"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Януся

Януся Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Ніколь, ми лікували цинабсин+тонзилотрен, судонозвужуючі 3 дня, промивання фізрозчином, і в ніс закладали мазь симановського (за рецептом готували в аптеці). Мазью лікувала нежить і собі, всяку бяку вона мені повитягувала.

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну я перепитала бо щось не уявляла щоб соплі з носа виходили з каками, бо слиз в каках переважно буває від збою в роботі ЖКТ і " какального апарату" ))
    щоб в поліклініці треба мати скерування від лікаря, а потім ще піти по результат до участкової лікарки, чи дзвонити.
    Я здаю в прив. лабораторіях ( в основному це медіс, бо та що в поліклініці Прімамед, її лікарі щось критикують сильно, і у нас пару разів були якісь аналізи ще показники між собю не вьязались ніяк). В приватних лабораторіях без ніяких направлень, і результати мені шлють на мейл, а далі вже сама дивлюсь чи треба нам лікаря чи ні.
    ага, він. А вночі так само. Моїм гудящій пилесос на пару секунд спати не заважає вночі, а малого щоб соплі витягнути полюбому треба підняти ( ну він такий напівсонний під час тої процедури) то вже яка різниця чи й йомі ніс за пару секунд прочищу тою аріаною, чи буду мучити клізмою. При чому клізмочка нєрвно куріт в сторонке в порівнянні з тягою того, що до пилесоса.

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

ого...
    я так лікувати без лікаря не наважусь.
    Але з перелічених ліків я так розумію у малої крім соплів були ще міндаліни/аденоїди і щось ангіноподібне?

Я вот все вагаюсь чи ізофру чи мірамістин ( офтамірин). Але зараз проснеться і почну, бо вже сама холону від тих його видимо-невидимих соплів

3. Януся

Януся Well-Known Member

Лікування нам Лор виписував. Мала аденоїдник з 1 річним стажем :sad: Соплі були зеленкуваті, текли в горло, горло стало червонюще... Та я сама у цьому випадку була винна, ми були не у Львові, 5 днів лише промивали ніс, тобто хвороба стала запущена.
    Тепер соплі я сама не лікую, бігом до Лора. Надійніше і дешевше ніж самолікування виходить.

4. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Дівчата, привіт) Мій синок захворів (майже 9 міс) - температура, діарея. А вчора - кал зелений, коричневий і досить багато прожилок КРОВІ!!!!! Ясно, що інфекція(((( Чи то з'їв шось не те, але все їв як завжди. Ми з чоловіком - зразу до лікаря, але наша поїхала у відпустку, то пішли до іншого. Призначили антибіотики Лораксон, креон, йогурт, ніфуроксазид, регідрон, смекта. Я вже була і згодна на антибіот, бо кров, то вже не жарти. Але, боюсь, буде сильний розлад, бо вже сьогодні зранку кал був густіший, але зеленющий (кололи бідолашного вже 2 рази по півдози, так назначили). Може то ще лінекс подавати, а потім ще якісь бактерії???? Слава Богу, темпи вже вночі і вранці не було.

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Якщо кололи і давали антибіотик, тому і не було. А діагноз який поставили?

6. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Шлунковий розлад

7. Жменька

Жменька Well-Known Member

Та ніби не було. Єдине перед тим, як по лісі гуляли, то хотіла пісяти і де б під кущик не присіла, то всюди мухи-комахи, а вона в мене того всього страшно боїться. То так і терпіла. Я вже я сама припускаю, що то психологічне. Але мене лякає те, що вона в школі буде отак бігати що20 хв.

---------- Додано в 09:08 ---------- Попередній допис був написаний в 09:05 ----------

То зараз такий вірус - у мене багато знайомих, що хворіють і діти і дорослі (діарея або рвота з високою темп). І чоловік мій тиждень тому мав те саме - діараея з температурою під 39. Смекта, вігілля, багато пиття допомагає.

8. NataliaFed

Більше ніж дивно при такому діагнозі стільки ліків. Ви на ГВ?

9. Жменька

Жменька Well-Known Member

а наші лікарі люблять для підстраховки понавиписувати два листка таблеток

10. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Дівчата, немає такого діагнозу- "шлунковий розлад"! Якщо справді лікар таке написала- йдіть до іншої на консультацію. Бо такі симптоми в грудної дитинки- то не жарти!

11. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

О так: 1. смекту вчора давала - він не хотів, кривився, а потім як вирвав - аж через ніс і одразу почалась відрижка, ніби шлунок запрацював. То більше смекти н7е дам. 2. Регідрон - п'є по пару ложечок чайних (фу, сама б не пила).3. Ми вже місяць як штучники - зранку і ввечорі суміш, решта - їжа (послухалась порад, поч давати суміш, але дитина дійсно після догод стала спокійніша, але з часом циці не захотіла. Ай, то вже інша історія). 4. Я б то не давала стільки, але та зелень і кров в стільці - то не здорово явно. 5. А шо антибіотики збивають температуру???

12. Marmulyadka

Жменька, може бути і від тих мушок-мурашок... В нас нещодавно був повторний епізод після того, як сходили в брудний туалет в супермаркеті, доця відмовилась там пісяти і потім часто просилася, але цього разу якось за 2 дні минулося. Ви обов'язково попередьте вчительку, щоб її не сварила за це! Нехай виходить, скільки захоче. Якщо аналізи в нормі- мало би само пройти, а якщо не буде покращення- проконсультуйтеся з психологом.

13. NataliaFed

Ні, ну розлади бувають тільки тут явно не то, бо симптоми вказують на щось серйозніше але отаке лікування назначати "на око", то капець.

14. Marmulyadka

Розлади бувають, але діагнозу з таким формулюванням нема 100%. Може бути "функціональна диспепсія" (але випорожнення з кров'ю- це явно не те, тут однозначно якась кишкова інфекція), я би з таким не жартувала, йдіть до толкового лікаря! І наводнювати дитинку обов'язково! Спробуйте Біо-гая ОРС, воно трохи смачніше за регідрон. І до лікаря бігом!!!

15. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Вийшли на нашу лікарку, вона сказала давати те що й давали. А шо, якесь неправильне лікування призначили?наскільки знаю, то при таких інфекціях якраз і треба антибіотик....
    І про пиття: даю пити чай Нірр для покращення травлення, то його п'є ттт добре.А регідрон - може за раз, але з ложечки - 5 чайних. Треба ше шось давати пити?

16. Marmulyadka

Про адекватність лікування важко судити, не знаючи діагнозу, а діагноз трохи дивний... Але якщо Ваша лікарка підтвердила, що все ОК, то дотримуйтесь її рекомендацій. Швидкого одужання!

17. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

от в тому й справа, що для таких симптомів, діагноз - шлунковий розлад, то означає, що лікарка не хотіла заморочуватися з аналізами і визначеннями. бо симптоми вказують наче на кишковий вірус - ентеровірус, ротавірус і всяка така бяка. Я би радила все-таки аналізи здати, бо дитина маленька, а оці прожилки крові, мене би теж добре налякали. Одужуйте!

18. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

[/COLOR]
    Здали кров - все в нормі, тільки лейкоцитів трохи підвищені. В понеділок здамо на бакпосів, а то чекати аж 3 дні((( Але, помітила, що кал вже не має крові - слиз зелений і грудочки жовті неперевареного молока (суміші, бо посадили на дієту трохи, щоб розвантажити шлунок). певно то ті антибіотики... але й до них була зелень. І ще - в малого немає такого, щоб він поносив дуже рідким (соррі за деталі) - за день нині 3 рази покакав і то коли вже чую, що він тиснеться.

Останнє редагування: 22 Серпень 2014
  19. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

дієте безмолочна? бо нам рекомендували строгу безмолочну дієту при всяких кишкових вірусах, бо молочні продукти тільки затягують хворобу, сприяючи розмноженню всяких бактерій і т.п.

20. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

суміш молочна, бо що ж маю дати їсти? не міняти ж ще суміш до всього? Даю каші, але дуже по-трошки. Картоплі не давала, бо була ще молода.

Статус теми:
Закрита.