"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Дитині 1,1р. Сьогодні від ранку глибокий мокрий кашель, трохи підхрипша, але температури немає. Даю тепле пиття, трохи випила Боржомі розбавлене водою ( з молоком плювалася). Що ще можна зробити? Раніше хворіли, але таких кашлів не було. Маю ще ісландський мох, але як його заварити дитині?

2. Kalina

Kalina Active Member

здавали 2 рази, все в нормі крім пониженого гемоглобіну

3. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Оцей ентерол нам і допоміг зупинити понос. Після третього пакетика доня почала нормально какати і попросила їсти. Гемоглобін піднімаєм печінкою і гречкою. мала їсть печінку із задоволенням.

4. Lingerie

Lingerie New Member

А у нас інша проблема: після лікування антибіотиками - закрепи. Зараз вже ніби какає щодня, але так важко...І є проблема: бачу,що кал є трохи з кров"ю (певно десь є тріщина). Що робити???

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Я з кашлем. В Артемка (6р) сухий кашель, вже другий день. Перед тим був тиждень мокрого кашлю, тиждень перерви, і тепер сухий. Вчора лікаря викликали - в легенях чисто. Так само, як було при мокрому кашлі. Прописала зараз Ереспал. Купувати його? Я щось зовсім в розгубленості.
    Такс, щойно чоловік купив Ісла моос, будемо пробувати.

Останнє редагування: 7 Червень 2013
  6. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

столову ложку на 400 мл води дати закипіти і 1 годину настоювати процідити і давати пити скільки вип'є мій пив із задоволенням за день випивав 150-200 мл

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я робила так (рецепт з гугла, мох при бронхіті) столову ложку змолола на кавомолці, варила в 500 мл молока півгодини на крихітному вогні, відразу процідила (вийшло заледво 200 мл ліків) - і по чайній ложці за півгодини після їжі і перед сном (пити теплий)

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Мої діти вже третій день температурять. Ні поносу, ні кашлю, нічого крім температури. В старшої зараз 38,5, в меншої 37,5. Лікаря викликати зараз не маю можливості і не знаю що з тим робити. Може то якась інфекція по Львову ходить, ніхто часом не в курсі? І які мають бути мої дії? бо ми хворієм ну дуже рідко, тому не знаю що робити в такій ситуації

9. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Мый малий в четвер захворів ще - температура 38, яка збилась, а далі вже 39 і не збивалась всю ніч. Окрім того був збільшений лімфовузол на шийці. Ні сопель, ні кашлю. Відтемпературив 3 дні, тепер вже трошки захрип. Лікар ще побачила в горлі пухірці, але я не бачила, чесно кажучі. На горло не жалівся. От нам лікар відразу казала, що зараз вірус такий ходить.... Лікувались анафероном та багато питття давала, від температури свічки ( нам не можна мати температуру), хоч вони менше ніж до 38 не збивали. Виздоровлюйте.

10. нталька

нталька Well-Known Member

Ходить, кажуть такий вірус - висока температура без особливих додаткових ознак. Триває 3-5 днів. У нас збивалось тільки медикаментозно, хоча, зазвичай діють народні методи і обтирання. А тут нікрапельки.
    Багато пити. Противірусне давати. Смекту.

11. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Моя дитина вчора вдень трошки пропоносила, а вночі піднялася температура, до 4-00 я ще прослідковувала і давала лише пити, а потім вже дала сироп - боялась заснути. Зараз вже Т 38:d25: інших симптомів на має, дуже млява.

12. marife

marife Member

Проконсультуйте, допоможіть. Дитині 2,6 роки, в неділю були на річці, а сьогодні вночі на тілі з'явились якісь червоні паси-опіки, починають з'являтись пухирі. Звернулись до лікаря,виявились малий обпікся якоюсь травою, борщовик здається. В мене шок. Ніколи не не думала, що є така небезпечна трава. Призначив піну пентанол і супрастин. Ну і мазь від опіків? Чи достатньо цього? Хтось мав таку проблему?

13. silvia

silvia Well-Known Member

ой, це така трава небезпечна.....чоловік у дитинстві дуже сильно обпікся, аж гнила шкіра на руках...нема вже в кого спитати чим лікували, але минулося..... треба вважати дітям і дорослим і навіть не торкатись!!!!

14. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Знаю, що від сонця опіки ховати треба, бо ультрафіолет підсилює дію тої отрути з борщовика.

15. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Дівчата,допоможіть, я горе-мама, ловила гав, а моя мала гризанула тенісну ракетку... Першу спробу я помітила і наглим способом витягнула той кавальчик...Але мені в голову не прийшло, що буде друга спроба...В результаті дивлюсь на другу ракетку, а там край десь на кілька мм погрижений... Тепер незнаю, що робити. Просто чекати? Чи дати профілактично якого чаю, чи сорбенту?

16. Almariel

Almariel Well-Known Member

та я б чекала, чи та поверхня якась сильно токсична? наша доня колись дві монетки за день ковтнула - через 5 днів вийшли.

17. tiramiska

та от якраз про то і думаю...
    чесно навіть незнаю... а які сорбенти нам вже можна?

18. Almariel

Almariel Well-Known Member

а що сорбенти зроблять, вони хіба шматочки абсорбують?
    мені здається, що там гума звичайна, ну брудна трохи. хіба ж дитина не їсть брудні пальці?
    дивіться, щоб якої рвоти чи яких ознак отруєння не було. я думаю, що буде все гаразд.

19. tiramiska

20. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Дівчата, потребую поради, позавчора була рвота, я думала, що щось з'їла, давала активоване вугілля, і багато пити, вчора все було нормально, сьогодні зрану пропоносила і фактично все, але дуже млява, вже третій раз за день спить, температури немає, що то може бути, я схиляюся, що то щось інфекційне, бо гостюємо в бабусі і єще діти, то в них рвота і температура. Даю смекту відмовляться навідріз, так само регідрон попробує і плює, що можна ще давати в таких випадках?

Статус теми:
Закрита.