"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

в Марка то типовий кашель-глухий,ніби дусить його...лікарка завжди нам назначає яко зняти бронхоспазм...йому одразу ж легшає і кашель змінюється....

2. нталька

нталька Well-Known Member

Не дітки, але у мене зараз батьки хворіють цим вірусякою. Батько заразив маму. Високат т., кашель, біль. Близько тижня тато сам дома лікувався, мама три дні пролежала, викликали лікаря, бо щось погано, а в обох вже запалення. Колять антибіотики, татові ще й крапельниці ставлять.

3. skarlet

skarlet Well-Known Member

Не знаю, чи у нас було те саме (ще в кінці січня, як хворіли), але дуже схожі симптоми. Спочатку захворів малий , початок - Т вище 39 (що для нього нетипово, оскільки усі вірусні починаються соплями рікою і пчиханням), під кінець другого дня легкий нежить і одразу сухий кашель, кілька днів трималась температура, правда, уже невисока. Перейшло в трахеїт, кілька днів лікували без антибіотиків, але потім таки лікар виписала, оскільки краще не ставало.
    Одразу через 3 дні підхопила я. Одразу кашель, який за пів-доби переріс у бронхіт (!!!) Це було для мене великою несподіванкою, оскільки кашель у мене був останнього разу ще у школі (90-ті роки), Т, і то невелика, при легких вірусних - ще у 2007р. І взагалі у мене імунітет, тьху-тьху, суперовий. А тут більше 38 + дуже погане самопочуття і ломка.
    Чоловіка теж не оминуло. Усі пили антибіотики.
    А тижні три назад в малого була краснуха теж, легка форма. Почалось із Т 39, боліли очка, на другий день біля 38.5 + трішки сопель. Лікар виписала противірусні. А через 2 дні обсипало лише спинку, трішки по грудях і на ліктьовому згині. Висипка трималась рівно 2 дні. Спочатку подумала, що алергія на якісь ліки. Лікарці встигла хіба фото висипки показати. Ось тут, кому цікаво : Не знаю, чому, але у карточку вона відмовилась записати, бо то мав би бути якийсь карантин до 21-го дня (?), я дуже не розпитувала... але ще при зустрічі нагадаю, це таки важливо, як на мене.

4. BlackSheep

BlackSheep Active Member

карантину при красунусі як такого нема(ну днів 5-7),то скарлатина мае термін 21 день,але як каже "дядько К." таке тільки на пострадянському просторі ще діе.

5. skarlet

Так я це теж знаю, але не мала часу довго з лікарем говорити на ту тему... Вона щось про садочок згадала, що малий би мав не відвідувати його 21 день. Довідку для садочка після хвороби дала "за сімейними обставинами" -ще до того, як я фото з висипкою показала."За сімейними" у нас так часто пишуть, щоб у садочок ніякі служби не навідувались у зв"язку з підвищенням захворюваності дітей. А на моє прохання записати у карточку краснуху з будь-якою датою відповіла, що не має права...

6. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Не знаю що в нас. Чи то діатез, чи то щось інфекційне. Зараз бігає на дворі бавиться з дітьми в пісочниці, то заразитись чимось є дуже велика ймовірність. А щодо алергій то якось дивно, моя доня ніколи алергічна не була, а тут раптом обсипало з голови до ніг отаким як тут на фотощо виставила Скарлет.
    Вдень температури немає, а на вечір піднімається трохи, невисока, але є, не міряю(щоб не лякатись цифрами), і щоб не "тягнуло" до жаропонижаючого. Що є трохи повишена температура відчуваю на руці коли годую, я і без термометра по своїй дитині знаю коли в неї температура. Але як тільки насмокчеться добре, засинає, то через 20-30хв потіє, і температура падає, що теж дивно.
    Лікарку не викликала - не бачу сенсу. Дитина бавиться, тільки в понеділок була трохи марудна, ну і ввечері вже коли набігається, змучиться, то теж марудить, проситься спати.

7. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Я до вас за порадою.
    В неділю ввечері побачила невеличку висипку на коліні. В понеділок зранку вже була температура і висипка на колінах і на ліктях. Викликала лікарку - виписала анаферон і все. У вівторок обсипало ще вушка і личко.
    З середи вже температури нема, висипка почала зникати, але почав боліти животик. Вчора дитину нудило і трошки рвав, цілий день спить, казав, що болять ще вушка. Плакав страшенно. Сьогодні вже вушка не болять, тільки животик дуже.
    Вже почала переживати, щоб то не був апендицит.

8. нталька

нталька Well-Known Member

От капець і мого малого. Вчора зранку скаржився, що болить то нога, то шия, то рука, потім все пройшло. А сьогодні з обіду рвота кожні 5-10 хвилин. І слабкість. вирве і відключається. Таке у нас дуже рідко, щось я розгубилась. Що давати, яка послідовність дій? Вугілля за пару хвилин вирвав. Поїти ромашкою потрошки чи щось інше?

9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Краще регідрон або дорожчі аналоги - ОРС Біогая, Хумана електроліт, можете ще смекту подавати.

10. Tanju

Tanju Well-Known Member

Я би ще атоксил давала,якщо пив би його, бо він такий противний

11. skarlet

У нас, як колись була якась кишкова інфекція, ті препарати ще сильнішу рвоту провокували :girl_impossible:. Але то так моя дитина реагує. Добре, що за день припинилось, але у лікарню таки попали - крапельницю ставили і уже якісь електроліти там крапали. У нас хіба часто чайок давати, але то не завжди допомагає :sad: .

12. olangel

olangel Well-Known Member

І знову в нас той ацетон. Стоматолог сказала, що від Марка є запах. Зробила йому солодкий чай. А я дурепа. Вчора ввечері малий дивився мультик, сповз з ліжка і перший раз у житті вирвав і то дуже сильно. А потім і сьогодні вранці в поїзді. Я подумала, може то якийсь вірус, бо у вівторок сама цілий день тим займалась, а чоловіку погано всю ніч у поїзді. І тільки після слів стоматолога я зрозуміла, що я не параноїк(бо крім мене більше той запах ніхто не чув) і згадала про ацетонемічний синдром. І як його витягувато з того стану? Він взагалі нічого не п'є і не їсть. :sad:

13. Януся

Януся Well-Known Member

От тут через не хочу я б заливала шприцом від нурофену. Коли в малої був кишковий грип, так і робили.

14. olangel

olangel Well-Known Member

о, точно! Так попробую.

15. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Я вже не знаю що то за напасть така, сьогодні зранку дивлюсь, а мою дитину обсипало ще більше і червонішмим прищами і плюс добавилась кропивниця. Донечка марудить, воно її свербить, чеше, я вділа штани і сорочку щоб не роздирала. В нас такого ще не було... в мене вже голова "пухне". "що воно таке?". Дзвонила до лікарки каже давати антигістаміни... На вечір піднялась температура, але коли поїла і заснула то знову таки впала. Чи може від алергії бути температура???? Чи то якась інфекція???

16. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Вранці Данилко почав скаржитися, що його болить голівка, кашлянув 3-4 рази, носик дихає вільно. Температура 37.1, але й надалі жаліється на головну біль.
    Чи варто дати нурофен, чи но-шпу, щоб зняти головну біль? Бо таку температуру я не збиваю, але просить щось дати аби голівка перестала боліти :sad:

17. Tikaba

Tikaba New Member

В мене питання може не зовсім в тему, але нехай тоді модератори перенаправлять:). У нас зараз лютує вітрянка. Сусідська дівчинка хвора і я б хотіла повести свого малого до неї. Але цікавить наступне питання: я не хворіла на жодну з так званих, дитячих хвороб (кір, свинка, вітрянка ітд) і знаю, що в дорослому віці, вони набагато важче переносяться. Чи потрібно мені пити якесь противірусне і як вберегтися від цих хвороб?

18. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Була в нас лікарка. Сьогодні в Данила цілий день коливається температура від 37.1 до 37.7 (вчора була 38.8). Знову час від часу жаліється тільки на болі в голові, ні кашлю, ні насмарку. Сказала лікарка - вірусне, вірогідніше за все, що за кілька днів з"явиться кашель. Виписала по пів таблетки мефенамінової кислоти, гівалекс або інгаліпт, декатилен, тепле пиття, полоскати горло.:girl_cray:

19. solomka

solomka Active Member

Писала я раніше, що була у моїх дітей стрептодермія. І от, минув вже місяць, а на обличчі ще є помітні червоні плямки від прищів. Хто знає скажіть, чи вони з часом минуть? Чи можливо їх потрібно чимось мастити?

20. Lingerie

Lingerie New Member

І у нас тільки вилікували кашель, так сьогодні вночі температура піднялася. Зранку побігла до лікарки : вона глянула в горло , а на язичку дрібненькі прищики і трошечки білого нальоту є. Каже: стоматит (ми ще з ним не стикались). Взагальному сказала: герпе-вірусна інфекція. Виписала всього і плюс флемоклав (антибіотик) - але чи він точно потрібен?

Статус теми:
Закрита.