"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. glasses

glasses Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Казала, наш педіатр що Нурофен є дуже токсичним і певний час навіть був заборонений, потім за допомогою самі знаєте чого мабуть вже став дозволеним. Отже, вона його категорично не рекомендує. Ми також ставили і нам не допомагав і потім вона то нам сказала.

2. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

А що тоді радила давати?! Нам сьогодні помагав, проте не надовго. Температура знов 39. Зараз поставила півВібурколу, чекаю результату.

Останнє редагування: 9 Липень 2014
  3. glasses

glasses Member

Нам особисто допомагає добре парацетамол.
    З того, що рекомендувала лікарка (тут дуже популярна) = Вібуркол (то знаю, що дуже добрі свічки)
    - Афаралгон
    -Рапідол (то таблетки)
    - Парацетамол

4. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Підтримую за Нурофен, мені наш приватний педіатр сказала, що якщо хочете зберегти печінку дитині викинути його подалі. Нам допомагає рапідол або парацетамол, а свічки вібрукол взагалі нам не дієві.

5. invisible

invisible Well-Known Member

Нам добре збивають свічки Ефералган. Вібуркол гомеопатичні свічки, при такій температурі півсвічки взагалі не подіє. Їх ставлять при невисокій температурі, для полегшення загального стану, зняття незначного зубного болю, вони мають легкий заспокійливий ефект, але це однозначно не є ефективне жарознижуюче при високій температурі.

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дівчата, хто в пп може мені допомогти розібратись з анаізом крові дитини?
    І чим терміново підняти гемоглобін в дитини, що крім гв толком нічого не їсть?

7. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

http://testresult.org/analiz/analiz-krovi розшифровка аналізів і не знаю який вік дитини але з 6 до18 місяців майже у всіх дітей на ГВ низький гемоглобін і як що крім цифер в аналізі ніц не турбує то можете не хвилюватись http://edaplus.info/minerals/products-containing-iron.html

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Вік 1 рік і 9 міс.
    Минулого тижня різко піднялась температура. Тиждень перед тим таке ж було в старшої. За тиждень виздоровіла. Аналізи прийшли в норму. Менша температурила 5 днів. Перший аналіз крові, на 5 день хвороби, показав шое 31. Ото перездали через 5 днів. Зараз 20. Гемогобін був 92, став 90. Наповненість еритроцитів, гематокрит і інші показники, що стосуються еритроцитів занижень. Кількість еритроцитів чуть вище верхньої межі норми.

9. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Після ОРВі завжди низький гемоглобін, може фісташки буде може зупку з чечевиці моя наприклад боби дуже полюбила

10. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

мені в лікарні лікар казав, що при високій температурі знижується гемоглобін . типу такий механізм : висока темп- поверхневе часте дихання- слабке наповнення еритроц киснем-зниження гемоглобіну
    в нас була 4 дні темп в межа 40, то коли здавали кров -гемоглобін був в межах 100 . а після 10 днів , здали повторно кров гемогл 124, без лікування анемії.

11. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Просто за тиждень нас чекає операція. Я так розумію її варто перенести, бо організм не встигне відновитись

12. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Дівчата, потребую поради. Малий кашляє вже третій тиждень, температури немає, приступи кашлю майже весь час призводять до рвоти. Консультувались з педіатром, спочатку думали на коклюш, здали аналіз, то ніби не то. Сказали, що все-таки щось вірусне. Прописала антибіотик. Зараз кашель потрохи проходить, але блює ще більше. Тепер вже думаю, може то не рвота від кашлю, а навпаки може щось від шлунку. Чи може бути щось подібне на зуби? Зараз лізуть четвірки. Завтра буду дзвонити до лікарки, але вона за стільки часу нам так толком нічим не допомогла. Ще попрошу контакти якогось хорошого педіатра, що може приіхати додому.

Надіслано від мого GSmart Aku A1, використовуючи Tapatalk

13. raspberry

raspberry Well-Known Member

Віруси антибіотиками не лікуються.
    Блювати може на антибіотик. Давайте йогурти, щоб відновити мікрофлору.

14. bobryha

bobryha Well-Known Member

Дівчатка,малому 3 рочки, маємо ларингіт.Малий дуже кашляє "гавкаючим " кашлем, особливо вночі, має температутру від 37, 5 до 38. жаліється на горло. чим то краще лікувати , щоб не дійшло до антибіотиків?може дати ісла льодяники( при звичайних кашлях вони нам помагають краще від мікстур), чи щось противірусне?
    він вже 1 раз мав ту заразу, коли йому було 1,5 рочки- тоді була інфекційна лікарня і антибіотик нутріпопочно(((.
    Викликала дільничу лікарку і була трохи в шоці від її халатності... "Ну дайте щось посмоктати від горла, і якусь мікстурку від кашлю" от і все лікування,ніби то я лікар і ще ліпше за неї маю знати((((

15. Megan

Megan Well-Known Member

Маємо стоматит. Нічого не їсть крім циці. Питання - цицю чимось мастити? Бо рот мастимо, а я думаю що знов того набереться як прикладається. Чи то я загнула?
    А, і скільки часу тримається температура?

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

В дитини дуже низький гемоглобін і в динаміці знижується. Зараз 88. Дитині 1,9 роки. До кого йти радитись? Мали два тижні тому гостру віруску. ШОЕ було 31, зараз 10. Клітинні показники приходять в норму. Зате гемоглобін низький і за тиждень знов на дві позиції впав. Плюс виросли тромбоцити вдвічі. Дурні думки в голову лізуть. Порадьте до кого йти.

17. veredulya

veredulya New Member

В мене схожа ситуація була. після вірусу гемоглобін знизився аж до 83 (не відразу - поступово). Доки ще тримався в межах 90, я не переймалась сильно, але коли вже 83 - трохи злякалась. Він в мене до всього погано їсть - м'яса не любить... Словом, ходила в Чорнобильську лікарню до імунолога (прізвище не пам'ятаю). Сказали терміново давати Мальтофер. То залізне вино таке. Подавала десь 2 місяці - гемоглобін піднявся до 105. В дворічних, вроді, 115 норма... Ви з тим не затягуйте - панікувати не треба, але м'яском і фруктами швидко гемоглобін не "наженете" (так мені говорили в лікарні).

Маю теж питання... Син (2 роки) вже з рочку косолапить. Хірург сказав купити спеціальне взуття. Я купила, але ситуація тільки погіршилась. Дитина в тому взутті взагалі чуть не на 90 градусів завертає ноги досередини. Думала, погані сандалики. Купила інші - те саме. Шо то робити? Не давати йому тих ортопедичних босоніжок чи шо?! Може, в когось таке було?

18. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

В малої після хвороби був 86, теж казали давати препарат заліза - я не давала, зате щодня робила сік з гранати і за якийсь час вже був поза 100

19. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Дівчата потрібна порада, моя доця їсть суміш і прикорм (сирок, фрукти, зупка). Вчора зранку з просоня рвала чи зригнула 1 раз і все далі добре. Потім вчора ввечері понос 1 раз, зранку понос (більше кашою), а зараз понос вже водичкою трохи, температури немає, дитину нічого не турбує, як какає неплаче. Може це на зуби? Чи інфекція? Бо пару дітей на районі в нас, такого віку, провели в інфекційному відделнні під капельницями, кажуть щось в повітрі:girl_impossible:

Педіатр в нас нерозумна, звертатись до неї небуду, швидку тоже нехоче викликати - а то зараз зразу покладуть, і що робити?:girl_sad:

20. raspberry

raspberry Well-Known Member

Порадитись з толковим педіатром, з дітьми самолікуванням займатись не варто! Але понос це природний спосіб очищення шлунку, тому треба шукати причину поносу, а не лікувати сам понос. Головне треба не допустити обезводнення, бо доведеться лягати під крапельницю. Давати дитині більше пити, можна зварити настій з родзинок, в аптеці продається регідрон або зробити в домашніх умовах. Можливо це і на зуби, але інфекцію теж відкидати не можна, порадьтесь з лікарем обов'язково.

Статус теми:
Закрита.