"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

ні один зуб не давав температури. цього разу 39 з такими копійками було.. притрималася день-ніч, і то вже як половина зуба вилізла. до речі, лізуть здорові чи "уже"?

2. invisible

invisible Well-Known Member

Будемо сподіватися, що дійсно зуби...
    Лізуть поки що ніби здорові (ну в неї і попередні були нормальні до 11 міс.), побачимо як далі буде.

3. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

вушка лікар дивився?
    і в нас, і в наших знайомих таке було, сильна біль вуха, діти вели себе аналогічно
    моя мала правда мала вже 2,9, і показала потім що болить, а інші здогадувалися

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

У малого у віці 1,6 лізли чи то клики чи то 4-ки, не памьятаю вже, але власне в тих пару днів дитина просто була ІНША. При тому що в старшої всі зуби взагалі лізли непомітно, і в меншого решта зубів непомітно або майже непомітно, тут малий тулився лицем до прохолодної стіни, на ліжку постійно міняв положення голови щоб простирадло було прохололдне, ходив по квартирі з очами мало не навикат, повними сліз, просто ридав і не розумів що з ним відбувається. Отак тинявся з кімнати в кімнату і не знав де себе подіти, і нічого його не заспокоювало поки не дали нурофен. І за пів години знов нормальна дитина. Отак на нурофені ми тих пару днів протягнули, бо інакше він ну просто не міг ніяк. При тому температури не було, лише сильний біль.

Так що у вас цілком ймовірно що теж зуби, якщо все решта виключив лікар.

5. invisible

invisible Well-Known Member

Натискали вчора біля вушка, не плакала, сказала лікар, що не вони.
    Схиляюся таки до зубів, бо вчора поставили вібуркол, далі активно бавилася до 00:30, потім з боєм заснула на циці, нині веде себе як завжди, тільки капризна (будь-що не по ній - верещить і вертить головою і кричить нє-нє-нє). Подивимося як буде ввечері...

---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ----------

Мені вже вчора домашні казали, що врекли :)

6. Provizor

Provizor Well-Known Member

Ой, дівчата, почала грунтовно обстежувати малу у гастроентеролога. Дитина худенька, бліденька... Прийшли сьогодні результати з сінево, маємо первинну лактозну непереносимість :sad:. Я якась така пригнічена тим діагнозом, доця дуже любить молочні продукти. З лікарем поспілкуюсь аж у вівторок. Ще очікую результати аналізу на гельмінти. Ну і в довершення всього дитьо сьогодні захворіло вітрянкою, менший на черзі. В пошуках чудо-засобу Каламін лосьйону, може хтось бачив у Львові?

7. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Привіт усім матусям!!!!! Останній раз заглядала на форум ще коли була вагітною, а зараз нам уже 7 міс, ттт. Було все і коліки, і недоспані ночі... От зараз помічаю за синочком, що він дуже активний, весь час щось кричить (склади вимовляє як бавиться), але якось дуже агресивно, ніби свариться з кимось:girl_cray:))) Зі сном у нас теж проблеми, в день спимо міцно по 40 хв, буває більше 1 год, а вночі він часто прокидається, але очі відкриє і так ніби в сні і зразу закриє і починає крутитись, але нібито і спить:girl_in_dreams: а буває що очі відкриє і починає сильно плакати - я його на руки беру, а він навіть голівки не тримає, так ніби плаче, але спить далі, на руках просинається і ще довго схлипує, але від заколисування зразу засинає. А ще помітила, що як інколи просинається, то так як ніби із глибокого сну - так моментально, що десь ще з хвилину добре не координує свої рухи, може голівка посіпнутись, тіло чи ніжки. а ще він в мене дуже боягуз, часто від різкого звуку кидається... щось я боюсь, може це щось із неврологією пов'язано????

8. natorella

natorella Well-Known Member

спить з вами чи окремо?

9. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

спить зі мною

---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ----------

спить зі мною

10. kraplynka

kraplynka реалістка

11. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

може звернутись до лікаря , щоб не переживати?...не так давно читала статті про таку симптоматику у звязку з браком вітаміну D (але ж то тільки схожість...)

12. milkozavr

milkozavr New Member

в мене дівчинка в сні почала плакати і тягнутись руками за пісю. зняла памперс оглянула-нічого. але вона періодично плаче і тягнеться туди рукми крізь сон. що це може бути?

13. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

в мене так малий робить коли хоче пісяти і не може прокинутись

14. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А в нас так інфекція проявлялася. Поробіть ванночки з ромашки, то не зашкодить в будь якому випадку.

---------- Додано в 09:44 ---------- Попередній допис був написаний в 09:43 ----------

Ну і памперс можна вже не давати, може її парить

15. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Малий дуже сильно кашляє, особливо зранку. Так закашлюється, що може аж вирвати. Прописала лікар сиропи, то не хоче пити випльовує. Чи можна сиропи в чомусь розробляти? Чи то буде не дієво? Дівчата порадьте щось, бо я вже не можу дивитись на ту біднесеньку малечу. Він вже сили не має, плаче, аж дусить його(((

16. Osya

Osya Active Member

Ми наприклад сироп від кашля лазолван не пємо неподобається смак, а от пектолван плюч любить пити він трішки кисленький. А взагалі то розбавляли в компоті

17. Markkomp

Ісланський мох спобуйте заварити і давати пити і ще знайдіть старенького педіатра, бо може бути кашлюк або папакашлюк наші педіатри його не діагностують

18. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Пектолван раз випив, а потім вже плювався, ще прописали Аскоріл, то взагалі вирвав від нього. Попробую теж розробляти в компотику.

Він продається в аптеках? Мені порадили відварити картоплю, цибулю і яблуко і той відвар давати 3 рази на день.

19. Markkomp

в аптеках він продається в таблетках а я брала на базарі траву, ще може бути на щербакова в травяній аптеці

20. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

я теж про це думала, але почала помічати, що він вже так не потіє, як узимку, і потилиця заросла волоссячком (раніше була лиса) - може то пройде, бо ми зимові, той вітаміну не вистачало, а зараз сонечко)):girl_yes2:

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

зараз же не можна його додатково приймати?

Статус теми:
Закрита.