"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Ереспал мабуть випичували як протизапальне. А на червоне горло без нальотів можна спробувати умкалор

2. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Дівчатка, може в когось таке було?! синочок сьогодні раз 7 вирвав, при чому сильною струєю, ні до того, ні після нічого не турбувало, бавиться собі. Зранку дала кашу вівсяну з бананом, запили цицьою, погуляли, поспали і десь через 3 год. проснувся, сів і вирвав, так протягом 15 хв. рази три, потім була циця, знов вулиця, знов поспав, зїв сумчик і ще не доївши вирвав його, а за 10 хв і молочко мамине. Температури нема, активний, бавиться, регоче, повзає, зубчик лізе, то інколи чукає собі ясна. Може то банан таке наробив? Що робити? наразі дала таблетку активованого вугілля і чай з фенхелю пару ложечок. Порадьте щось

3. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

День-два не давайте ніякого прикорму, лише циця, а там побачите. Якщо його нічого не турбує значить нічого страшного, переїв можливо, тому вертає.

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

таке було двічі в малого моєї сестри (тоді йому було 10 місяців). перший раз - рвав цілий вечір, поки не заснув - заколихали без грудей, бо тільки цмокне - і рве. вранці вже нічого не було - не ясно що воно таке. а другий раз було отруєння, почав рвати і трохи поносив (але не сильно спочатку, так ледве рідше), а через півдня вся сім’я злягла з отруєнням, у дитини була і температура потім, правда лише 37,5. до речі, малюк не їв того, від чого всі отруїлись, а через молоко передалось.

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

Дівчатка, дітки котрих мали загальний наркоз, чи помічали ви якісь його наслідки ? Моя Настя така перезбуджена стала, імпульсивна, у неі й так шило в дупі, а тепер взагалі. Можливо, валер'яночку подавати, чи мелісу, чи воно само пройде.

6. Натуля

Натуля Well-Known Member

Вже давно хочу запитатись. Антон коли спить досить часто подьоргує кистю руки. Так було завжди. Думала може після трьох переросте. Не переростає.То нормально чи нє? Почекати ще? Ми б пішли до невропатолога але малий буде точно верещати і нам точно випишуть якість лікарства:girl_crazy:.

7. TASJA

TASJA Well-Known Member

Дівчата, а ви своїм дітям давали грудний збір №2? Малому 5 років, на пачці пише, що після 12-ти можна вживати...

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я давала, але в половину меншу концентрацію.

9. Vероніка

Vероніка Never give up

Не встигли оговтатись вiд отиту, як малий пiдхопив скарлатину. Якi антибiотики призначали вам, наш лiкар виписала оспамокс або аугментин, що краще ?

10. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Я недавно давала, малому 8років

Я хотіла запитати на рахунок малої...від середи хворіємо...спочатку був закладений носик і температура перший день до 38.7, на другий день до вечора впала до 37.5 і зявився сухий зпазматичний кашель (закашлюється і сльозки в очах стають). На третій день температура нормальна, закладеність носа пройшла, тільки кашель посилився такий же, а сьогодні в обід знову температура 37.3 С. П*ємо Пектолван С і свічки противірусні. Що може означати це повторне підняття температури незначне і чи може бути такий стан на зуби? Може вартує антибіотик попити?

---------- Додано в 17:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

Ще додам, була лікар вчора, сказала, що дихання чисте тільки горло дуже червоне, а мене цей кашель дуже лякає, просто панічно, здається, що зараз дуситися буде...чи то в мене просто параноя вже - надивилася, як діткам кисневі маски вдягають при бронхіті.

11. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Чай з меліси і м"яти не зашкодить, ми всією сім"єю п"ємо ввечері такий чай, нервова система заспокоїться і сон спокійніший.

12. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

ми з дітьми дружно грипуємо- в малих Т 37,5-38,5, кашель,соплі, горло в двох червоне, відсутність апетиту, в мене головний біль+ соплі, я особисто п"ю амізон, а що діткам давати, крім багато пиття?
    знайома лікар страшить ускладненнями, по тел. виписала малим анаферон дит. і лазолван... може в когось було щось подібне? бо я сама давно не хворіла, а діти в мене по кашлях більше.

13. Shprotka

Shprotka Active Member

в обох діюча речовина амоксицилін. ми при скарлатині пили оспамокс.

14. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

Дiвчата, пiдкажiть. В малого вже другий день дуже червоны щоки. Температури нема, нычого не турбуе що то таке може бути? Чоловiк каже що з ним щось не то, а я сама не знаю що думати.

15. Leila

Leila Well-Known Member

тільки щоки червоні? в малого так крануха починалася, правда потім посипало тулуб, руки і ноги.

16. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

дівчата, у донечки висока Т- не кашляє, сопель немає
    в неділю вирішила поміряти Т бо здалася гаряча - на градуснику 38,5- зовсім не очікувала, бо чоло зовсім не було таке гаряче, пізно вночі 39,2
    наступного дня почала підніматися до обіду і на вечір 38, 39,1

грудне молочко високу т навіть не збивало
    донечка не хотіла гамати цицю, тільки сонна добре присмоктувалась і не відпускала поки ми спали
    аналізи крові та сечі практично ідеальні (робила знайома лаборант, кровку приходила брала додому)
    п'ємо, збиваємо Т ібупрофеном та парацетамолом
    сьогодні знову 38

глянула на зубчики - десна верхні підпухші (у нас поки два нижніх)- та чи можуть вони давати таку високу т ? без поносу, сопель
    боюсь не прогавити якщо це щось інше окрім зубчиків

у знайомої синочок три дні мав високу Т без інших симптомів, на четвертий день вже практично здоровий

у кого було щось подібне? що ж може бути

17. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

В нас аналогічно було таке на зуби. 3 дні температура а без нічого, а потім виліз зуб.
    зуб скоріш всього, в нас така ж ситуація була на верхній центральний зуб.

---------- Додано в 17:29 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ----------

Коли прорізується зуб, то між ним і яснами набирає рідина - інфільтрат і він дає температуру без симптомів і тому ясна пухнуть і червоніють.

18. Shprotka

Shprotka Active Member

мій малий так весь минулий тиждень температурив дуже дивно, постійно температура скакала. в неділю температура внормувалася і я заспокоїлась, думала в середу до садочка піде. а вчора ввечері дитина знов дістала температуру 38. сьогодні знов все добре. і що думати? що робити? чи то вірус такий?

19. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

можливо, бо і в нас так скакала...минулої середи встали з температурою 37.7, піднеслася ще до 38.7, потім сама впала знов до 37 протягом наступного дня, на третій день температура нормальна+з*явився кашель і на четвертий знову 37.2-37.4

---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ----------

і в малого так - два дні температура до 39, потім нормальна два дні і два дні знову 37.5. То ми лікували віруску.

20. Жменька

Жменька Well-Known Member

У нас так вірус проходив колись: 3 дні Т-ра без жодних інших симптомів, а на четвертий день Т-ра почала спадати, зате трохи почервоніло горло, то подавали противірусні і за три дні й горло пройшло.

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

А діатез виключили?

Статус теми:
Закрита.