"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

ми пили, нам не допоміг. Також жорстке дихання є. Також пили Лазолван, він навпаки збільшував дуже кашель. Зараз п"ємо Пертусін і антибіотик Цефікс, то трохи ніби легше.

2. Michela

Michela New Member

він дуже сильний антибіотик...такому маленькому можна було і щось слабше дати...
    Нам від кашлю дуже помагає Проспан (але не знаю з якого віку його можна давати)...

Мій Ростусик теж захворів...Недавно піднялась температура, горло вже червоне та і на спанні (зараз) почав підкашлювати...Лягав спати, то їсти вже нічого не хотів...Ой, давно хворіли...:girl_cray:

3. In4a

In4a Well-Known Member

Як справи у вас? Краще?

4. hrystusja

Ніби трошки краще, вже не заходиться так кашлем. Лише зранку відкашлює мокроту і протягом дня кілька раз. Сподівабсь справи на краще вже підуть)

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ----------

сильний, але ми сильно розбавляємо і малими дозами даємо. Дуже боялась запалення легень. Тим паче зараз, кажуть, Орлика заповнена маленькими дітьми з запаленням.

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну а ми обійшлися (сподіваюсь) без антибіотика...мали 3 доби 39-40,але зробили формуліу крові,зранку знову чоловік привіз лікарку-все ок:аналізи в нормі більш-менш, горло червоне,тому і температура,але лікарка рекомендувала ще день-два протриматися і все буде добре. На вечір знову добігло до 38,6,але дитина вже інша,хоі і без апетиту.

6. Michela

Michela New Member

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

8. Натуля

Натуля Well-Known Member

9. Donata

Donata Active Member

:eek: 4 роки тому лікарі з інф. лікарні дуже навіть захоплювались антибіотиками, так, "про всяк випадок, щоб бактеріальна складова не вчепилась", та й лікування стандартне для всіх випадків :girl_mad:. Це з особистого досвіду написано, але тішить, що є винятки :girl_in_dreams:

10. kljysochka

kljysochka New Member

то трохи до перлів...якшо признаки хвороби зникли,то значить була всеж бак.інфекція і антибіотик допоміг,а "атакувати" після того може свіжа вірусна інфекція,а так як організм ослаблений хворобою,то і прояви можуть бути яскравіші.я противник крайностей-ясно шо звикле грві,кашлі алергічні,і,часто,безтемпературні, ним не лікувати,але як є покази,то тра.

11. SoLana

SoLana Well-Known Member

Ну антибіотик дається якраз при запаленні легень, а якщо немає такого то виходить дається профілактично як я зрозуміла...

---------- Додано в 09:58 ---------- Попередній допис був написаний в 09:45 ----------

12. hrystusja

не лише в цьому випадку.
    кашель щоразу погіршується,жорстке дихання, з"являються поодинокі хрипи. Не думаю, що це для профілактики.
    Я не є прихильником антибіотиків, скоріше навпаки. Просто думаю, що не маю права помилитись, коли дитині з кожним днем все гірше.

13. kljysochka

kljysochka New Member

зле зрозуміли.він профілактичних функцій немає.його дають при бак.захворюваннях(і ше + ряд показань).

---------- Додано в 10:27 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ----------

звичайно!!до всього треба підходити з головою!:girl_cool:

14. SoLana

SoLana Well-Known Member

І я тільки за це!!!!!

---------- Додано в 11:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

Я Вас в цьому підтримую.

15. Michela

Michela New Member

Моїй доні 8,5 років- антибіотики давала 1 чи 2 рази...Синочкові 2,5 роки- вже давала більше 10 разів...Хворіє багато...Я противник антибіотиків, але без них з хвороби дуже рідко вилазим...він часто хворіє ангінами, так як колись в дитинстві хворіла ними я...Пишу це все до того, що кожна дитина по різному переносить та бореться з хворобами...

16. Solomi

Solomi New Member

згідна з Вами, мої діти теж по - різному хворіють.

в нас схожа ситуація - спочатку лікуємо травками, настоянками, потім щось сильніше, аж в кінці коли ніц не допомагає - антибіотики

17. hrystusja

думаю мало хто з мам зразу буде дитину антибіотиками труїти. Намагаємось, пробуємо і коли справи все гірші і гірші тоді крайній варіант, як на мене.
    Тут з вами не погоджусь. Температура виникає тоді, коли організм здатний боротись з хворобою. і не завжди добре коли її немає. Це не показник. Я,, наприклад в дитинстві дуже хворіла, любі болячки чіпляла на себеі і ніколи не давала високої температури, організм був не здатний боротись. Мені ставало завжди все гірше і гірше. Ангіна давала ускладнення, кашель давав запалення. Я тільки на антибіотиках і виживала. Зараз правда трохи краще не приймала вже давно.

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Христусь, а аналіз крові ви здавали? Показав бактеріальне?

19. Angel

Angel Well-Known Member

Блін,і нам лікар приписала антибіотик,але я просила слабенький,виписала Флемоксин. Мала вже 4 день з шаленною температурою,насмар ,кашель. З носа прям рікою тече,постійно плаче шо соплі... лікувала стадартно,в такому випадку-інфлюцид,сироп від кашлю, багато пиття,ну і жаропонижаючі.В чому останні практично не допомагають,Т 40, збиває за 2 години до 39,і знову починає тааак калатати..і по кругу...Сьгодні прийшла послухати лікар,зачула якісь невеликі хрипи,і щоб до запалення не дійшло-атибіотик,якого я ненавиджу! Але нема куди діватись!
    А знайома каже,бачиш,втратила майже 4 дні,а так би дала відразу антибіотик,не мучила б дитину і себе!і вже б здорова була... Але як шо так думати,то при любому пчиху треба ант. давати,хто його знає в шо хвороба переросте!
    Дитина мучиться жахливо,але ще жахливіше то сидіти о то вдома,для мене то убійство!!!! Така погода! Але якшо завтра,після завтра темп. вже такої небуде,то підемо!

20. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.