"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hexe

Hexe Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Хьюмер,аквамаріс, або самі закалатайте сольовий розчин для носика.

то з носа щось тече чи лише сопе як спить?

2. kraplynka

kraplynka реалістка

В кашлю має бути причина, і кашель таки буває різним. Самому застосовувати якісь протикашльові чи муколітичні засоби не варто, а іноді й шкідливо. Можливо це щось недоліковане, а може й нове. Від того й лікування залежатиме. Якщо це нова застуда як ви припускаєте, то певно мав би наразі бути суто горловий кашель, коли варто полоскати горло, інші місцеві антисептики застосовувати. Тому перш за все малого має добре оглянути і послухати лікар.

3. silvia

silvia Well-Known Member

у дитини закладає ніс вночі, просинається, не може дихати, від того хниче, пробує продутис ніс, нервується, вдень сопель немає. Чи можна вночі попшикати, щоб полегшити йому дихання, бо капельки не допомагають...

4. glasses

glasses Member

Сілвія, може у вас гарячо вдома?

5. silvia

silvia Well-Known Member

нє, батареї вимкнені, вікно відкрите.

6. glasses

glasses Member

А сольовим розчином не пробуєте промивати?Аквамаріс і т.д. Я ніколи не собі, не малому не даю капель, мені вони завжди роблять тільки гірше. Можливо варто спробувати?

7. kraplynka

kraplynka реалістка

Саме закапування/промивання сольовими не є приємною процедурою, то ж як мінімум тим можете викликати роздратованість в дитини, що не сприятиме засинанню аж ніяк. Крім того, після тієї процедури має пройти трохи часу, аби добре висмаркати все закрапане, і сам сольовий не зумовлював неприємні відчуття в носі :) Тому варто зволожити слизову ще перед сном - це якщо у вас закладеність носа зумовлюється сухістю повітря в приміщенні, і в дитини немає нежитю як такого. Якщо ж справа у нежитю - тоді варто застосовувати судинозвужуюче.

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

На це не варто орієнтуватися - тільки на показники гігрометра. Що цікаво, що саме провітрювання знижує вологість в приміщенні (якщо температура надворі є нижчою, ніж у приміщенні), а вам, можливо, якраз є потреба її підвищувати :)

8. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

Я якщо в доні насмарк грудним молоком закапую нам дуже помагає

9. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В нас таке буває кілька ночей перед хворобою.

10. raspberry

raspberry Well-Known Member

Принесла Яна віруску з садка, вчора лікарці показувались. Каже малому Лісобакт для горла дати. А я сама з ними вдома і в аптеку вийти не можу, щоб купити. Ну і щось такому мацьопику не хочу хімію давати. Це він захворів вперше. Може є якісь домашні рецепти, щоб почервоніння горла зняти, бо температуру дає і підкашлювання починається?

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ----------

А ще може хтось підкаже, який якісний елетронний термометр купити? Бо ртутним що години міряти вночі дуже не зручно. Я маю якийсь китайський, то він як хоче ту температуру, так і показує:sad:

11. bobryha

bobryha Well-Known Member

Я вже писала про варення з рожі від стоматиту- його також і при хворому горлі можна посмоктати. можете попробувати спрей хлорофіліпту (він досить безобідний, та і майже нейтральний на смак). а стосовно лісобакту- то одні з найбільш "щадящих" таблеток від горла, їх виписують і маленьким діткам і вагітним

Останнє редагування: 6 Листопад 2014
  12. maha

maha Member

Дівчата, порадьте. В малої сьогодні сильний насмарк і температура 37,9, в садок не пішли, а можна нам надвір погуляти? В загальному почуває себе добре, стрибає. Мама моя каже тепло вдітися і йти, а я щось переживаю.

13. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

якщо вже бабуся каже :girl_yes: то можете сміливо йти!

14. Valensia

Valensia Well-Known Member

Дуже потребую поради. В Іри з'явились якісь дивні прищики на руках. Вчора мила руки і помітила три червоних прищика на пальці, але не надала значення. Сьогодні дивлюсь, а прищиків багато і вони водянисті, і вже на двох руках, схожі на опіки. Питаюсь малої, чи ніде не лізла до різних баночок з хімією, може в садочку, каже, що ні. Що воно таке? Може то алергія на ліки, чи на якусь їжу? В кращому випадку... Переживаю...

Надіслано від мого Lenovo S650, використовуючи Tapatalk

15. mipa

mipa Well-Known Member

Це подібне на ексудативний дерматит. Помажте прищики точково фукорцином.

16. Hexe

Hexe Well-Known Member

може ентеровірусна інфекція, гляньте фото в неті

17. Osya

Osya Active Member

В нас щось скоже було на руці одній, коли в компот багато дала ожини(напевно в малої на неї алергія), але вони десь за тиждень-2 самі зникли

18. Valensia

З вигляду схоже, але однією з ознак є підвищена температура, а в Іри т. немає.
    пошукала в неті, то щось не те. Більше на ентеровірус схоже.
    Дівчата, а до якого лікаря звертатись, дерматолога, чи звичайного педіатра? Чи в інфекційну?

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

погугліть вірус Коксакі, в неті є фотограції як воно виглядає і яка симптоматика.
    Там власне теж водянисті прищічки, по кінцівках, часом ще у роті.

педіатра маєте толкового? якщо ні то в інфекційну, до Гайдука наприклад.

20. Valensia

Були в нього з меншою в понеділок. Він у відпустці. Приймала його дочка. Мабуть таки поїдемо завтра до неї.

Ніби схоже, але в роті нічого немає і без температури. Правда,сьогодні тількиперший день проявилось.
    Найбільше мене лякає те, що воно передається, так не хочу, щоб Юля і тим заразилась.

Статус теми:
Закрита.