"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Вхопила Юстя якусь кишкову беку, напевно. Вчора ходила в туалет часто (десь 6 разів за день), але звично, не пронос. На вечір вирвала один раз, але все, що за день їла. Жалілася на животик. Вночі трохи мала температури, я не міряла, була помірно гаряча. Зранку встала, як ні в чому не бувало, але сходила в туалет вже так, як на пронос. П"є дуже багато, за ніч і ранок більше пів літра води випила. Просить їсти. Температури нема. Питання: давати щось з ліків, чи просто відпоювати? Їсти дати? Картоплі без нічого, наприклад.

2. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Можна дати смекту 1-2 пакетика розвести давати протягом дня. Їсти рис, зупку якусь легеньку на овочах можна з рисом, сухарі.

3. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

картоплі напевно ні, може краще рис відварений або яйце в круту як що дитина це їсть і пити багато що не було зневоднення а там подивись як не буде поносу може організм і сам вичистився

4. Tanju

Tanju Well-Known Member

А в нас якась халепа з малими. Спочатку старша захворіла, почалося з температури десь 38,горло почервоніло,на наступний день побачила,що воно не просто червоне а в прищиках і ще й пару тих прищиків на піднебінні. Поїхали до лікаря, сказали,що це явно вірусне,схоже на герпесний стоматит.Прописали ацикловір і крім того полоскання, якось минулося нам це за 2-3 дні. Але від старшої підхопила менша, в роті та сама картина, але крім того висипка на попі ( з неї і почалося), а потім висипка на ручках і ніжках,виглядає як такі пухирці (ніби як комар вкусив). Температура також була 2дні і все. Лікарка також схиляється,що то герпетичне,а я вже маю в тому сумнів, начиталася на форумах,що це в нас дуже схоже на вірусну пузирчатку (або вірус Коксаки) ніби теж такасобі вірусна болячка, буває в діток в основному від 1 до 3 років,ще називають хвороба Руки-ноги-рот (від локалізації того висипання)Може хтось з таким стикався, цікавить питання чи та висипка турбує діток,зудить, свербить,болить?..Бо мала 3 ночі ну дуже неспокійна,та і вдень капризна,ниє постійно.В ротику бачу ті вавки пройшли, горло не можу подивитись,але вона захрипша, мабуть ще червоне,температури нема. А може все таки герпетичне? але якась та висипка дивна..

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

І нас так нормально заклало. Темп.під 38 покищо, соплі сильні і кашель. Ми капаємо хюмером, пєм чайочки, проблема, що мала ніяк не навчиться видувати ніс. Що ще дієве можна зробиит?

6. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Моя теж не вміє видувати, то ми забираєм соплі аплікатором, купила в аптеці у вигляді слоника, коштує гривень 8, але суперова штука, спасає малу завжди, ще капаєм протарголом, він трохи ше підсушує ті соплі, головне не допустити, щоб вони були густі і жовті чи зелені, треба постійно промивати ніс чимось, ми маємо теж Хьюмер, деколи фізрозчином промиваю.

7. Rostok

Rostok Well-Known Member

в нас теж був ніс забитий соплями до неможоливості, але я наважилась псикати Полідексом.(нам це приписувала лікарка з попереднього разу) На другу ж ніч малий дихав носом, хоча в день ще трохи мучиться.. Може і не треба було, але дитині вже краще

8. something

something Member

ми так само капаєм. але очними каплями тобрекс , або сульфацилом (він не дорогий), підсушує і не дає бактеріям розмножуватись (зеленіти-густіти)

9. arkka

arkka Well-Known Member

я вже не знаю, як то їй пояснити. була менша видувала сама, а зараз ніяк. В середу зранку прийшлив садочок, а нас в дверях зустрів хлопчик з такими соплями!!! ввечері соплі вже були в нас, лилось рікою, вночі я майже не спала, бо мала немогла дихати, то тримала її на руках, щоб витікало. Вдень витягую грушкою, певно треба таки купити аспіратор.
    ото класна штука, вчора поїхала купила, то до вечора вже дитина хоч дихала носом. І спала вночі нормально.

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ----------

а як часто можна ним капати? і який там термін його використання? бо я щось забула в аптеці перепитати

10. Talya

Talya Well-Known Member

термін дії протарголу - 2 тижні. я капаю малій по 2 краплі 3-4 р. на день

11. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Знайома витягує соплі тою трубочкою (прозорою), що від крапальниці.

12. Людок

Людок New Member

У нас ларингіт.
    Цікавить мене наступне, як тепер почати гуляти.
    Ми вже другий тиждень як хворіємо.
    Відповідно, на вулиці осінь, а ми її ще не зустріли.
    лікар сказав можна, коли немає вітру.
    Як бути порадьте.
    Бо я думаю починати по хвилин 15-20 і збільшувати інтервал.

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

Бо зараз погода, без вітру, рідкість.

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

дочекайтесь все таки бездощового та безвітряного дня(вітер може трохи бути, але не такий щоб здувало), тоді дійсно спочатку на невеликий проміжок часу вивезіть дитину.
    ну або з балкону почніть кілька перших днів.

ну і бажано щоб дитина на вулиці спала, або принаймі не плакала сильно.

14. slobodianka

slobodianka Member

Данька вже тиждень кашляє( мокрий кашель) пємо Лазолван і противірусне, і йде не на краще а навпаки. порадьте що можна ще дати, лікарі у нас нікудишні, тому запитую тут

15. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

я малим даю ісланський мох я купляю в бабульок на базарі і заварюю, але знаю що продають в смоктальних таблетках

16. мамочка

мамочка Well-Known Member

я від мокрого кашлю даю АЦЦ

17. Rostok

Rostok Well-Known Member

а відкашлює?

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Малий тоже кашляє, мокрий кашель.
    Поки даю Пектолван плющ і афлубін, надіюсь подіє.

У нас взимку такий кашель був і ніц не допомагало, то зі всього перепробуваного реально допоміг сиром Флюдитек.

19. Анута

Анута Well-Known Member

а від сухого кашлю що даєте?

20. Talya

Talya Well-Known Member

ми зараз лікували трахеїт (такий сухий подразнюючий кашель) сухою мікстурою від кашлю, розбавленою 1:1 пертусином і водою

Статус теми:
Закрита.