"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Зразу піднімається.

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

:) при харчовому отруєнні? та ні. То хіба при харчовій токсикоінфекції.
    але сперечатись не буду.

3. AilataN

AilataN жива

А як розрізнити отруєння і токсикоінфекцію? чим відрізняється лікування?
    Стало цікаво, погуглила. Токсикоінфекція- це різновид харчового отруєння.
    Просто як у нас ( не тільки у дітей) було отруєння, то так і казали що то отруєння, про токсикоінфекції не говорилося. симптоми- підняття т-ри, блювота, пронос. Тобто нормальні захисні реакції організму.

4. Януся

Януся Well-Known Member

Нам Гайдук рекомендував при кишковій інфекції кока-колу без газу розвести з водою 1:1, хуману електроліт, воду з глюкозою (щоб ацетон не піднімався) і смекту. Поїти потрошки, буквально по чайній ложці кожних 5 хвилин. Ну і не годувати звичайно. Лише на 3 день ми їли рисово-морквяний відвар, потім пісну картоплю.

5. veronka

veronka зла друзя

імхо, можна
    пішла робити
    З середи на четвер почала жалітися, що живіт болить, усю ніч не спали, вранці страшно вже плакала, що ще й в ноги віддає, я перелякалась, що апендицит можливо і поїхали на Орлика (Т, блювоти, поносу не було). Здали там аналізи, хірург пальпував, робили УЗД, зрештою нас поклали у хірургічне відділення на спостереження. Зробили клізму, мала покакала і відразу ж Т піднялась до 39. Два дні під крапельницями, нічого їсти не можна. Ввечері педіатр оглянула - горло було червоне+Т, сказал, що вірусна інфекція і фаринго-трахеїт (щось казала про антибіотики, але швидко збилась). Наш хірург наступного дня виключив апендицит нарешті і в суботу випустив додому.
    Тепер "Марлезонський балет - частина друга": у малої знову болить животик (але вчора вона не какала, що з тим робити? знову клізму??), лежить млява, Т нема. Я в розпачі!!! Пробую почекати до завтра і поїду до Гайдука певно

6. нталька

нталька Well-Known Member

veronka, а капали що в лікарні?
    І ще, ви печінку, жовчний і шлунок перевіряли? Бо вони теж можуть давати сильні болі. Тут ще гастроентеролог потрібен би.

7. veronka

veronka зла друзя

хлористий і глюкозу,більше нічого.
    тіко узд робили і пальпування, більш нічого(
    де файного знайти?

8. smilee

smilee New Member

Роз"ясніть мені - ми були на відпочинку, на 2 день в хлопчика, що з нами відпочивав виявилась вітрянка. Який відсоток виявлення вітрянки в нас?? Малого і чоловіка, який не хворів. Бути в карантині 23 дня??

9. Жменька

Жменька Well-Known Member

зазвичай косить всіх, хто був у контакті з хворим (і не хворів). У нас в садку коли була вітрянка, то перехворіла вся група.

10. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

а у нас уся крім двох хлопчиків які ні одного дня не пропустили)

11. smilee

smilee New Member

вже минуло майже 7 днів від першого контакту - думаєте ще вкосе))??

12. Жменька

Інкубаційний період 21день. У доні проявилось через 16 днів після контакту з вітрянкою...

13. AilataN

AilataN жива

Ми гуляли з дівчинкою , майже кожен день, у якої потім виявилася вітрянка. Але гуляли тільки на вулиці , і контакт у них був тільки "руки-ноги", нічого не пили з однієї посуди, одне печиво на двох не їли. у доці вітрянки не було, хоча ми вже були готові, і навіть попередили батьків дитини до якої йшли на ДН, що, можливо, прийдемо з таким подаруночком.
    Залежить де і як контактувала ваша дитина з інфекцією.
    Якщо в приміщенні, їли-пили разом, обнімалися-цілувалися, то вірогідність більша.

14. Жменька

У мене дитина теж контактувала з дівчинкою, в якої виявилась вітрянка, тільки на вулиці - в Карпатах, в приміщенні разом не бавились. Вітрянка, здається заразна починаючи за 1-2дні до появи висипання. У нас так і було- на другий день після того, як дітки разом бавились, ту дівчинку обсипало і вони поїхали додому.

А ще, можливо, у вашої дитинки імунітет дуже сильний :), або може проявилось 1-2 прищичками і пройшла непомітно. Таке теж буває.

15. smilee

smilee New Member

Ітак минуло 7 днів. і нічого - вітрянка поки не підступила. В нас близького контакту не було взагалі, хіба купались разом, та й все. Так тільки ходили один біля другого.

16. Gala

Gala Well-Known Member

Інкубаційний період від 10 до 21 дня, до 10 днів ще нічого ітак не виявиться...

17. smilee

smilee New Member

охохохо =( чекаємо

18. Gala

Gala Well-Known Member

Нічого страшного в тій вітрянці і нема... і не факт що ви заразилися. Зараз у нас в будинку мала братова і її 2 дітей,то вони хворіли по ланцюжку -братова, від ней її мала, від малої малий, а тепер моя молодша має, ще старша доця може мати...Нехай краще зараз перехворіють, ніж дорослі...

19. smilee

smilee New Member

та я за молодшого не дуже переживаю - а от чоловік не мав в дитинстві=( тому зараз він, як на голках кожен ранок себе оглядає...

20. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, може хто ще зараз з таким стикався - у малої серед ночі піднялася температура до 38, на ранок маємо 37,5. Жодних скарг, наскільки я змогла горло побачити - наче не червоне. Що то може бути, якась віруска? Температура наче невисока, але ж щось її зумовлює...

Статус теми:
Закрита.