"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Зайшла на сайт Синево і там стільки тих аналізів на вірус Епштейн барра, який з них мені треба робити?

2. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

А Ви в них перепитайте. Скажіть, що знати треба чи дитина недавно хворіла. Вони часто можуть порадити.

3. Meriroma

Я вже не маю сили, сьогодні поки в малого нема температури, зате в малої з'явилася - 38((((

---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:17 ----------

Від березня мала щомісяця хворіє

4. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

ну, то не дивно, син ж віруску переніс. а дочка підхватила, ще й на фоні ослабленого імунітету.
    може вам варто показатися до імунолога? в чорнобильській є імуногол савчак. та й тут , на форумі , писали ,що водили до нього діток.
    але в ідеалі , вам би дійсно здати аналіз на вірус епш. барра, і зібрати всі аналізи які здавали останнім часом і тоді на консультацію до лікаря.
    виздоровлюйте!!!

5. Provizor

Provizor Well-Known Member

Нам лікар написав таке в скеруванні на Еп. Барра: антитіла Ig G до EBNA.

6. Meriroma

Щойно розмовляла по тел. З гематологом з Чорнобильськоі, наш аналіз крові за 13.06 показав зовсім інше, ніж той за 12.06 з іншоі лабораторіі:
    Рое 18
    лейкоцити 12000
    гемоглобін 98
    а палички 1
    Радила приймати Фромілід і препарат заліза...я відмовилася, вона взлиламя і радила до іншого лікпря звертатися

7. Meriroma

Була в нас дільнича, якщо можна так сказати, малому радила завтра здати кров, бо в горлі є білі нальоти. Сказала, що це зараз такий вірус ходить з нальотами в горлі і поносом чи болями в животі. Ще додала, як буде лейкоцитоз і підвищене шое, то треба антибіотик, але ж в нього сьогодні вже нормальна температура і горло його не боліло.
    Мала теж має вишневе горло, без нальотів, два рази вирвала все що пила, раз відразу після прийому панадолу. Температура практично не збивається...38.5-39.5

8. Ная

Ная Well-Known Member

мої теж хворіли, менша два дні сильно температурила, старша чотири дні 39,5-39,7 і жалілася на біль в животі, минулося само собою без лікування. Проносу не було, горло я дивилася, нальотів не видно було, зате в Софії був коньюктивіт (думаю, що наклалося і з температурою не пов"язано).
    Нам при потребі від гарячки добре діє рапідол (солодкі таблетки для розчинення в роті).

9. Meriroma

Була у нас швидка, бо температура ну зовсім не падала, казали що цей вірус дає температуру до 5 днів і радили збивати коктейлем з чайноі ложки нурофену і панадолу, при холодних кінцівках ще третину ношпи додавати

10. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

ми тримісячний шалений кашель лише ним забрали, хоча до того перепробували кілька лікарів та купу ліків

11. arkka

arkka Well-Known Member

о ми тільки вилізли з того вірусу, починається, як звичайна віруска, а потім переходить в ангіну. П"ять днів Т була 38.5-39.5 дуже зле збивалась і то на години 3 максимум. Без швидкої теж не обійшлось, бо температура росла шалено нурофен-мефенамінова-анальдим нічого не допомагало. Руки-ноги льодики, після уколу Т ще 1.5 год не падала. І то ми вже антибіотик приймали, бо горло було зі страшним нальотом і набряком. Сьогодні зустріла маму одної дівчинки з нашої групи з садка, та сама історія, то виявляється пів групи вже як мінімум перехворіло.

12. нталька

нталька Well-Known Member

треба спочатку но-шпу, а вже хвилин хоча б через 15 (щоб ношпа почала діяти) жарознижуюче.

13. agalinka

agalinka Active Member

Дівчата підкажіть який лікар спеціалізується на лімфатичних вузлах? Може хтось стикався з постійно збільшеними лімфавузлами, як лікували, які аналізи здавали?

14. Meriroma

Почитайте моі дописи сторінку-дві назад, в малоі теж збільшені лімфовузли, щей кров не добра, окрім того дитина здорова
    До речі, в малоі сьогодні і вночі вже не було температури, в сумі темература була півтори доби
    Але сьоггдні мене шокував аналіз крові малого...
    Шое 34
    лейкоцити 5
    лімфоцити 54
    палички 15
    його нічого не болить, віруска минулася ще в понеділок, сеча добра
    Один лікар радить антибіотик, інший каже, це найлегше

15. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

так само... я вже й не знаю, що робити...
    Т від учора 38,5 всередньому, нурофен збиває, вночі теж підінімалася. донечка скаржилася на горло, але воно не дуже навіть то й червоне.
    сьогодні вранці знову почалося з 37,6 і почала рости до 38,5. знову збивала.
    були в сімейної - сказала, що ангіна. але той діагноз - без аналізів і навіть огляд горла без шпателя. їй я не довіряю. але звісно, що призначила антибіотики.
    я пішла таки здала аналіз крові. і тут я не розуміюся, що й до чого, тільки бачу, що далеко не в нормі.
    лейкоцти 16,5
    ШОЕ - 23
    паличкоядерні 11
    сегментоядерні 68
    лімфоцити - 17
    моноцити - 4
    гемоглобін взагалі нікудишній... 100
    що робити, ЛОР ангіну не підтвердив... казала, що горло виглядає на ГРЗ
    зараза я вже збиваю Т 39.1 .... що робити?

16. Meriroma

Goldgirl, а Ви самі гляньте дитині в горло, чи нема білого гною, кров по тих показниках запальна і дійсно при такій крові всі лікарі призначать антибіотик.
    В мене в малої схожий аналіз, але окрім аналізукрові вона є здоровою, кров ми здавали ще до тої віруски з температурою, яка підозріло швидко минулася, тай добре.
    Я сьогодні по телефону спілкувалася ще з одною лікаркою, якій я довіряю, то та порадила мені лишити дитину в спокої і не звертати увагу на ті лімфовузли. Просто пам'ятати, що були такі аналізи і здавати кров що три місяці.
    А з малим завтра йду робити ревмопроби
    Малому видалили аденоїди два тижні тому, після операції пропили 5 днів цефодокс, три дні мали той вірус з болями живота і нальотами в горлі, тепер малий здоровий, а такі аналізи тепер. Лікар, яка робила операцію зразу в тел. Режимі сказала пити Зіннат, наша дільнича здивовано сказала, як здоровій дитині так просто давати антибіотик, а я знов в розгубленості:)

17. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

сама я там майже нічого не бачу... таке не дуже яскраво червоне, хоча ЛОр казала, що задня стінка запалена, гною я не бачу, і ЛОР не побачила, а сімейна десь його годину перед ЛОРом бачила...
    ще не давала антибіотик, наразі за порадою ЛОРа даю цинабсин і тонзилотрен

18. Надька

Надька Well-Known Member

а у вас який кащель був?

в нас така іторія ходили нормально в садок а потім температура 38 збільшені лімфовузли і кашляли без сопельок.пішли до своєї лікарки та зразу сказала здавати аналізи крові і ісечі а в крові хай глянуть на наявність мононуклеарів ( вірус Епштейн барра ) . Виявилося що вони є і їх 9 штук. лімфовузли на шиї і за вухами були як горіхи . пролікувалися- і вони вже майже пропали. аналіз прказав що 1 шт лишилася. (аналізи заю в чорнобильській). був залишився кашель. тиждень пройшов з лімфовузлами все нормально.....в вчора щось затемпературив 37,9- 38,5. ... горло недуже червоне.... тільки скаржився трішки на животик і дуже холодні. ноги. І ЩЕ ТОЙ ДУРНИЙ КАШЕЛЬ вологий трохи залишився. погано відходить мокрота.

19. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

ми тільки протемпературили 5 днів. два-три дні все було нормально.
    тепер знову те саме..(( що це за такий вірус?
    реально, руки-ноги холодні, нічого не турбує дитину, горло чисте, а голова гаряча.

20. Meriroma

Надька, Ви просто отой славнозвісний вже тут вірус підхопили після мононуклеозу.

Статус теми:
Закрита.