"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nana11

Nana11 аспіранточка

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

І в нас такий, почала сьогодні давати мікстуру. За скільки часу вам допомогло?

2. Анута

Анута Well-Known Member

З нашими алергіями я вже всіх мікстур боюсь :sad:
    Мали випадок коли на ліки пішла така реакція з сумними наслідками

3. Talya

Talya Well-Known Member

за 4 дні кашель минув. впродовж дня давала пити липовий чай, перед сном - молоко з боржомі (1 до 1) чи молоко з медом.
    до того часу такий сухий кашель лікували синекодом і інгаляціями з амброксолом - синекод пригнічує кашльові центри, а амброксол допомагає розріджувати і виводити мокротиння. як тільки кашель ставав вологим - синекод відміняли. справа в тому, що доню сухий кашель страшно вимучував, тому вдавалися до такої схеми.
    але то варто послухати, що лікар каже і що він там наслухає. бо одного разу, коли мала захворіла на грип, лікарка казала давати кашлезупинячі припарати з першого дня. ми її не послухали, робили інгаляції, а відкашлювати там нічого. тому тільки гірше зробили - мала "надерла" собі слизову, довелося крім синекоду ще інгаляції з антисептиками робити. а що вам лікар радив приймати?

4. Анута

Анута Well-Known Member

Зараз нам не треба, цікавлюсь на майбутнє.

А востаннє то призначали Аскоріл, Ереспал та антигістамінне. Інгаляції (фізрозчин:амбробене, 1:1) дозволили вже на самому кінці хвороби.

От мене турбує те, що при будь-яких фізнавантаженнях починає кашляти. Ще якась зараза там залишилась? Що робити? Чим допомогти?

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

В мене малий старший так гепає- жесть. Але кашель вологий. Пектолван плющ даю два дні, поки безрезультативно. До того ще й має пронос, на живіт не скаржиться, але апетиту нуль. Чи то якась така вірусяка, чи що?
    Дівчата, мене цікавить от що. Пам"ятаю мені колись мама якісь компреси робила від кашлю і добре допомагало. Можете щось порадити? Бо щось мені видається що такий кашель одними сиропчиками не візьмеш.

6. Женічка

Женічка Well-Known Member

Так вологий кашель - це супер. Чому ви думаете,що сироп не дае результатiв? Дитина продуктивно кашляе, мокротиння вiдходить. Слiдкуйте за вологiстю в квартирi, багато багато пити.
    Ну а про компреси - окрема тема. Не раджу однозначно.

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Поняв:)

Ще мені таке підкажіть. Піти прогулятися в такі погоду, чи краще ні. Вчора увесь день на повітрі був, але погода була сонячна. А нині трохи дощило і зараз досить волого. Але я шось не хочу цілий день дітей в хаті квасити. Тим більше Святик так нудиться капець просто, проситься на вулицю, та й молодшого би варто вигуляти.

8. Talya

Talya Well-Known Member

в нас схоже було минулого року. просто інколи кашляла сухо впродовж 2 тижнів. таки пили кашлезупиняючі препарати. хоча я і не в захваті від тих пігулок-сиропів, але нам такі ліки призначав лікар, якому довіряю.

9. Rostok

Rostok Well-Known Member

Однозначно "ЗА" погуляти)) Вдягніться по погоді і вйо!

10. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

тільки зараз? чи таке буває часто?

11. Анута

Анута Well-Known Member

Зараз, після хвороби. Виглядає що недолікувались, але знову вживати ліки не хотілось би

12. Ascorbinka

попробувати масажі з вистукуванням?

13. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Ми тиждень тому мали насмарк і мокрий кашель давала купу всього , стало краще, перестали все пити. Тепер вже третю ніч підряд будиться від того, що дусить кашель. Пів години покашляє і засинає далі. За дня все спокійно, хіба як починає плакати може покашляти. Давати нічого не хочеться, але не можу зрозуміти, що то робиться вночі. То щось недолікували чи початок чогось нового???

14. Rostok

Rostok Well-Known Member

ймовірно, що недолікували... тре, щоб доХтор послухав. Мож масажами витягнете

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

часто робимо помилку..бо "обрубуємо" лікування. До лікаря, стопудоФФ

15. RedApple

RedApple New Member

і в нас зараз так само, мали насмарк вже пройшов, дві ночі дусить кашель, покашляє хв 15 і перестає, лікарка була перед вихідними сказала ,що хрипів нема і просто простуда, завтра збираюсь знову йти, нехай добре послухаю, не знаю що з тим кашлем робити.

16. Ascorbinka

нічний кашель завжди заслуговує уваги, послухайтесь в толкового (ненастрашеного) лікаря

17. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

і вмикайте вночі зволожувач, якщо маєте

18. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Ох вже ті нічні кашлі))). Як я їх боюсь. З старшим - якщо вночі кашляє - може бути обструкція, бо має до того схильність. Це перше питання в пульмонолога нашого, якщо консультуюсь по телефону. В мене ж нічний кашель - то мій хронічний трахеїт. Також такі собі міні-приступи. Що то бека, що то. Однозначно - послухатись в пульмонолога. З власного досвіду - краще все робити відразу.
    Та і я в цю темку не просто так. Прийшов старший зі школи - з носа тече, підкашлює, температури нема. Зробили інгаляцію (декасан+фізрозчин). Далі покашлює. Коли їв - не кашляв. Висновок - може то від горла? Накрутила тут, але думаю, що Ви мене зрозуміли. Що робити далі? Просто ми алергічні, і такі ситуації в нас не рідкість. завжди насторожуюсь - панікувати чи ні))). думаю, що ніч покаже))).

19. Анута

Анута Well-Known Member

Масажі з вистукуванням робила сама. Після них починає дуже кашляти. Може так і треба?
    Перестала бо боюсь зашкодити

Сьогодні експериментували, нелюди.
    Від синекоду йому стало дуже зле, кашель став дуже рваним і мучив малого. На вечір дали но-шпу - стало легше, хоча далі кашляє.
    Певно доведеться таки но-шпу вживати - вона знімає спазм і при потребі зможе відкашляти.
    Горло чисте, мигдалики в нормі, соплів нема, Т нема. Лиш періодичний кашель. Вночі кашлю немає. Хіба розкриється і підмерзне(?). Достатньо вкрити і перестає кашляти.

Може то який психологічний кашель? На фоні стресу і переживань?
    Після кашлюку таке мали. Так боявся уколу, що дістав приступ кашлю зняти який змогли лише препаратом з кодеїном. Кашляв без упину до години часу. Видовище не для слабонервних :sad:

20. natorella

natorella Well-Known Member

а які є переживання
    психосоматику кашлю знаєш?

Статус теми:
Закрита.