"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tanju

Tanju Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Ми коли лежали в інфекційній із кишковою інфекцію, то наша лікарка дуже добре відзивалася про Атоксил, але він такий, що не всі діти його будуть пити, але помічний! Ну і обов'язково електроліти ( регідрон, хумана електроліт)

2. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

пити мало не буває. Організм ослаблений і найгірше, що може бути - обезводнення. Дуже добре
    послухайте Комаровського, там все дуже доступно і просто

3. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

4. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

я думаю, що то тiльки хiмiчне отруення малось на увазi.
    та й коли з малим лежала в лiкарны, то теж молоко пiд зобороною було, але врачi бачили, що вiн цицяеться ще i нормально до того ставились.

5. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Найшла выдео, але чомусь не можу його передивитися :girl_cray: (тормозить інтернет). http://video.komarovskiy.net/aceton-06-03-2011.html http://video.komarovskiy.net/kishechnye-infekcii-03-07-2011.html
    В якомусь з них має бути. Пізніше ще раз попробую переглянути

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

не рівняйте ГВ і молоко! то зовсім різні речі і різний склад.

7. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Забирала Данилка три дні тому із садочку і помітила, що щічки дуже-дуже червоні (на дотик було таке враження що горять), думала наганявся, довечора ніби трохи зійшли. На другий день те саме, їв перед тим абрикоси, персики то подумала що висипало (хоча до алергії ми не схильні). На третій день таки дала протиалергічне, щічки горіли ледь-ледь було помітно таке як у малих діток пітничка, пішли до педіатра, і от діагноз - у нас краснуха. Горло ледь червоне, лімфовузли збільшені, щоки вже практично ідуть на спад, тепер з"явилося таке ж на животіку і трішки на попці. Кашлю, нежитю і температури дякувати Богові не має, то що скажете, це дійсно краснуха?

8. Олята

Олята Member

привіт. дівчатка. маю питання до мам, Степанкові 1 рік і 1 місяць, а пісяти тиждень тому почат 4-5 разів за добу але по пів горшка. то нормально? хто з таким стикався?
    з ночі встає сухий , але потім як напісяє, пів памперса мокрого. а потім аж в обід пісяє, знову цілу калюжу. здавала анліз сечі в нормі. УЗД місяць тому було, невеличке розшилення лівої мисочки, що робити? іти ще раз здавати УЗД? а воно можу дати погані показники якщо сеча в нормі?

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

привіт. дівчатка. маю питання до мам, Степанкові 1 рік і 1 місяць, а пісяти тиждень тому почат 4-5 разів за добу але по пів горшка. то нормально? хто з таким стикався?
    з ночі встає сухий , але потім як напісяє, пів памперса мокрого. а потім аж в обід пісяє, знову цілу калюжу. здавала анліз сечі в нормі. УЗД місяць тому було, невеличке розшилення лівої мисочки, що робити? іти ще раз здавати УЗД? а воно можу дати погані показники якщо сеча в нормі?

9. Pesyk

Pesyk Member

В нас пару днів була висока температура до 39,5 і все, без кашлю, без нежитю. А потім висипало обличчя все, не лише щічки, і постіпово животик, руки, ніжки, і за два -три дні все минулось. Як почалась висипка, то терпература більше не піднімалась. Наскільки я знаю, то ця хвороба супроводжується високою темпратурою.

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В діток краснуха може протікати дуже легко. На відміну від дорослих.

Скажіть, а якщо в садочку є випадок краснухи, навіть одиничний, про це решті батьків повідомляють?

11. allusya

allusya Well-Known Member

Писала в суботу про температуру в дитини. Так от, аж сьогодні з'ясувалось, що у нас стоматит. Доня взагалі нічого не їсть, крім циці. Все в ротику пече. Прописали нам стоматофіт А і інгаліпт. Не знаю чи допоможе так швидко, якби то хотілось. :sad:

12. liguminka

liguminka New Member

Стоматофiт можна з 6рокiв. Таким маленьким можна лише Кандид для рота

13. Fleshka

Роміку моєму то все не допомагало. Як і мені. Ні синьки ні рожі, ні стоматофіти.
    Найдієвішим для нас виявилось звийчайне обліпихове масло. Ним обробляла ранки і язвочки швиденько затягувались.

14. Shprotka

Shprotka Active Member

В малого на лівій долонці висипали якісь підшкірні прищики, жаліється, що сверблять. Схоже на якийсь дерматит. Може хто зтикався з таким, чим лікували?

15. allusya

allusya Well-Known Member

Ви просто мастили ранки? У нас найбільше того в горлі, куди дістатись важко.

16. Fleshka

Так. Ватку накручувала на паличку, зафіксовувала міцно, щоб не злетіла, макала в масло і обробляла. Та вилізли в післяопераційний період з сильних інфекцій і рваних ран в ротику.
    З горлом тяжче. Дитині не впевнена що вийде, я не пробувала, але собі обробляла таким самим способом, незважаючи на рвотний рефлекс.

17. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

ми теж недавно перенесли стоматит, то малий взагалі не міг смоктати , аж цицю лишив... Якщо ви будете вимащувати ротик, то всерівно трошки обліпихової олії попаде в горло. Якщо температури нема, то за три -чотири дні мало би пройти повністю.
    Я мастила синькою два рази, раз тетраборатом натрію, раз олійкою + 2 рази на день гель камістад ( щоб дитині зняти біль і тоді малий їв кашку або пюре легеньке )

18. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Малий рве, температура 38.6, лежить пластом, каже, що його морозить. Чи то отруэння, чи сонячний/тепловий удар. Що лікувати і як? Ми в селі зараз, з жарознижуючого є лише ацитілсаліцилова к-та. Чи можна її давати дітям?
    маю сумнів щодо отруєння, бо їв сьогодні лише вівсяну кашу Нордік з бананом і молоком, огірок з грядки і пив какао польське дитяче з холодним молоком. Каже, що живіт не болить, але і чи це тепловий удар не впевнена, бо вчора цілий день мав кепку на голові, а сьогодні сонця не було як такого.
    Випив три штуки вугілля, яке вирвав за пів години і дала таблетку ніфороксазиду, після якої вже теж рвав.:sad:

19. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

може то ротавірус? зараз куди не глянь, всі мамочки жаліються ,що діти блюють і мають температуру... тоді ,лише питтєвий режим.

20. Fleshka

і не тільки діти
    Дорослі теж.
    Понос, температура, рвота.
    Наша бабуля теж злягла.

Статус теми:
Закрита.