"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. нталька

нталька Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Пити то можна зробити компотик з сушки або родзинок. А смекту, то там по ложці пару раз в день влити. Ще замість смекти можна ентеросгель.

2. fiesta

fiesta Well-Known Member

Моя малявка третій день кашляє. Вона і колись покашлювала, коли ніби повітря хлептала. Але сьогодні кашель зовсім інший... Кашель вчора був неглибокий, досить легкий але цілий день час від часу, а сьогодні вже став глибоким. І з'явились соплі. Маля повністю на ГВ, алергії нема, температура нормальна.
    То певно за туда чи що? Що робити , вже лікувати, чим?

3. innamorata

innamorata Well-Known Member

Ми ніби не хворієм, але потребую поради. Нині малий торкнувся дверцят духовки, коли та була включена. Чоловік миттєво зреагував і забрав, відразу приклали сечу, але все ж два піхурі на пальчиках є. Що робити щоб він ті піхурі не здер? Вони зовсім маленькі, але знаю по собі, що як здерти то буде дуже пекти. А він же ж вічно всюди тими руцями лізе....

4. Tanju

Tanju Well-Known Member

Менша мала другий день температурить, температура 38-39. Зранку була більше 39.2. Більше жодних особливих симптомів, трошки сопельки, але не постійно, а час від підтікають прозорі сопельки. Що воно таке може бути?..

5. ясюня

ясюня Well-Known Member

А як зубчики , не лізуть часом? Горлечко не червоне?

6. arina

arina Active Member

наша дільнична завжди каже, що висока температура - це або горло, або вушко, або нирки. може в вас горло? зараз якась зараза ходить...

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

гостре вірусне захворювання може бути. Горло бажано показати лікареві, ну але дитя все одно на ГВ, то тим і лікується...

8. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Є таке ми теж мали три дні температуру, безсимптомно. А тоді вже температура впала за два дні полізли сопельки...Афлубін, циця, багато пити...

може наніч помастити чимсь, якимсь боро плюс чи бепантеном,судокремом? Хоча мені здається, що всеодно здре, головне продензифікувати.

9. kalynka

kalynka New Member

Я малому давала АЦЦ-100, по пів пакетика зранку і ввечері-допомогло.

10. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Маю халепу з малою. Дуже сильна алергічна реакція, на що - невідомо. Ми і так алергенів уникаємо, бо постійно та біда є, нічого нового не пробували. Але цього разу все супроводжується сильним нежитем, очі сльозяться, пчихи і покашлювання. Крім того дуже слюнить, а в неї ніби п'ятірка зуб на підході. От я не знаю, чи то від того зуба, чи то все ж алергічне суто. Зараз слизова носа набрякла, дихає ротом. Я щось ночі боюся, лякають мене ті спазми можливі. Чим їй можна помогти? Антигістамін дала, ніс промиваю.

11. kur

kur Member

Дівчата, чим ви чистите вуха своїй малечі?Сподіваюсь, не дорослими вушними паличками?Бо в мого синулі вже була пробита барабанна перетинка у вусі - випадково, не мною... будьте обережні. Бо ми після цього мали дуже багато проблем зі здоров'ям... нас навіть лякали операцією...

12. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Це точно якась зараза по Львову ходить- в малого 2 доби температура до 38,7. Збиваю, а вона до 37,3 впаде і вже за 5годин знов підвищилась, горло набрякше та майже не болить, сопель- майже нема (скоріше нема), кашель відсутній... жах одним словом.

13. AilataN

AilataN жива

Сусідська кішка подерла малій руку. Не покусала.
    Просто обробити, чи може чимось спеціальним намастити треба?
    Киця живе у сусідки в хаті, але більше часу на вулиці проводить, трохи переживаю.

14. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Як кажете, з ячменем на очку гуляти не можна, навіть коли тепло?

15. AilataN

AilataN жива

Не знаю якої сили у вас ячмінь, я би гуляла. Єдине дивитися щоб брудними руками до очка не ліз.

16. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Та якої... Повіка верхня набрякла і червона.

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ----------

17. Imbyr

Imbyr New Member

мабуть можна гуляти
    і до лікаря зайти можна по дорозі, щоб окуліст глянув чи не потрапило чогось в саме око

18. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, у малої вночі піднялася темп 38.3 і рвота, зараз темп 38.4 рвота продовжується. Що ще робити, крім пиття?

19. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Рвота і температура може бути від багатьох причин, тому зверніться до лікаря. Якщо це отруєння чи кишкова, то давайте смекту розведену кожні півгодини по стол. ложці. Поносу нема?

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

до лікаря подзвонити, бо подібно на кишкову інфекцію. При отруєнні температура піднімається вже на 2-3 добу блювання-проносу, і є наслідком зневоднення.
    Пити - так, не лише просту воду, а по можливості і розчини для пероральної регідратації - регідрон, р-н Рінгера, слабесенький чорний чай з 1 ч.л. цукру на 250 мл.
    Виздоровлюйте

Статус теми:
Закрита.