"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

І мені, такого щоб сьогодні міг прийти. Дякую

2. Osya

Osya Active Member

Дівчата дуже прошу киньте телефончик когось, а то я скоро збожеволію. Стільки пємо(досить багато) а температура тільки збільшується і починає кашляти від соплів.

3. Osya

Osya Active Member

Якщо в нас вірусне захворювання, і маюмо температуру 39, то скільки днів її збивати і пити?
    Бо лікарка пропонує антибіотик цефікс, і вже робичі замучили.
    Порадьте щось.

4. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

при вірусу антибіотик вам не поможе. воно вам треба просто так антибіотик? в дитини є хрипи? взагалі кашляє? нежить?
    щодо Т. дивіться як дитина переносить т-ру, поїть, обтирайте літтеплою водою, лишній раз не варто збивати Т.

5. Osya

Osya Active Member

Я збиваю коли вже майже 39 вона стає дуже млявою, трішки кашляє але я підозрію що це від соплів. пємо багато дуже. Хрипів немає. тому небачу доцільності в антибіотику

6. Крапочка

Крапочка Well-Known Member

Дівчата, і в мене питання по пупковій грижі. Синочку 2 місяці, маємо вроджену таку болячку. Були в хірурга, то казав чекати, спостерігати і щодня викладати малого на животик перед годуванням і масажувати, щоб укріплялися черевні м"язи.
    От у Вас прочитала про вправляння і заклеювання пупка. Можливо хтось поділиться координатами толкового спеціаліста, до якого варто з тим питанням звернутись. Буду дуже вдячна.

7. kraplynka

kraplynka реалістка

Ех, а в нас зо 2 тижні був нежить, який ми лікували промиваннями-синупретом-підсушували. Казали, що то аденовірусна (ще й очі закисали). Вже наче все минуло - пішли 3 дні в садок, почалося слабке підкашлювання і от сьогодні - кашляємо капітально. При чому мокрим, і схоже, що нежитю немає, температури теж. Вже дала синекод, бо мала заснути не може, і антигістамінне. Хвилююся, аби то знов ларинго-трахеїт не був, бо коли таке мали, то в малої був такий кашель, що мусіли колоти антигістамінне, аби набряк зійшов (таблетки не допомагали). Хоч ліки й дала, а ще чую далі підкашлює, дай Бог аби допомогло, і ціч пройшла спокійно. Може хто що порадить - може щось нове дізнаюся про лікування такого кашлю? Чула, що при ларинго-трахеїті парою дихають (щоправда лікар мені ніколи про таке не казала).

8. Talya

Talya Well-Known Member

тільки не гарячою, в жодному випадку. то требе робити інгаляції через небулайзер, котрий розбиває рідину на дрібнодисперсні часточки і ними дихають. в даному випадку це теж схоже на пару, тільки холодну
    можете спробувати. ми, коли мали ларинготрахеїт і вночі був приступ, також викликали швидку і кололи дексаметазон, щоб знати набряк. а зранку купили небулайзер і вже після першої інгаляції приступ більше не повторювався
    ще згадала - допомагає також лужне пиття - тепла "боржомі" чи "поляна квасова"

9. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

І в нас напевне ларинго-трахеіт. Були вже протягом трьох тижнів двічі у пульмонолога. Ставила нам такий діагноз. Але все, що прописувала, результату не дало. Малого не дусить, але має напади кашлю, які можуть тривати до години. Ось і зараз бідолаха кашляв. Маю хронічний трахеіт, тому знаю яка то неприємність. Не знаю лиш чим малому помогти. Ми і Боржомі пили та через небулайзер дихали, і флюдітек, і навіть інстарил пропили, а "віз все там". Блін, що то робити?

10. kraplynka

kraplynka реалістка

Можливо варта ще в інфекційну звернутися - нападоподібний кашель, тим більше протягом такого тривалого періоду часу, може бути і від коклюшу, паракоклюшу. Є ще варіант алергії - чи можливо ви здавали розгорнутий аналіз крові. Можливо тому й традиційне лікування ларинго-трахеїту не допомагає. У моєї малої кашель не нападоподібний, а постійне покашлювання, яке потім взагалі переростає в безперервне (коли вже набряк сильний). Ми зараз дільничну чекаємо, але певно тре буде кудись нині помандрувати. Бо щось антигістамінне і синекод мають дуже короткотривалу дію. Мала вже їсти не може, бо їй кашель заважає....

11. Osya

Osya Active Member

А скьльки при вірусі може температура триматися, мене мама штрикає щоб я вже антибіотик давала, пройшло 2 ночі а температура збивається і знову піднімається до 39?
    Щей кашель є, але хрипів немає, і насмарк

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну взагалі зазвичай температура при вірусних інфекціях під кінець 3-го дня йде на спад, тому і радять вже після 3-го дня температури стабільної здавати аналіз крові. Бо тоді вже підозра на запальний процес
    Ну і антибіотик антибіотику рознь, ваша мама лікар що прям так з ходу призначає?

13. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Крапочка, до хірурга толкового. На Орлика.

14. Osya

Osya Active Member

Та ні були в лікаря то назначив якийсь цефакс, якщо не стане краще.
    але мама три дні рахує коли в нас тільки починалост із 37 -2 дні, от в неї вже 4 день ми темпертуримо, а я кажу потрібно рахувати із високої температури. Хто правий?

15. nattsol

nattsol Well-Known Member

наша педіатр казала, що в середньому 3 доби, часом може бути до 5

16. Osya

Osya Active Member

Дякую, а то же нерви здають

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

цефікс

ну я не лікар, але з моїх спостережень за собою і своїми дітьми, коли температура вірусна, то вона одразу височенна а по мірі одужання організму температура спадає.А коли етмпература спочатку менша а потім наростає, то це ж розвиток запального процесу.
    Якщо я не права то може хто більше знає, виправіть мене.
    Здайте кров, там все буде видно.

18. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

ми теж хворіємо - тепер малий. Від середи був в баби, особняк, ганняння від ранку до вечора по вулиці, морозиво дало своє - вчора температура до 38.6, горло...
    Сьогодні сімейна радила антибіотик, поставила діагноз - хронічний тонзиліт, але я поки не даю, лише прискаємо, полощемо горло, багато п*ємо. Від ранку температура вище 38 не підіймалася, а щойно знов 38,5. Мо обійдемося без АБ, періодично заглядаю в горло чи нема нагноєнь.

19. Osya

Osya Active Member

Кров здали показало, що вірусна інфекція.

20. Osya

Osya Active Member

Дівчата терміново потрібен лікар щоб додому зміг підїхати. допоможіть !!!

Статус теми:
Закрита.