"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dobra

Dobra Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Може малій яблука печені дати, салат з буряку, щоб пришвидчити процес.
    Народ, хто приймав Протаргол, на нього алергічні реакції бувають?
    Де зараз аптеки рецептурні Левандівка-Городоцька-Південний, бо їх так швидко закривають, що Гугля правди не скаже.

2. Donata

Donata Active Member

в моїх дітей не було

3. smugastik

smugastik Well-Known Member

в мого малого не було, приймали не один раз, в аптеці на Широкій 66( біля церкви) є рецептурний, там Проктаргол роблять.

4. Nana11

Nana11 аспіранточка

Знаю шо тільки на Симоненка залишилася, та шо на Виговського була - закрили:girl_cray:

5. Fechka

Fechka Member

В моєї Злати була реакція, почервоніли щоки, набряк навколо носа. Та перший раз не думала, що це від протарголу, бо давала і сироп від кашлю. Замінила і те,іте. Проте думала,що сироп спровокував.
    Наступного разу при застуді, знову дала проторгол-і реакція таж!
    Старшій малій в такому віці давала-реакції не було.
    Злата дає реакцію на всі судинозвужуючі і риназолін, і називін. Помагає нам лише делуфен і альбуцид ( сульфацил нартію) вони очні, проте ,за рекомендацією лікарки капаємо, реакції нема (не зразу, проте допомагають).

Останнє редагування: 17 Січень 2012
  6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

це ідентичні препарати, з однаковим складом, але з різною назвою, тому й не дивно.
    серед судинозвужуючих ще є ксило-мефа ( ще є дешевший аналог але я забула назву), ну ще всім відомий нафтизін дитячий є.
    Та думаю ще штук 5 точно різних є з різним складом.

7. Maternity

Maternity New Member

я капаю своїй донечці Протаргол, наразі ніякої алергії немає. Також нам призначили віброцилові краплі, це із срії судинозвужуючих капель.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, хто капав своїм діткам в носики Назоферон. Вчора лікар виписала, малий температурить, ніс тяжко дихає, але насмарку нема, горло червоне, ріжеться кутній зуб. Поки більше ніяких симптомів. Казала лікар що ці краплі діють як противіруска, але блін там ціна як на крапельки конєшно кусаюча, я як дома витягнула, думала там якийсь пристойний бутель, а там певно з чайна ложка тої рідини.
    Воно дійсно таке помічне? Знаючі мамочки просвітіть мене будьласка.

Останнє редагування: 18 Січень 2012
  9. SoLana

SoLana Well-Known Member

Моя знайома користувалася ним, але на початку хвороби, казала що допомогло. Особисто я з обережністю ставлюся до імунокоригуючих препаратів, особливо діткам. Імхо. Я в таких випадках користуюся звичайним сольовим розчином.

10. lizarda

lizarda New Member

лор прописав нам обробляти мигдалики йоддицерином, нам 1,5 роки. але вся проблема в тому,що мала ніяк недає цю процедуру зробити. може хтось з таким стикався.

11. Donata

Donata Active Member

ну тут порада одна або шкодуєте і потім розгрібаєте наслідки сильнішими ліками, або по принципу треба, то треба і насилу мастите.
    Я, особисто, краще притисну коліном і оброблю, ніж потім маю згодовувати антибіотики.
    Мазала дітям люголем (перший день зранку та ввечері, а потім раз на день, ще дні 2-3), ефект відчутний дуже швидко, намотала бинт на палець, "зафіксувала" голову (ну тут в кого як), розтисла зуби і швиденько помазала, а потім довго носимося з розповідями як там ліки бактерії виганяють. Ну і головне впевненність мами, тоді і дитину легше налаштувати.
    Правда, Ви не написали конкретно з приводу чого таке призначення, можливо можна замінити пшикалками, хоча помазати дієвіше.

12. veronka

veronka зла друзя

а чому? діагноз?

13. lizarda

lizarda New Member

Діагноз-кандідомікоз глотки

14. Donata

Donata Active Member

я з тим не стикалась, але маю підозру, що є наліт на мигдаликах, тоді мастити краще, ніж збризкувати, бо так Ви ще той наліт знімете. А в такому віці, певно, полоскати не зможе ще.

15. lizarda

lizarda New Member

полоскання нам явно непідходить. І ось це змащування перетворюється в пекельні миті мого життя. Ніби дитина мала (1,5 років) , але має таку силу в зубах,що майже неможливо зробити цю процедуру. але якось то мусимо робити,бо маємо трохи наліт на мигдаликах,який потрібно усунути.

16. Nana11

Nana11 аспіранточка

Ми капали малій. Там такий маленький флакончик бо за 10 днів він просто напросто втрачає дію і його можна просто викинути. ше не можна його тримати на світлі. Допомагає він тільки коли потрапляє безпосередньо на слизову, тобто якшо соплі не течуть, або спочатку треба добре витянути сопельки, підсушити сольвои розчином а тоді капати Назоферон.
    Минулого разу нам дуже допоміг за якісь 2 дні, цього разу ні. казала лікар як за 5 днів не допомагає то брати шось інше, значить вже і не допоможе:girl_mad:

17. marite

marite New Member

Вони поможуть в тому випадку коли нема соплів, або тільки починаються, але коли вже потикли то нема чого його капати.

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Власне соплів зовсім нема, тільки температура, червоне горло і розбухші десна- ріжуться кутні зуби.

19. Holly

Holly Moderator

все обійшлось. Вийшли природнім шляхом. Якби в кось не дай Боже таке сталось, не панікуйте. Якщо дитина в поведіці не змінилась, її нічого не болить, ренген робити не потрібно. Я сьогодні дзвонила в Параскеви., щоб домовитись на завтра на ренген, то лікар казав, що то без потреби. Хіба ми самі того хочем

20. Bobas

Bobas New Member

Ми таке мали. Мазались всім підряд. Допогло тільки какдід- розчин з чевоною кришечкою. У нас проблем із змащуванням не було, тими медичними щіпцями то робиться швидко. Мала тільки показувала горло, щоб мама подивилась, а я швидко мазюкала. Розчин був не дуже гидкий- тому дочка давалась до лікування.

Статус теми:
Закрита.