"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Ага!

Згідна. Шкода і себе і малого. правда ми сьогодні таки вийшли на подвір"я. Думаю, буду сонцем його вигрівати і себе заодно, бо насмарк жахливий. І то так файно)) Якщо завтра буде не гірше, то підемо на довше грітись.
    Якби ж то знати, що буде гірше з кожним днем. В мене от малий скільки хворів жодного разу не давали антибіотики. Це вперше. Попередній раз в роддомі давали. А просто так давати, для перестраховки то можна більше зашкодити однозначно. Просто дехто не церимониться. Взяв при кожному разі і дав. А наслідки?(

2. SoLana

SoLana Well-Known Member

3. hrystusja

4. SoLana

SoLana Well-Known Member

5. Michela

Michela New Member

в нас сьогодні те саме...просто жах...та ще й ліки, які даю- то зразу все виходить назад...
    ми в хорошу (теплу, сонячну) погоду при невеликій температурі трішки виходим...

6. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Данилко 2 тиждні тому перехворів на грип, висока температура, кашель, червоне горло, нещодавно здавали аналіз сечі і все добре, окрім того що нам виявили невелику кількість оксалатів у сечі. Перечитала різну інформацію і всюди пишуть по різному. Можливо хтось знає, що це таке, необхідно дотримуватися спеціальної дієти чи всетаки не велика кількість це допустимо? Дитині 3,5 роки.

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

і ми в компанію хворих!:girl_sad: Вчора вночі в Януськи була майже 39 Т, і вперше в житті парацетамол не збив її! Сьогодні вдень вже трошки легше, але на вечір знов певно буде гірше, і все ж я сподіваюсь що то через наше 3-тє і 4-те ікло...? Найгірше те, що моя дитина при Т практично не спить ні вдень, ні вночі...

Останнє редагування: 31 Березень 2011
  8. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Можливо це і справді через зубки. У нас таке місяць тому було: Т надвечір до 39,5 піднялася; правда, ми тільки обтирання робили , пили малину і липу. Наше чудо при такій Т скакало, танцювало і бавилося. Ще клали холодний компресик на голівку.

Не переживайте стосовно гуляння, попереду ще стільки тепла - наздоженете :)

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

в нас 3 доби стабільно 39-40 трималося..навіть анальдім не збивав..нині минулося..ми навіть гуляли ..грілися...

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і в нас температура:sad: вперше дала синочку Нурофен ще до обіду, цілий день температура не піднімалась, а зараз знов 38.6:sad: 4-ий день мокрий кашель і з носика тече. 10 днів приймали пектолван Ц (на 7-ий день якраз почав відкашлюватись,до того кашель був сухий і покашлював 2 рази протягом дня) лікар слухав 2 дні тому, на ранок викликала знов і хочу здати аналізи,бо така ситуація вже задовго. Є такі варіанти: зміна клімату, ростуть зуби (ікла) і не знаю:sad: але дитина сьогодні така змордована,дивитись боляче.

11. Уляночка

В нас теж незрозуміло,бо температури вже нема, а дитина далі капризна і постійно сплакує-різко міняється настрій,що супроводжується кусанням і нервовістю.Можливо, які зуби.

12. Dobra

Dobra Well-Known Member

Я в шоці. Менша температурила, кашляє жахливо, а тут старшу вирвало серед ночі. Аналізую симптоми - рвота, ломота суглобів, висипка на слизовій щік, помітила перед сном, наприємні відчуття від світла, ледь помітна висипка на ножках, температура і нежить кілька днів тому. Схоже на кір в зародженні по симптомах (гугля підказала). Хтось підскаже щось? Просто температура невисока була - 37 з хвостиком.

13. Уляночка

і в нас зявилась висипка...на вечір - все обличчя (думала,що це реакція на ліки), зранку-живіт,груди,шия,печі. Дзвонила лікарю-каже,що схоже на краснуху. В обід огляд. Побачимо.

14. hrystusja

При корі має бути кашель сухий, ларенгітичний. І висипка має починатись з голови, а не з ніг. А на ягодицях висипки немає?

15. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Можливо скарлатина! Почитайте, в неї типова висипка. Ми колись дуже тяжко нею хворіли! Аналіз крові показуе дуже підвищений рівень палочок і сегментів. Головне призначити правильний антибіотик!

16. Dobra

Dobra Well-Known Member

Не повірите - все зникло. Прийшла лікарка, а всі симптоми зникли безслідно. Що знав то взнав. А з Таєю ми заснули 7 ранку - але зуб один до ранку все ж таки витиснули. Але кашляє жахливо - напевно якась вірусяка прицепилась.
    Був кілька днів тому.

17. Уляночка

окрім краснухи, маємо гнійну ангіну...якось дивно,бо позавчора горло було червоне,але без нальотів, і аналіз крові був в нормі більш-менш, а сьогодні я сама побачила наліт. Лікар підтвердила. Аугментин таки.

18. hrystusja

Може алергія? Або нервове)
    співчуваю!

19. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Захворіли ми вчора. Проснулись з температурою (невисокою) і кашлем. Поїхали спочатку в поліклінику, де жодного з лікарів, які більш менш мені подобаються не було, пішли до того, хто був. Виписали нам зразу антібіотік. Добре, що хоч я аналізи зразу зробила. Поїхали до Гайдука. Іноді він мене шокуює (ну майже завжди) Сказав, що треба вже малому без шапки і колготят ходити :girl_crazy:, ну і про обливання холодною водою при температурі, я кожного разу слухаю.Сказав, що схоже на вірус. Лікування- багато пити, гуляти, їсти по апетиту. Я напевно, якась перелякана мамаша, але як на вечір піднялась висока температура, ладна була в аптеку бігти (бо мали восени запалення легень, і то мене так зламало). Але витримала, не збивала температуру. До обіднього сна. Проснувся з тою же температурою, але ніякий. То збила. Наразі чекаємо.

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

доці вже в пятницю було набагато краще - температура спала,нежитю теж вже не було, аж сьогодні зранку трошки прогулялись, і все повернулось!!! :sad: почався сильний нежить і мокрий кашель! а доця як закашлюється, дуже лякається і плакати починає, біднятко... і ніби чути що той кашель від того що сопельки осідають на горло, але все ж напевно треба піти завтра до лікаря, але дуже боюсь щоб не понавиписували невідомо чого через той кашель... я в розпачі!:no:

Статус теми:
Закрита.