бо на вулиці легше носику.

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я окремо даю лужну мінералку і окремо молоко. Щодвадцять хвилин - пару ковтків теплої мінералки, чергую з парою ковтків молока з медом. І так цілий день запоюю дитину.

---------- Додано в 10:59 ---------- Попередній допис був написаний в 10:58 ----------

ага, забула написати. Гуляємо, так...
    Просто я таке мале і таке сопливе вперше в житті бачу, прям страшно і так шкода :sad:

3. SoLana

SoLana Well-Known Member

А можна пропорції бовтанки:) Я б спробувала. Маю рецепт бовтанки, він досить помічний, але то швидше для старших (синові даю): пропорції 1:1 - 1ст. л. спирту (можна горілки) сік лимону, мед і пити по ч.л. кілька разів на день, застосовую при сухому кашлі.
    Ви ними розтираєте?

4. zetta

zetta Well-Known Member

Цьомка, у вас там троє і як почнеться.... Гомеопатію , горошка ті не пробуєте давати? Нам добре йде оксилотокцинум.

Солана, рецепт вище. Розтирати можна гусячим і борсучим. Сурковий і медвежим купую спеціальний до пиття ( купую не в Україні , тому де придбати не підкажу) .

5. Януся

Януся Well-Known Member

На від кашлю добре допомагає ісландський мох заварений водою+чорна редька з медом протягом дня. Інгаляції боржомкою, на сон натираю борсучим жиром груди і спину, добре закутую. Ще перед сном даю добре тепле молоко з десертною ложкою какао-масла і меду. Така смакота:girl_crazy:

6. silvia

silvia Well-Known Member

температура так і тримається - 37,2 - 37,5 . Можна вийти на годинку на вулицю чи варто вже день посидіти вдома? Ви виходите з такою темп. гуляти?

7. Януся

Януся Well-Known Member

Ми гуляємо, але даалеко від дітей, у нас ліс близенько, то йдемо туди.

8. StarKa

StarKa Member

Абсолютно не знаю в яку тему написати тому залишу тут повідомлення (тема всетаки стосується здоров'я), а модератори перенесуть куди треба. Хто живе в районі Охматдиту є прохання від моєї хорошої коліжанки з Дрогобича. Хлопчику 3,5роки мають робити нескладну операцію 12 грудня. Але ситуація ускладнюється тим що нявна ще одна дитина якій ще не буде пів року, яка на повному ГВ, з якою не дозволяють бути в лікарні. Тому їм би було добре мати якусь "штабквартиру" в межах 10 хв пішки до лікарні, щоб там з молодшою була бабця, а мама щоб могла прибігти погодувати за вимогою. Період від 12 грудні 2-3 дні в ідеалі. Лікар казав що самий можливий максимум то тиждень. В ідеалі потрібно 2 ліжкомісця, або хоча б одне. Хтось може знає в тому районі подобові квартири в оренду, або може хтось би міг запропонувати кімнату(ясна річ за гроші), або може в когось знайомі живуть в тому районі, попитайтесь будьласка.. Я знаю що посиденьки можуть допомогти!

Ну і заодно ще питання. Чи є ще десь хороші дитячі лікарі урологи-хірурги як не в Охматдиті може.

9. irushka

irushka Well-Known Member

Були в ортопеда сьогодні. Однозначної відповіді так і не маємо. Лікар запідозрив артралгію і ангіна що була місяць тому сюди вписується, але аналіз крові абсолютно нормальний. На травму не дуже схоже, бо нема почервоніння і припухлості, хоча теж не виключено. А от нога сьогодні малого болить більше і ходить він ще гірше.
    Виписаний ліжковий режим з ногою на підвищенні для нас завдання нереальне, малий як на зло сьогодні товчеться як ніколи.
    Ще мені трохи не по собі від приписаного Нурофену двічі на день протягом 8! днів. Я розумію, що це протизапальне, але так довго нурофен давати це нормально? Як на це зреагує шлунок?

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а з бабусею хлопчик не може і лікарні побути тих кіль днів?

11. zetta

zetta Well-Known Member

Ірушка, в знайомих було таке що дитина і ходити не могла, то діагноз встановили якийсь такий що чи то ріст кісток випереджає ріст м'язів чи навпаки , треба перерости . Там в хлопчика теж ніжка боліла.

12. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

[/COLOR]
    Недавно малий розсік чоло, черговим на Орлика був якраз хірург-уролог, то поки ходила по нитку, санітарка запевняла мене, що той лікар зокрема, і урологи загалом в них дуже хороші.
    Не знаю, наскільки тому можна вірити , але чоло зашив гарно:)

13. Улік

Улік Well-Known Member

Іра, а робили узд суглобів? В нас було подібне, боліла ніжка, не міг на неї стати, то було запалення кульшового суглоба (виявили на узд).

14. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

в якійсь темці це вже обговорювалось. отже на орлика рекомендували: вівчарівського, наконечного. казали , що там в урологічному відділенні всі урологи кваліфіковані

15. irushka

Не робили, казав лікар, що поки не бачить потреби.

16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В мене в знайомої малий в 4 роки прокинувся і жалівся на біль 1 ніжки, ходити теж було тяжко - виявилось запалення сідаліщного нерва, обстежувались в Костишига, лікування допомогло.

17. irushka

Малого болить в ступні зверху і то під певним кутом, особливо плаче коли його взувати, а так я йому рухаю, кручу, згинаю - каже не болить.

18. SoLana

SoLana Well-Known Member

Як на мене забагато, я з обережністю ставлюсь до застосування таких ліків, окрім того вони можуть змінювати формулу крові. Може ще на якусь консультацію підіть, не спішіть давати.

19. Златка

Златка Well-Known Member

Де можна купити какао-масло?

20. Януся

Януся Well-Known Member

Ось тут купувала:

Статус теми:
Закрита.