"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

В нас запалення ДВОХ вух! То капець якийсь. Виписали каплі в вуха, в ніс і таблетки. Я в шоці...

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

за скільки часу після прийому нурофену? справа в тому, що за моїми спостереженнями повністю діє сироп не менш як за годину.
    зубчик прорізується, на тлі чого вірусна інфекція чіпається.
    пильнувати носика, носити вертикально, щоб сопельки витікали. промивати. І все буде добре

3. olangel

olangel Well-Known Member

Я вже не знаю, що робити, дівчата, до вас за порадою

Лізуть нижні трійки, піпец, ще такого не було... Спочатку все як завжди на зуби, дві ночі з мене не злазив, циця і тільки, навіть у ночі поворохнутись не могла, ну і капризи. Потім на третій день бабазнула температура за 39, нижче 38 не спускалась. Давала Нурофен як була дуже висока. Потім на наступний день горло, червоне страшенно, напевно від того, що дуже багато плакав і надривався, почала лавати Лісобакт по пів таблеточки 3 рази на день. Я вирішила зходити до лікарьки, щоб чогось не пропустити, бо не могла нормально горло подивитись. Сказала, що дуже набрякші десна і виписала нам від горла Флемоксин Солютаб. То вже вдома прочитала, що то антибіотик і вирішила його не давати. Марко всі ті дні страшенно плаче, по ночах в принципі не спимо, вдень, то ледве, лікування горла ефекту не дає, бо надзвичайно його зриває плачем. Гель зубний інколи використовую, ну і Нурофен. Але саме жахливе, що дитина відмовилась від грудей! :sad: Він хоче, тягнеться, але не цямкає, тільки голову прикладає і все. Зараз зціджуюсь і даю з пляшечки. Але починає прокрадатись думка ща ті антибіотики... Хтось давав їх діткам?!

4. natorella

natorella Well-Known Member

від чого, оль?? якшо зуби - вірус вчепився, а вірус антибіотиками лікувати, то як на горобця з вудкою йти
    носити, терпіти, носити, терпіти і чекати

5. olangel

та бо голова вже не варить :sad: от і перепитуюсь, бо на малого без сліз вде дивитись не можу, такий виснажений і та розпач, шо не можу допогти... ((( Ранійше хоча б циця рятувала, заспокоювався, а тепер коли відвертається, то капец....аж дурня вголову лізе, типу, а вдруг взагалі відмовиться

6. Hanny

Hanny Active Member

А загляньте в ротик чи не має ранок, в моєї Софійки була аналогічна ситуація :зуби-горло-температура (3-4 дні вище 39) - в роті язвочки-гінгівіт. Також брала груди дуже рідко і то вже коли була дуже сонна, вночі спала виключно на мені зверху , личком до циці, я мазюкала 1% розчином синьки трохи ті вавки, трохи собі соски і за тиждень вже було трохи легше!!!

7. olangel

немає, коли плаче, то роздивляюсь ротик. Горло дуже червоне. Ще Лісобакт в нас закінчився, в аптеці сказали, що на переєстрації, порадили Лізак. Може він хоча б допоможе.
    Ще то зціджування мені не дається, а груди боліти вже починають :sad:

8. Hanny

Hanny Active Member

ще пробуйте ереспал, нам того разу горло за 2 дні пройшло!

9. olangel

У нас те саме, але засинає тільки на руках у вертикальному положенні, а як засне, то ще з пів години-годину треба з ним походити, в слінг закутати себе не дає :sad: , як зупинюсь, сяду, ляжу то одразу прокидається, в істерику і все по колу.

10. Hanny

Hanny Active Member

я не сціджувала, хоча доня коли навіть і брала груди також не смоктала!!!

11. kati

kati Well-Known Member

так ереспал від кашлю..Не чула щоб при черрвоному горлі приписували.

12. Hanny

Hanny Active Member

цікаво, нам наш файний дохтор прописав, головне ж помогло і досить швидко!!!

13. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

ще спробуйте сонного погодувати - малому таке помагало (кричав 2 дні - нічого не їв, вже не знала шо робити, викричаний заснув вже більш-менш - я його до циці - їсть! і спить далі)

14. natorella

natorella Well-Known Member

в юрка таке було на аерхні здається зуби
    я мала марафон 24 години на ногах зі слінгом
    я і спала на сидячиі і вночі по вулиці ходила зі свекрухою
    то важко і руки опускаються
    тримайсь
    від горла я своїм порскаю хлорофіліт спрей

15. Hanny

Hanny Active Member

нам також помагає, але не при горлі з високою температурою!

16. olangel

оооо, я себе почуваю, ніби кожну ніч хтось добряче лупцює, руки відвалюються, втіха коли в кільця виходить посадити.
    Точно! А як тому гному то зробити?! Він всьо проковтне? :)

---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

То вже всьо!!! Наталь, я три рази прочитала, що ти полокаєш хлорофіліптом.... А потім подумал як ти спреєм полокаєш?! ;) аж прочитала нормально.

17. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Розумію Вас. Схожу мали ситуацію в січні. На зуби наклався вірус - і того температура, насмарк,горло (правда, казала лікарка, що не є аж таке червоне, я сама подивитись не могла), кашель. Так пару днів, кашляв все гірше і гірше, ісландський мох давала, безрезультатно. Педіатр (в принципі не поганий фахівець) поставила діагноз "обструктивний бронхіт", при чому бактеріальний. Призначення - антибіотик. Я відразу сказала, що антибіотика не хочу, лікарка сприйняла це адекватно, призначила лікування, але попередила, що, на її думку, 30% воно допоможе. Пробувати 2 дні, як ні - антибіотик. Я реально переживала, малий температурив, вялий, нічого не їв, до грудей прикладався, але не так, як звикло. Засинати на циці через соплі не міг. Вночі плакав, носився на руках... Один вечір він спав, а я сиділа біля нього і ревіла... Важко, як діти хворіють, нема на то ради. Але, на щастя, обійшлось без антибіотика, хоч *хімію* таки довелось попити. До речі, ереспал якраз від кашлю призначали.
    Тримайтесь, не знаю відносно того препарату, що Вам призначили, але антибіотик при вірусі - думаю, нема змісту. Вряд чи поможе, а імунітет ослабить, як мінімум

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ----------

Від горла призначили малому септефріл пів таблетки розтерти і за щоку, 3 рази на день
    Він не плювався, таблетка солодка, бо спрей своєму сину я б не запшикала
    Але, кажу, з горлом аж таких проблем не було

18. magic

magic Well-Known Member

дівчата, а де у Львові, крім клініки св. Параскеви, можна зробити дитині копрограму (аналіз) калу?

19. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

На мою дуже скромну думку, то
    і тому лікар виписав:
    Отже лікар зробила висновок, що це не вірус, а скоріше всього, що ангіна, тому ми також, коли
    стараємось обходитись без АБ, але коли коли температура висока (в нас було 5 днів більше 39)+червоне горло з нальотом, пробували вилізти на лісобакті, але нічого не вийшло, то в такому випадку я не люблю ризикувати і ми пили АБ. Ми приймали Зіннат. Нікого не агітую, тут потрібно довіряти лікарю і дивитись в якому стані горло.

20. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Ми теж таке пережили і одночасно двое діточок. Було надзвичайно тяжко. Але нам добре допоміг Люголь (продаеться як розчин так і спрей називаеться Люгс), чередували з Інгаліптом ідавала крапельки трав"яні Імупрет. Діти буквально після кількох прийомів стало легше.
    Ми вже без антибіотика обходимось більше 1,5роки. Наша лікарка нас до останього тягне, каже, що рука не підіймаеться виписувати антибіотик.

Статус теми:
Закрита.