"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Дякую за відгуки. Перездали аналіз сечі - все чисто. Т (була 38) більше не піднімалась. Скарг ніби наразі немає.
    Навіть по перших аналізах на отруєння не виглядало (ацетон 0).
    Що то було - не знаю. Шукатимемо далі, бо маю підозру на глисти

2. glasses

glasses Member

А ми з Самбірського.
    Зараз у селі, і в неділю оті поля,що засіяні ріпаком, комбайн молотив.
    Ці поля орендують іноземці.
    Ну, і повітря ніхто не відміняв, дув вітер, усе можливо. Я просто в неділю їх точно бачила, а коли саме вони почали не знаю.
    Ну, і то тільки людські здогадки

3. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Дівчата, а чим Ви обробляєте дітям рани? Впав малий вчора, здер ніс до крові, я промила перекисем, замастила зеленкою та й все. Можливо треба ще чимось то ді ло змащувати, поділіться досвідом будь ласка.:girl_flag_of_truce:

4. Maksli

Maksli Well-Known Member

в нас,тьфу-тьфу-тьфу, таких ран не було, але по сусідству дівчинка вічно мала носик і бороду здерту, як вчилась ходить, то їй мастили ще "Спасательом"

5. Ariel

Ariel Well-Known Member

для чого зеленкою на обличчі?? я маю мазь "пантестин", мажу всі ранки-подряпини. Часто навіть перекись не використовую, бо в малого страшна істерика як тільки бачить банку.

6. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

я обробляю ранки тільки перекиссю водню і йодом. більш нічого. ще маємо такий пластир з тваринками, ми його клеїмо на серйозну ранку, малий зразу ж заспокоюється, бо слоник, жирафа чи крокодил йому лікують ранку))

7. Halchik

Halchik SiMpLy HaPPy

Привіт, дівчата! Не знаю, чи туди пишу,... прошу вашої допомоги.:girl_cray: Може хтось з таким мав справу. В малої бльзько 8 місяців на дупці появилося пару прищиків, лікарка при черговому огляді сказала, що то алергічна реакція на памперс. ... памперси (марку) міняла декілька разів, а висипка все збільшувалася. Перепробувала різні креми, ванни з травами, мазали хлорофіліптом, все безтолку ((( Бувало трохи ніби йшло на покращення, але незадовго знов все в прищах, вже й трохи на ніжки опустилося. Тепер лікарка каже, що то пітничка... але хіба можна так довго її лікувати і не вилікувати? Вже 3 місяці мучимося. Дитина ніби дискомфорту не відчуваає, але серце болить на то дивитися...[​IMG][/URL][/OFF][/IMG] Ще й на пісюнчику шось таке [​IMG][/URL][/OFF][/IMG] Що то може бути і чим би вилікувати?

8. byzja

byzja New Member

в нас таке було на вологі серветки, перестала користуватись+судокрем, синька не брала, попробуйте...

9. Diana

Diana мрійниця

Дуже схоже на алергію. в мене мала алергік, тому у нас саме локалізоване місце після 3-х років це попа-піся. Бувало таке, що так роздирала попу, що трусики від попи неможливо було віддерти (присихали з кровю). Спасались цинковою маззю, або кремами на їх основі, коли присихало, тоді інтесивне зволожння.

10. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

на кілька днів зняти памперси взагалі!!! + вологі серветки теж ні!!! закупитись однаразовими пеленками .Нам така відмова ( майже на тиждень) допомогла покращити картину. Підмивала тільки ромашкою.
    Як були з вулицею?? одівала трусики і легенькі штанці ( плюс у пакет 2-3 комплекти одягу на заміну). Зараз літо - дитинка не змерзне, але і памперс не буде парити))) , під попу пеленку у візок і все))

11. Halchik

Halchik SiMpLy HaPPy

Та я стараюсь..., але вона стільки пісяє, що тільки і встигаю пеленки міняти. А от на рахунок вулиці не думала, що без памперса можна обійтися:girl_impossible:

12. Megan

Megan Well-Known Member

Дитина кілька разів вирвала. Вколола церукал, випив смекту. Пройшло 2,5год, він вирвав ще раз. Але після того став бадьоріший, починає бавитись. Доки можна отак вдома наглядати? Маю на увазі коли починати кіпішувати?

13. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

коли буде далі блювати, приєднається діарея, буде мало пити і лежати як "тряпочка"- тоді шпиталь і крапельниця. але , ви до такого не допустите! :)) багато пити +сорбенти.
    мені нра брюліум-то таблетки ,що в роті розчиняються-нам за раз блювоту зупиняють. але відпоювання ніхто не відміняв!

14. Megan

Megan Well-Known Member

Ні, я ж серйозна і відповідальна мама.

Зараз відпоюю, просту воду п"є охочіше, ніж сорбенти. Трохи шприцом влила Хумана електроліт. То ж добре?
    Зараз починає бавитись, ходить по хаті.

То мама вчора кавуна з"їла... Навіть не думала, що таке може бути, бити мене нема кому..

15. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

так. доречі , гайдук(місцевий чудо-лікар) дуже рекомендує давати кока колу. там є сода , і там є цукор(а то є бензин для клітин) . випустити газ, можна трохи боржомі дати - діти тоді охочіше п"ють

16. Ahaha

Ahaha Well-Known Member

а ще кажуть що ортофосфорна кислота, яка міститься у колі згубно діє на ротавірус. Німецькі лікарі також радять колу і солені палички у випадку кишкових вірусів.

17. Megan

Megan Well-Known Member

У нас далі рвота. Від 23.00 вирвав вже 3 рази. Зараз спить. Гнати на швидку чи чекати ранку?
    Я ше вичитала, що якщо забагато давати пити, то зайва рідина не всмоктується і просто знов вертається. То правда? Бо я його таки інтенсивно поїла, тепер думаю може то забагато + циця? Що скажете?

18. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

може бути, потрібно поїти буквально кофейними ложечками
    коли дитина не буде пісяти більше 4-5 годин буде млява як тряпочка і ацетон буде дуже високий

19. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Меншу (2 роки) вночі вкусив комар в ніжку. В неї завжди прихпухає, зазвичай обходилися настойкою календули. Дуже дуже рідко могла феністилом помазати. А цього разу десь під вечір щось дуже сильно спухло, діаметром см в 5-6. Почервоніло, гаряче на дотик і досить тверде. Дала супрастин. Завтра як краще не буде покажу лікарю. А зараз що ще можна зробити? І коли панікувати?

20. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

В малої теж так було, взагалі її комарі дуже люблять і вона зараз вся покусана, бувало теж напухло діаметром 5см, але я змазала протиалергійною мазючкою на ніч і зранку вже було менше, а за добу чи півтори зійшло - не панікувати!:)

Статус теми:
Закрита.