"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

от-от, морква теж кусками виходить, що не перетерте - все в памперсі. Щодо ліків - теж так думаю, але все ж вирішила запитати поради чи нормально це чи потрібно щось робити. А кисломолочку вже їмо місяць кожен день практично, бо дуже любить))

2. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

так буває і у дорослих)) просто ШКТ у діток тим більше не досконалий. Спостерігайте, чи не турбує. А так мені здається що складніший продукт (волокнистий, злакові і т.ін) - тим він так і перетравлюється.

3. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Дівчата, вчора писала про одне, а сьогодні - зовсім інше((( Маємо вже 5 зубків, напухли дуже ясна там, де лізе 6 (очний), вже видніється біла плямка. Зранку малий встав - сопельки рікою течуть, щей чхає часто!!! Т 37. За 10 міс в нас перший раз нежить. Я капала в носик зранку Аквамарісом і витягувала сопельки аспіратором. То була така істерика! Для нього то перший раз, то певно настрашився((( Так мені порадила робити подружка, в якої синок дуже часто має нежить. Маю ше Називін дитячий, але він вже не дається мені закапати(( Що робити? Може не пхати в нього та все? Чи то від отого зуба?

4. Margarett

Margarett Well-Known Member

Від того зуба, що плямка, якщо він виліз, може й вже ні (плямка то одне, ви ложкою постукайте, чи дзинькне ?). Якщо не дзвенить, то таки він в процесі + сусідні можуть рушати, цілком можливо, що сусідній теж лізе (якщо десна підпухли). Соплі і ріст зубів, то часто трапляється. Як прийшло, так і піде.
    З Називіном я б не спішила, сольового р-ну = аж так, досить. Аспіратор - всім дітям не подобається коли висмоктують з носа соплі, так є. Але ви не "переусєрдсвуйте", за сильно не тягніть, може так й було і малого то трохи настрашило, бо сам по собі аспіратор і смоктання через нього болі дитині не приносить, але не приємно буває.

Останнє редагування: 9 Жовтень 2014
  5. Hexe

Hexe Well-Known Member

не давайте поки.в нього набряк є слизової чи лише тече з носа?
    якщо просто тече - то достатньо просто промивати.
    спробуйте навчити його дути носом:)

6. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

а то як? шось розгубилась - всередині в носику? подивлюсь потім,бо спить.
    Я якраз і пробувала- він сміється))) але потім взагалі все що зв'язано з носом -витерти чи закапати - зразу крик((((((Зараз спить і я чую, шо то його мучить, бо ковтаєчасто і спить неспокійно.

7. Osya

Osya Active Member

Коли ми були маленькі то капала в носик хьюмер-монодози, мойже кожних пів години-годину, і воно дуже нам помогло, треба частіше щось капати в носик солену водичку щоб соплі не засихали.

8. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

я капаю Аквамаріс - то солена морська вода.А сопельки в нас як вода - течууууууууть) але я не зможу так часто їх витягувати аспіратором - він просто не дасть.

9. Osya

Osya Active Member

то так має бути, я як один день так капала часто то на наступний день вже майже соплів не було

10. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Порадьте будь-ласка. Наміряла в малого температуру 38, бо відчула, що гарячий. Більше нічого. Ще тиждень назад був нежить, але так би мовити "зубний". Малий бавиться, все ок, ну може трохи вялий. То трохи спостерігати я так розумію, не збивати? Пити давати. Що ще? До лікарів одразу бігти немаю звички, та мама моя вже всіх повикликала б. Гуляти можна я так розумію? Може в Ашані вчора хапнули щось, або перегрілися, бо спав і був дуже червоний.

11. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

а зубчик лізе зверху чи знизу? у нас на всі верхні зуби були рідкі соплі. пізніше лікар нам пояснила, що при прорізуванні у деяких діток, окрім того що послаблюється імунітет, так дуже подразнює слизові оболонки і звідти соплі. у нас ці соплі на зуби були рідкі (могли навіть 10-12 днів бути), але потім переходили самі собою. промивали тільки соленим розчином. якщо це справді на зуби, то ніякі Називіни не капайте, тож судинозвужувальні і рекомендовані при забитому носику, а у вас все витікає. Давайте пити, гуляйте і носика промивайте.

12. Hexe

Hexe Well-Known Member

ну... от наприклад коли ви маєте нежить - не можете дихати, видули носа і ок. а буває, що слизу нема, а дихати не можете і з носом без слизу говорите "в ніс", або вичистили ніс і всеодно дихати важко.

то нехай течуть - просто витирайте хустинкою.

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

якщо почне підніматися вище, то дайте щось від температури. багато пиття, прохолодне повітря в кімнаті.
    я б не радила, то ж не 37. краще на балконі постійте, якщо хочете погуляти.

могла підніматись Т. в моєї малої коли Т росте - вона червоніє.

13. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

як той розчин робити? просто до води трошки солі дати? Зубчик лізе четвертий верхній.

так і роблю)
    Дякую ВАм усім за допомогу) Я просто ніколи не стикалась з нежитем в малого, всі 5 зубчиків норм прорізувались, ттт, навіть Т не було) а тут.... ще й чхає часто, як чхне, то дві річечки на личку(((

14. Margarett

Сольовий р-н - це р-н води і морської солі. Для цього беруть суху морську сіль (в аптеках продають) в кількості 1,5-2 ч. ложки на склянку теплої води, при потребі можна профільтрувати. Все, готово, можна навіть ще переполовинити дозу (на кожен раз свіже готувати, це вже як кому зручно). Але особисто мені, простіше і краще купувати такий розчин в аптеках (Аква маріс, Марімер, Хюмер ... аналоги).

15. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

маєте Аквамаріс то і ним промивайте, то теж на соленій воді.

16. Margarett

17. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Дівчата, була змушена дати Називін. Він в мене ше 2 рази спить, то після обіду за пів години встав і не заснув, бо забило соплями і ніс і втнути не міг, аж розкашлявся і плакати почав!!!! Від Називіну трохи легше, АЛЕ ЯК БУТИ ВНОЧІ????!!! Він же дихати норм не може....

18. Hexe

Hexe Well-Known Member

Значить теж називін, тільки без фанатизму - давайте перед сном. попередньо промийте носик. можете ще щось антигістамінне дати(протиалергічне) якщо маєте.
    і не забувайте давати багато пити.

19. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

А що, нежить пов'язаний з питтям? Знаю, багато пили, коли була діарея, температура.

20. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

При будь - якій хворобі багато пити треба. Як замало, то сопельок і густіють. А так провітрити гарно, щоб в кімнаті було досить прохолодно. Бажано, щоб і вологість була добра. Ну вночі при соплями я клала на подушку, чи рушник, щоб головка вище була. Так легше.

Статус теми:
Закрита.