"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

у нас 97.....ой лишенько, дільнича нам написала відразу скерування на консультацію до гематолога, я будучи переляканою пішла, та сказала, що це дуже легка форма анемії, але дитина гарна, вгодована (у нас десь +- 12кг),сказала піднімати гемоглобін харчуванням і прописала Актиферрин (я ще неразі не давала). На тому я заспокоїлася, не думаю, що воно аж настільки страшно.

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ----------

у нас 97.....ой лишенько, дільнича нам написала відразу скерування на консультацію до гематолога, я будучи переляканою пішла, та сказала, що у нас дуже легка форма анемії, але дитина гарна, вгодована (у нас десь +- 12кг),сказала піднімати гемоглобін харчуванням і прописала Актиферрин (я ще неразі не давала). На тому я заспокоїлася, не думаю, що воно аж настільки страшно.

2. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Я знову за порадами. Вчора зранку почула в дитини хрипи в грудях. При тому він не кашляє, трохи закладений ніс. Коли починає плакати, закашлюється і чути, що всередині все хрипить. Т-ри не маємо. Варто переживати і викликати лікарку? Чи це може бути якимось наслідком перенесеного вірусу (тиждень тому)?
    І ще питання - Суметролім - це антибіотик чи ні?

3. maty

maty Well-Known Member

тут вже не раз писали -хрипи не почуєте просто вухом (для чого ж тоді лікарю слухавка?) Ви чуєте булькання мокроти,то не хрипи
    Суметролім - Сульфаніламідний препарат -я не лікар , але дитині б не давала

4. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

так антибіотик і не з простих

5. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

А що означає, якщо ті хрипи були 2 дні, а сьогодні встали без них???

6. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

потребую поради, малій 4,3 рочки, заклало носика в вівторок, пшикали те, що призначив лор (Юрочко), вчора після обіду почала покашлювати, але кашель 100 % від носа, бо на задній стінці горла видно як стікає слиз від носика,
    питання чи треба в такому випадку щось давати від того покашлювання чи достатньо лікувати носик, ще каже що лоскоче в горлі але показує на низу шиї, горло не червоне, даю смоктати ісла моос, бо лікарі зараз понавиписують повно сиропів

7. Жменька

Жменька Well-Known Member

І у мене малечу якийсь вірус зачепив:girl_sad:, причому якісь дивні симптоми: у п"ятницю ввечері Т 38,7, дала нурофен, вночі Т не було. Вчора вдень 37,4, сьогодні на разі 37,2 і більше жодних симптомів. А, ще час від часу на животик жаліється (вчора і сьогодні по 1 разу пропоносило), дала сьогодні ще вугілля. Не знаю, що думати...що то таке?

---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ----------

ми у такому випадку просто побільше п"ємо теплого чаю-компоту і промиваємо носика, а лікарі й справді одразу купу сиропів виписують

8. solomka

solomka Active Member

Скажіть, чи може бути в дитини краснуха без підвищення температури тіла?. В п'ятницю я помітила в меньшого дрібненьку висипку по всьому тілу, лікарка оглянула його і сказала, що це швидше за все краснуха. Але дитина жвава, нічого його не турбує; в мене була ще підозра, що це алергія, але він раніше ніколи нічого такого не мав, за останні дні нічого нового не їв. Ще лікарка сказала, що трішки збільшені лімфавузли, і я вже змирилась, що в дитини краснуха.

9. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

В нас не було темп. тільки висипало.

10. kozochka

kozochka Member

У вас вже перейшла температура з поносом? В мого малого таке саме. Вчора ввечері піднялася температура 38,5 і животик болів. Сьогодні зранку пропоносив. Незнаю чи то вірус якийсь,чи тощось не то зїв.

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Не знаю, що й думати - в Саші 3 дні скакала температура - від нормальної до 38,6, вночі сильно пітнів. Потім температури вже не було, тільки кашель. Зараз вже мокрий. І от буквально годину тому він прокинувся з страшними криками - болить вушко. Закапали камфорною олією й дали пів-таблетки парацетамолу. Заснув ніби...Що б це могло таке бути?...Планую завтра до ЛОРа...

12. BlackSheep

BlackSheep Active Member

Скажіть ,скільки часу тримаеться карантин при краснусі.У нас була три дня висока температура,а на четвертийдень все нормалізувалось і почалась висипка.Дільнича поставила діагноз-краснуха.Висипці вже четвертий день,майже зійшла,проте в різних джерелах різні терміни карантину: 5-7 днів від моменту висипки або навіть 10.(лікар внятно не пояснила ,сказала що на четвертий пятий день можна гуляти )Гуляти безконтактно у нас можна хіба в 9 ранку(

13. Жменька

Жменька Well-Known Member

Понос пройшов - п"ємо Лінекс, а температура скаче якось незрозуміло: в понеділок вже не було, а вчора ввечері знову 38, і сьогодні зранку 38,6. Правда, жаліється, що горло болить і захрипла сильно. Я горло дивилася - не червоне, хіба що, може десь нижче, щось типу ларингіту...

14. solomka

solomka Active Member

нас лікарка оглянула в п'ятницю, поставила діагноз краснуха, і сказала, що нехай дитина до середи побуде вдома, тобто виходить 5-6 днів. Малий вже сьогодні пішов в школу. Але в нас краснуха була у легкій формі - висипка була дрібненька, малопомітна і зникла через 3-4 дні, температури не було зовсім.

15. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

В малої таке саме... в понеділок з"явилась висипка у формі маленьких червоних підшкірних плям, найбільше на щічках, менше помітні по тілу, ручках і ножках. До вечора висипання стали інтенсивнішими. Без температури, лімфовузлики не збільшені, ніс, горло, очі , слизові в нормі. думала алергія, але протиалергічний засіб не зняв. Викликали лікаря - дільнича розвела руками і назвала це псевдокраснухою, яка вже з два місяці витає по Львову. Гуляти не можна доки висип не зійде. Сьогодні вже третій день - висипка ледве помітна.

16. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

То і ми до вас. І я б цього і не знала, якби нині чоловік не став весь обсипаний. В п"ятницю старший малий зранку вирвав, потім жалівся на живіт та біль голови, щічка порозовіла як після морозу. На руках і ногах з"явились червоні плямки, які страшенно були схожі на немовлячу "мармурову" шкіру. Думали, що алергія + токсини від отруєння дали збій у печінці. Ввечері Т 38. Зранку вже все в нормі, слабуіватий, лише висипка залишилась. Сипна та живіт чисті були. Були плямки тільки на кінцівках (до згину). Все. На краснуху навіть підозри не було. В меньшого поки все ОК. Але зранку чоловік став весь обсипаний, спочатку живіт-спина, зараз вже добирається на руки-ноги. В суботу мав 38 (вперше за 7 років). Зараз Т в нормі. Вот така от підступна краснуха!!!

17. Artemida

Artemida Well-Known Member

І ми сюди(
    Вчора після сну в Дмитра т-ра була 39. Збила свічкою, в 2-ій ночі знову, бо малий не міг спати. Дуже мучився і плакав.
    Сьогодні приєдналися соплі, кашель як "з труби". Температура весь день 38,5-38,8. Наразі не збиваю. Хоч малому зле, постійно кволий. сонний, плаксивий......
    Щойно прийшла наша дільнича (знову нова, вже третя за пів року).
    З порога сказала, що то той самий страшний вірус, що вже два місяці всіх косить. Вірус дає сильні ускладнення (бронхіт та пневмонію), тому без антибіотика ніяк. І одразу сумамед!!!! Я звичайно не сперечалась з нею на рахунок його доцільності - хай собі пише, я собі знаю.
    Додатково - ереспал, пеколван С, лісобакт, кларитин. Це все ми маємо. Сиропчик даватиму.
    І от, в мене питання до тих, хто перехворів цим вірусякою - чи дійсно така висока вірогідність ускладнення? І чи дійсно правильно я роблю, що навіть не думаю про антибіотик? (знаю, що на вірусні зах-ня вони не діють, але щось вона мене настрашила)

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

І будь тут мудра.
    Наша педіатр нам сказала що саме для цього вірусу пневмонія нетипова. Роман кашляє як навіжений, нам виписали просто відхаркуюче і імуностимулююче.
    Т три дні трималась 38-40 що у нього що у мене.
    Але от почитала тебе і починаю побоюватись...

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ми усі хворі..і малі,і великі..почалося з Любіка..кашель і температура 38,3-38,5,соплі рікою,герпеси..температурив 3,5 дні...далі не маа,але похворіли ми і знову 38,3...тому вчора відправили до свекрухи,в якої хвороба іде на спад...Марко теж підкашлював,вода з носика,Т-38-38,5...нині сильно почав кашляти...
    ми - гірше...чоловік вже 4 доби з 38 і кашляє,а вчора я захворіла,і маю 39 Т і більше ніц..хіба трохи води з носа..у всіх сильні ловки і головний біль...
    лікаря не викликали,бо толку....
    п"ємо грипронезин, жарознижуюче, вітамін С, хлопці від кашлю амбробене..Маркові- ще ношпа+лоратидин

20. Artemida

Artemida Well-Known Member

А то для чого даєш?

Статус теми:
Закрита.